Samsung Galaxy A54 5G: Android 13 και One UI 5.1, ένας ωραίος συνδυασμός

samsung galaxy a54 5g, Samsung Galaxy A54 5G: Android 13 και One UI 5.1, ένας ωραίος συνδυασμός

Το Samsung Galaxy A54 τρέχει Android 13, ενισχυμένο από το One UI της Samsung, στην τελευταία του έκδοση 5.1. Αυτό σημαίνει ότι υιοθετεί το περιβάλλον των ακριβότερων Galaxy, εκτός από μερικά χαρακτηριστικά.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μερικά στυλ ρολογιού της Always-on Display ή σε ένα ρολόι εικόνας. Υποστηρίζονται επίσης πληροφορίες μουσικής. Το AoD μπορεί να είναι πάντα απενεργοποιημένο, πάντα ενεργοποιημένο, προγραμματισμένο, να εμφανίζεται μόνο όταν είναι διαθέσιμες νέες ειδοποιήσεις ή μπορείτε να επιλέξετε tap-to-show για 10 δευτερόλεπτα.

Ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη θα είναι πιθανότατα η κύρια μέθοδος ξεκλειδώματος για τους περισσότερους, αλλά μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το ξεκλείδωμα προσώπου μέσω της selfie κάμερας,

Η εμπειρία χρήστη είναι απλή και οικεία. Το συρτάρι εφαρμογών, οι ειδοποιήσεις, οι πρόσφατες εφαρμογές, η οθόνη κλειδώματος και η αρχική οθόνη, λειτουργούν ως συνήθως, όπως και το γενικό μενού Ρυθμίσεις.

Τα widgets μπορούν πλέον να στοιβάζονται και μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους με μία σάρωση. Ακόμα,

Το Modes and Routines, ένα χαρακτηριστικό παρόμοιο με το Focus της Apple που σας επιτρέπει να επιλέξετε μια λειτουργία με βάση αυτό που κάνετε αυτήν τη στιγμή και να εκτελέσετε συγκεκριμένες ενέργειες, να αλλάξετε προφίλ ήχου, ρυθμίσεις οθόνης, ειδοποιήσεις κ.λπ.

Παράλληλα, στο UI βρίσκουμε το Edge – τα παράθυρα που εμφανίζονται όταν σαρώνετε από το πλάι και παρέχουν εργαλεία και συντομεύσεις σε εφαρμογές και επαφές. Η εφαρμογή εκκίνησης παιχνιδιών, ο κόμβος για όλα τα παιχνίδια σας, παρέχει επίσης επιλογές για τον περιορισμό της απόσπασης προσοχής. Υπάρχει μια εσωτερική εφαρμογή Gallery και μια αποκλειστική διαχείριση αρχείων, καθώς και το πρόγραμμα περιήγησης ιστού της Samsung στο Διαδίκτυο. Η λειτουργία πολλαπλών εργασιών σε χωριστή οθόνη είναι επίσης μια επιλογή.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.