Samsung Galaxy A73: Θα έχει κάμερα 108 Megapixel;

, Samsung Galaxy A73: Θα έχει κάμερα 108 Megapixel;

Διέρρευσαν οι πρώτες πληροφορίες για την κάμερα που θα έχει το Samsung Galaxy A73 και δείχνει ότι θα έχει killer specs. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αισθητήρα 108 Megapixel στο νέο μοντέλο.

Η Samsung φαίνεται πως θέλει να δώσει όσο το δυνατόν πιο εξελιγμένα χαρακτηριστικά σε ένα μοντέλο της mid range κατηγορίας, με τα 108 Megapixel να θεωρούνται ως ένα μεγάλο κίνητρο για την αγορά. Θα ήταν, μάλλον, ουτοπικό να περιμένει κανείς να βάλει η Samsung τον ISOCELL των 200 Megapixel στο νέο μοντέλο, αλλά θα βρει τη θέση του σε κάποιο από τα high end μοντέλα της εταιρείας.

Πάντως, το Samsung Galaxy A72 είχε 64 Megapixel στην κύρια κάμερα, ευρυγώνιο φακό στα 12 Megapixel, 5 Megapixel macro και 8 Megapixel τηλεφακό. Το τετραπλό setup του Samsung Galaxy A73 θα έχει ακόμα πιο βελτιωμένα στοιχεία, με άξονα την βασική κάμερα των 108 Megapixel.

Το νέο smartphone αναμένεται να εμφανιστεί στις αγορές τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο του 2022.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Να.sos.

Εννοείται mid range και μάλιστα των 800€+
Καλά κάνουν αφού τα δίνουμε

Anon

Υπερβολές όπως πάντα. 500+ έχουν τα mid range τι 800 λες εσύ. Μπορείς να πάρεις αν θες φθηνά κινέζικα. Προφανώς οι τιμές δεν αναφέρονται για την τσέπη του Έλληνα. 25 ημέρες δουλειάς θελει για έναν Έλληνα να πάρει το νεο iPhone. Ο Αμερικανός το αγοράζει σε 4.

Να.sos.

Καλησπέρα, κατά πρώτον σχολιάζω την αύξηση των τιμών στα mid range κινητά. Η αρχική τιμή του συγκεκριμένου τηλεφώνου πόσο θα έχει δηλαδή; Τώρα στο αν έχω δυνατότητα να το αγοράσω αυτό είναι προσωπικό καθαρά θέμα. Ναι ο μέσος Αμερικανός πληρώνεται πολύ καλύτερα από τον μέσο Έλληνα και δεν θα διαφωνήσω όπως πχ στο δικό μου επάγγελμα και στα χρόνια εργασίας, εάν ακόμα δούλευε, μάλλον μιλάμε για 150.000+
Άτιμη ζωή; Ίσος…
Όπως και να έχει προσαρμόζεις τον τρόπο ζωής σου με το εισόδημα σου, δεν υπερέβαλα πουθενά στο να τονίσω ότι θα είναι πολύ ακριβό για την συγκεκριμένη κατηγορία κινητών. Φιλικά πάντα και όχι ειρωνικά

SUPS 👨‍⚖️

380 πηρε ο αδελφος μου τον Ιουλη το a75 5g λιγοτερο απο 5 μηνων μοντελο …χαλαρωσε με τα 800αρια στα midrange…Ναι ειναι πιο ακριβα σε σχεση με xiaomi παρομοιων χαρακτηριστικων αλλα μην πεταμε ο,τι να ναι νουμερα..

Να.sos.

Καλημέρα σας, δεν αντιλέγω σε όσα έχουν ειπωθεί εννοείται. Αυτό που επισημαίνω είναι να μην χαθεί η μπάλα με τις τιμές, αυτό είναι το σκεπτικό μου. Εννοείται ότι παρακολουθώ τα κινητά από το πρώτο που ήρθε στην Ελλάδα και είμαι κάτοχος, όπως αρκετοί, σε πάρα πολλές μέχρι και σήμερα συσκευές. Όπως είναι λογικό παρακολουθώ και τις τιμές τους από τότε που θέλαμε μια ολόκληρη περιουσία με τους τόκους να τα αγοράσουμε (βλέπε Nokia). Συγνώμη αν κούρασα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.