Samsung Galaxy A55: Πραγματικές εικόνες επιδεικνύουν το μεταλλικό σκελετό

Samsung Galaxy A55, Samsung Galaxy A55: Πραγματικές εικόνες επιδεικνύουν το μεταλλικό σκελετό

Τα leak για το Samsung Galaxy A55 δε σταματούν αλλά η εταιρεία επιμένει να μην το ανακοινώνει ακόμα επίσημα. Έχουμε ήδη δει σελίδες υποστήριξης, διαφημιστικά render, τις επίσημες θήκες αλλά και το σκορ επισκευασιμότητας αλλά στα ράφια ακόμα τίποτα.

Τώρα έχουμε τις πρώτες πραγματικές εικόνες της συσκευής και επιβεβαιώνεται ότι δεν υπάρχουν σοβαρές αλλαγές στο σχεδιασμό. Συνεχίζει να διατηρεί τη σχεδιαστική γραμμή της Samsung με τα τρία μεμονωμένα camera island.

Μπορεί οι αλλαγές να μη φαίνονται με την πρώτη ματιά αλλά υπάρχουν. Το Galaxy A55 θα είναι το πρώτο στη σειρά A5x που θα διαθέτει μεταλλικό σκελετό, κάνοντάς το να μοιάζει περισσότερο με smartphone υψηλής τεχνολογίας.

Η συσκευή αναμένεται να διαθέτει σύστημα τριπλής πίσω κάμερας (50 MP + 12 MP + 5 MP), φωτογραφική μηχανή selfie 32 MP, επίπεδο πλαίσιο με το νέο “key island” που ανεβάζει πιο ψηλά τα κουμπιά λειτουργίας και έντασης ήχου για ευκολότερη χρήση 128/256 GB αποθηκευτικού χώρου και έως 12 GB μνήμης RAM. Ο επεξεργαστής θα είναι ο Exynos 1480 SoC της Samsung που έρχεται με γραφικά AMD.

Το Galaxy A54 παρουσιάστηκε πέρυσι στα μέσα Μαρτίου επομένως, με βάση αυτό, το αργότερο σε ένα μήνα το Galaxy A55 θα είναι διαθέσιμο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.