Samsung Galaxy A7 και A5 (2016): Αναβάθμιση σε Marshmallow

Η Samsung ετοιμάζεται να αναβαθμίσει σε Android Marshmallow τα Samsung Galay A7 και Samsung Galaxy A5 (2016). Η νέα έκδοση του Android θα φέρει μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά όπως Doze mode, ενισχυμένα app permissions και βελτιωμένα notifications.

Επιπλέον συμπεριλαμβάνονται τα security patches του Ιουνίου. Η Ρωσία ξεκίνησε να παίρνει την αναβάθμιση και για τα δυο μοντέλα, ενώ στη Σερβία και την Τουρκία προς το παρόν μόνο το Samsung Galaxy A5 (2016) παίρνει Marshmallow.

Μέσα στις επόμενες μέρες περιμένουμε την αναβάθμιση των Samsung Galaxy A7 και Samsung Galaxy A5 (2016) και στις υπόλοιπες χώρες, αν δεν έχει ξεκινήσει ήδη.

galaxy a7 a5 marshmallow, Samsung Galaxy A7 και A5 (2016): Αναβάθμιση σε Marshmallow

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mpidis

Αμαν.. Να δω άρθρο να λέει Android 6 για alpha..Αλλα και παλι πιστευω ουτε launcher θα αλλαξει ουτε εικονίδια . Μονο το 5.0.2 θα γίνει 6.

forneverarrow

@Mpidis: όπως τα λες. Στο S5 ελάχιστες αλλαγές, απαράδεκτο να μείνει το toggle και τα menus ίδια. Εφόσον το νέο touch wiz βελτιώθηκε έπρεπε να το δίνει σε όλους. Παρόλα αυτά υπάρχουν σημαντικές βελτιώσεις παρασκηνιακά που κάνουν τη συσκευή να πετάει. Δύσκολα ξεχωρίζεις την ταχύτητα στο scrolling και τα transitions του S5 απο ένα S7. Μακάρι να δώσει και στο Alpha το 6.0.1 γιατι αξίζει.

Κώστας Ζ.

@Mpidis, δεν ειναι και η καλύτερη στα updates…

Cons

Το έχει πάρει/βάλει κάνεις σε Α5;;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.