Samsung Galaxy A72: Θα έρθει με πενταπλό σύστημα κάμερας

, Samsung Galaxy A72: Θα έρθει με πενταπλό σύστημα κάμερας

Οι κατασκευαστές συνεχίζουν να αυξάνουν τους αισθητήρες στις κάμερες των smartphone, προσφέροντας περισσότερες επιλογές όμως macro, ultra-wide και ζουμ. Η Samsung φαίνεται έτοιμη να ανεβάσει τον πήχη ακόμα περισσότερο, παρουσιάζοντας την πρώτη της συσκευή με σύστημα κάμερας πέντε αισθητήρων.

Σύμφωνα με την κορεάτικη ιστοσελίδα The Elec η Samsung ετοιμάζει τις νέες προτάσεις της σειράς Galaxy A για το 2021. Μέσα σε αυτές αναμένεται να δούμε το Galaxy A72, το οποίο θα είναι ο διάδοχος του Galaxy A71 που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο που μας πέρασε. Το κύριο χαρακτηριστικό του θα είναι το πενταπλό σύστημα κάμερας, με κύριο αισθητήρα 64MP, 12MP ultra-wide, 8MP τηλεφακό με 3x οπτικό ζουμ, 5MP για macro λήψεις και 5MP για portrait λήψεις. Επίσης, θα προσφέρει και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS).

Μπορεί να φαίνεται περίεργο που η Samsung διαλέγει να ενσωματώσει σύστημα κάμερας πέντε αισθητήρων σε mid-range συσκευή και όχι σε flagship, αλλά μη ξεχνάμε ότι η πρώτη συσκευή της εταιρείας με τετραπλό σύστημα κάμερας ήταν το Galaxy A9 του 2018. Επίσης, δεν είναι η πρώτη φορά που θα δούμε πέντε αισθητήρες, καθώς η HMD Global είχε κυκλοφορήσει το Nokia 9 PureView με πέντε αισθητήρες, αν και με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vladimiros

Λαθος δεν θα ειναι το πρωτο της Α σειρας με  οπτικό σταθεροποιητή εικόνας,ειχε και το Α5(2016) οπτικό σταθεροποιητή..
Το θεμα ειναι αν ξανα βαλουν στο Α72 παλι πλαστικη πλατυ θα γελανε και τα τσιμεντα…

Panos Christak

Πολύ σωστός Αδελφέ

Oh hi Mark

Γιατι σε καιει τοσο πολυ το γεγονος οτι θα βαλουν πλαστικη πλατη?? Αφου ετσι κι αλλιως στα κινητα μας φοραμε πλαστικες ή πλαστικοειδεις θηκες…

Vladimiros

Mην βαζεις φιλε ολους στο ιδιο τσουβαλι,εγω για παραδειγμα δν βαζω ποτε θηκη..ε καλα στο Α72 βαλεις δν βαλεις θηκη ιδια ποιοτητα θα εχεις στα χερια σου παλι..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.