Samsung Galaxy A53 5G: Πιστοποιείται με φορτιστή 15W

galaxy a53, Samsung Galaxy A53 5G: Πιστοποιείται με φορτιστή 15W

galaxy a53, Samsung Galaxy A53 5G: Πιστοποιείται με φορτιστή 15W

Το μοντέλο της σειράς Galaxy A5x ήταν σταθερά η συσκευή με τις περισσότερες πωλήσεις της Samsung κάθε χρονιά, επομένως το ίδιο αναμένεται να συμβεί και το 2022 με το επερχόμενο Galaxy A53 5G.

Samsung Galaxy A53: Επίσημα το νέο mid-range που περιμέναμε

Η συσκευή έχει πλέον πιστοποιηθεί από την 3C, μαζί με τον φορτιστή του – μια μονάδα 15W. Αυτό σημαίνει πως η πολυαναμενόμενη συσκευή δεν θα έρχεται με μια πραγματικά γρήγορη εμπειρία φόρτισης.

Τα περσινά Galaxy A52, A52 5G και A52s 5G υποστήριζαν όλα φόρτιση 25W, ωστόσο έρχονταν με φορτιστή 15W στη συσκευασία.

galaxy a53, Samsung Galaxy A53 5G: Πιστοποιείται με φορτιστή 15W

Παράλληλα, σύμφωνα με προηγούμενες διαρροές και φήμες, το Galaxy A53 5G θα διαθέτει Exynos 1200 SoC, 6GB RAM, Android 12 ενσωματωμένο, οθόνη AMOLED 120 Hz με ανάλυση FHD+, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη και μια ρύθμιση τετραπλής πίσω κάμερας.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dinos

A52 εχει θυρα ακουστικων και ραδιο. Α53 ΤΟ ιδιο κινητο απλα χωρις θυρα ακουστικων και ραδιο με λιγο καλυτερο επεξεργαστη. Απλα δεν αξιζει

μαν

μιας και τα s έγιναν απειαστο ονειρο,,, ας ειναι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.