Samsung Galaxy A53: Renders αποκαλύπτουν το design του

galaxy a53, Samsung Galaxy A53: Renders αποκαλύπτουν το design του

galaxy a53, Samsung Galaxy A53: Renders αποκαλύπτουν το design του

Τα επίσημα renders από το επερχόμενο Samsung Galaxy A53 5G δεν αφήνουν πολλά στη σφαίρα της φαντασίας. Έχοντας όνομα βαρύ, ως αντικαταστάτης ενός επιτυχημένου μοντέλου, το Samsung Galaxy A53 5G δεν διαφοροποιείται πολύ στο σχεδιασμό.

Samsung Galaxy A53: Επίσημα το νέο mid-range που περιμέναμε

Το Samsung Galaxy A53 5G καλείται να συνεχίσει την επιτυχημένο εμπορική πορεία του Samsung Galaxy A52, το οποίο έφερε flagship χαρακτηριστικά στη mid range κατηγορία. Σε πολλά από τα στοιχεία του, πέρα από τον σχεδιασμό, το Galaxy A53 θα θυμίζει το μοντέλο που θα αντικαταστήσει, καθώς η οθόνη εδώ θα έχει διαγώνιο 6.5 ιντσών, με συχνότητα λειτουργίας τα 120 Hz, ενώ η AMOLED οθόνη θα έχει ανάλυση Full HD+.

Όπως φαίνεται και στα renders, το πίσω μέρος του Samsung Galaxy A53 θα είναι προικισμένο με ένα τετραπλό camera setup, με κύρια κάμερα στα 64 Megapixel, μια ultra wide στα 12 Megapixel και άλλες δύο στα 5 Megapixel. Στη θέση του επεξεργαστή θα πρέπει να περιμένουμε τον Exynos 1200 που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, συνοδευόμενο από 6 GB RAM και εσωτερική μνήμη 128 GB. H χωρητικότητα της μπαταρίας του θα είναι στα 5000 mAh, με την ενδεικτική τιμή του να υπολογίζεται στα 460 ευρώ για την Ευρώπη.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.