Samsung Galaxy A8: Νέα έκδοση με επεξεργαστή Exynos 5433

Μετά την ανακοίνωση των Samsung Galaxy A3 και Samsung Galaxy A5 και Samsung Galaxy A7 (2016), έρχεται μια νέα έκδοση του Samsung Galaxy A8, που όμως δεν είναι η έκδοση του 2016. Το νέο Samsung Galaxy A8 προορίζεται για την αγορά της Ιαπωνίας και αντί για Snapdragon 615 έχει μπει ο 64-bit Exynos 5433 της Samsung.

Το ανανεωμένο Samsung Galaxy A8 έχει μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB που μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD, κάμερα 16 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel. Ενσωματώνει μπαταρία 3050mAh και Android 5.0.1. Έχει πάχος μόλις 6 χλστ. και διατίθεται σε λευκό, χρυσό και μαύρο.

Η διαθεσιμότητα θα ξεκινήσει στην Ιαπωνία από τα μέσα του μήνα, αλλά παραμένει άγνωστη η τιμή όπως και το αν θα έρθει στις υπόλοιπες αγορές.

Όσο για το Samsung Galaxy A8 (2016), ακόμη περιμένουμε την ανακοίνωσή του.

samsung galaxy a8 exynos, Samsung Galaxy A8: Νέα έκδοση με επεξεργαστή Exynos 5433

samsung galaxy a8 exynos, Samsung Galaxy A8: Νέα έκδοση με επεξεργαστή Exynos 5433

samsung galaxy a8 exynos, Samsung Galaxy A8: Νέα έκδοση με επεξεργαστή Exynos 5433

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
iordanis iordanidis

το θέμα είναι το νέο samsung galaxy a7 2016 ποτέ θα έρθει στην χώρα μας και σε τι τιμή ή αν υπάρχει κάποιος τρόπος να το παραγγείλουμε μέσω κάποιο σαιτ

ΓιώργοςMclaren

Αν στον 5433 δωσουν 64 bit λογισμικο ενω στο note 4 c μας εχει με το 32 bit θα τσατιστω παρα πολυ…

KostasB

Γιώργο λίγο δύσκολα να έπαιρνε το note 4 64 bit από την στιγμή που η άλλη έκδοσή του με τον sd δεν το υποστηρίζει. Τώρα για το αν είναι αδικία ναι είναι και τσατίζεσαι με τα δίκια σου..

ChrisG

Γιώργο με τα δίκια σου να τσατιστείς αλλά να ξέρεις οτι ο 5433 που είναι ένας φοβερός επεξεργαστής σε όλα,δεν μπήκε στο Note 4(το οποίο έχω κι εγώ την έκδοση C)για να πάρει 64bit έκδοση λειτουργικού.εάν θα κάνει κάτι τέτοιο θα ακούσει μετά τα εξ’άμαξης απο αυτούς που πήραν πρώτα την έκδοση F και θα είναι άμεσα μια μορφή αδικίας.λόγω του F δυστυχώς πιστέυω οτι ποτέ δεν πάρει 64bit και ας μπορεί να την υποστηρίξει.
για τα τυπικά απλά να σου πώ οτι είμαι με τελευταία έκδοση 5,1,1 και τελευταία ενημέρωση Νοεμβρίου(λόγω Hungary)και το κινητό απλά φυσάει(καμία σχέση με παλαιότερες εκδόσεις android).δεν μου κόλλησε πουθενά δεν έχει κανένα bug και lag στο βαθμό που ακόμη και με αυτή την έκδοση να έμενα δεν έχω και δεν θα είχα κανένα θέμα.θα μείνω με το Note 4 πολλά χρόνια όπως το βλέπω.δεν μπορώ να το φανταστώ πιό γρήγορο και απροβλημάτιστο.άλλωστε τα 64bit δεν θα σου δώσουν τίποτε σε κανέναν τομέα.ίδια εμπειρία χρήσης θα έχεις και ίδια νούμερα σε μετρήσεις αν σε ενδιαφέρουν και τις πιστεύεις.(προσωπικά τις έχω χ…..ς)

Nick

Παρότι μη φαν της Samsung ωραίο φαίνεται αλλά είμαι σίγουρος πως θα είναι ακριβό…άρα θα αλλάξω και γνώμη ύστερα…κάνα 300αρι καλά είναι για τα spec του…

kostasmpl

πωωω ναι αμα δωσουν τα 64-βιτ και εγω που εχω επισης το Νοτε 4 C και το αφησουν 32-βιτ θα τα παρω κρανιο οσο δεν παει! νομιζω ειναι το τελευταιο Νοτε που περνω μιας και απο οτι φαινεται ειναι το πιο ολοκληρομενο χωρις ελλειψης και απλα παει σφαιρα! Nexus phones im coming next year……….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.