Samsung Galaxy A54 και A34: Διέρρευσαν προδιαγραφές και renders

samsung galaxy a54, Samsung Galaxy A54 και A34: Διέρρευσαν προδιαγραφές και renders

Τα Samsung Galaxy A54 και Galaxy A34 είναι δύο από τα πιο αναμενόμενα midrangers της χρονιάς και μόλις κυκλοφόρησαν ορισμένες από τις προδιαγραφές τους μαζί με renders.

Η διαρροή προέρχεται από την 91mobiles και αφορά στις χρωματικές επιλογές των δύο συσκευών. Μάλιστα επιβεβαιώνει ότι το Galaxy A54 θα κυκλοφορήσει με οθόνη OLED 6,4 ιντσών 120 Hz, Exynos 1380 SoC και μνήμη έως 8 GB/256 GB. Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, θα έχει μια κύρια κάμερα 50MP F/1.8 στο πίσω μέρος με μονάδες 12MP f/2.2 ultrawide και 5MP macro, ενώ η κάμερα selfie θα έχει αισθητήρα 32MP. Η μπαταρία θα είναι 5.000 mAh με υποστήριξη φόρτισης 25 W.

Η δημοσίευση αναφέρει επίσης την πιστοποίηση IP67 κατά του νερού και της σκόνης και τη διατηρημένη υποδοχή ήχου 3,5 mm.

Το Samsung Galaxy A34, από την άλλη πλευρά, φημολογείται ότι θα λειτουργεί με τσιπ Dimension 1080 με έως 8 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικό χώρο και θα διαθέτει οθόνη OLED 6,6″ 120 Hz. Στο πίσω μέρος θα έχουμε κάμερα με αισθητήρα 48MP f/1,8, μονάδα macro 5MP και αισθητήρα βάθους. Μπροστά θα υπάρχει selfie 13MP f/2.2.

Ακόμα, θα διαθέτει πανομοιότυπη μπαταρία 5.000 mAh με την ίδια υποστήριξη φόρτισης 25 W.

Και οι δύο συσκευές λέγεται ότι θα τρέχουν OneUI 5.0 με βάση το Android 13, αν και μοιάζει πιο πιθανό να κυκλοφορήσουν με το νεότερο OneUI 5.1.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μάκης

Δεν είναι κάπως άτοπο να έχει το Galaxy A54 οθόνη OLED 6,4 ιντσών με 120 Hz, και το Galaxy A34 (υποδεέστερο δλδ μοντέλο) οθόνη OLED 6,6″ 120 Hz…….Μεγαλύτερη οθόνη το κατώτερο μοντέλο.🤷‍♂️

Καταλαβαίνω βέβαια ότι το άρθρο βασίζεται (ακόμα) σε ΜΗ επίσημα χαρακτηριστικά, αλλά θα έπρεπε να το ψάξετε λίγο παραπάνω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.