Samsung Galaxy A72 4G: Όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά στη φόρα!

, Samsung Galaxy A72 4G: Όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά στη φόρα!

Το Samsung Galayxy A71 ήταν πέρισυ ένα από τα πιο ενδιαφέροντα smartphones στη μεσσαία προς υψηλή κατηγορία τιμής και όπως ήταν αναμενόμενο ο νοτιοκορεάτης κατασκευαστής έχει για φέτος στα σκαριά τον αντικαταστάτη του, το Samsung Galaxy A72 που εκτός από έκδοση 4G θα κυκλοφορήσει και σε 5G.

Δεν έχουν περάσει παρά μερικές εβδομάδες από τότε που είδαμε για πρώτη φορά σε το Galaxy A72 σε renders, οπότε και γνωρίζουμε το που θα κινηθεί σχεδιαστικά. Σήμερα μαθαίνουμε ακόμα περισσότερες λεπτομέριες για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά και συγκεκριένα για την έκδοση 4G.

Το νέο mid-range της Samsung λέγεται ότι θα έχει και αυτό οθόνη τεχνολογίας Super AMOLED με διαγώνιο 6.7″ ανάλυσης FullHD με ρυθμό ανανέωσης 90Hz, τετραπλή κάμερα 64 Megapixel, 12 Megapixel ultrawide, 8 Megapixel telephoto (2x zoom) και 2 Megapixel macro. Στην προηγούμενη διαρροή αναφερόταν κάμερα 5 Megapixel και 5 Megapixel macro μαζί με 64MP και 12MP, βλέπουμε…

Σε ότι αφορά τη selfie camera αναμένεται 32 Megapixel, επίσης θα έχει αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη, SoC Snapdragon 720G με 8GB RAM ενώ λέγεται ότι θα υπάρχει και μοντέλο με 6GB. Από αποθηκευτικό χώρο θα είναι σε δυο εκδόσεις με 128GB και 256GB και με υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD.

Η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 5000 mAh και στο κουτί του θα συμπεριλαμβάνεται φορτιστής 25W. Σε ότι αφορά την τιμή, προέκυψαν πληροφορίες και για αυτή, το Galaxy A42 4G εμφανίστηκε σε ηλεκτρονικό κατάστημα της Γερμανίας με 449 ευρώ (128GB) και 509 ευρώ (256GB), λογικά με 6GB και 8GB RAM αντίστοιχα.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Teo

Φτάσαμε να τονίζουμε με σαφήνεια τα αυτονόητα, αν δηλαδή θα έχει μέσα φορτιστή. Σε τι κόσμο θα ζήσουν τα παιδιά μας πχιά;!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.