Samsung Galaxy A9: Σχεδόν επίσημο με οθόνη 6″ και μπαταρία 4000mah

Το Samsung Galaxy A9 πρόκειται να προστεθεί στην ανανεωμένη σειρά A (2016) από την οποία ανακοινώθηκαν πριν από λίγες μέρες τα Galaxy A3, A5 και A7. Σήμερα το κινητό γίνεται σχεδόν επίσημο καθώς διέρρευσε promo υλικό, το οποίο λογικά θα έπρεπε να δούμε όταν γινόταν η επίσημη ανακοίνωση από την Samsung.

Έτσι λοιπόν κάπως πρόωρα μαθαίνουμε ότι το Samsung Galaxy A9 θα έρθει με οθόνη 6 ιντσών Super AMOLED ανάλυσης 1080p, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 620 1.8GHz, Adreno 510 και μνήμη RAM 3GB. Η κατασκευή του θα είναι όπως και της υπόλοιπης σειράς από μέταλλο και γυαλί.

Το Galaxy A9 ενσωματώνει κάμερα 13 Megapixel με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και διάφραγμα φακού f/1.9, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel, χωρητικότητα 32GB επεκτάσιμη, συνδεσιμότητα LTE Cat.7 και μπαταρία 4000mAh. Με την μπαταρία αυτή το A9 μπορεί να λειτουργήσει και ως power bank για άλλες συσκευές. Τρέχει Android 5.1.1 Lollipop, θα αναβαθμιστεί σε Marshmallow, έχει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και υποστήριξη Samsung Pay.

Αναμένεται να ανακοινωθεί πολύ σύντομα για να βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων την περίοδο των Χριστουγέννων ή αρχές Ιανουαρίου. Η τιμή του στην Κίνα είναι κάπου στα 425 ευρώ.

samsung galaxy a9, Samsung Galaxy A9: Σχεδόν επίσημο με οθόνη 6″ και μπαταρία 4000mah

samsung galaxy a9, Samsung Galaxy A9: Σχεδόν επίσημο με οθόνη 6″ και μπαταρία 4000mah

samsung galaxy a9, Samsung Galaxy A9: Σχεδόν επίσημο με οθόνη 6″ και μπαταρία 4000mah

samsung galaxy a9, Samsung Galaxy A9: Σχεδόν επίσημο με οθόνη 6″ και μπαταρία 4000mah

samsung galaxy a9, Samsung Galaxy A9: Σχεδόν επίσημο με οθόνη 6″ και μπαταρία 4000mah

samsung galaxy a9, Samsung Galaxy A9: Σχεδόν επίσημο με οθόνη 6″ και μπαταρία 4000mah

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Τι φαση ??? Α5 2016 καλυτερο απο το S6 ??????????

Γιαννης

6 ίντσες. Μάλιστα. Νομίζω ότι έχει χαθεί η μπάλα… Ο κόσμος θέλει κινητό τηλέφωνο στην τσέπη του όχι τάμπλετ…

shadgr

Όντως NtinodMD αυτό πρόσεξα..
Θα με στεναχωρούσε πολύ βλέποντας αυτό, αν είχα αγοράσει πρώτα το S6…

Μου αρέσουν τα προϊόντα samsung (ακόμα και για το software που περιέχουν) και ειδικά όσα είναι VFM τα προτείνω στους γνωστούς μου (s3 neo, s5 neo), αλλά όταν πρόκειται για ακριβά μοντέλα έχει καλύτερες προτάσεις πια!!!!

Γιάννης

Που το είδατε το καλύτερο από το S6 το A5 ρε παιδιά? Snapdragon 620 , FullHD οθόνη , 2 GB RAM και κάμερα 13 mp. Midrange κινητό είναι.
To A9 σωστά βγαίνει στις 6″ αφού υπάρχει αγορά για τα μεγέθη αυτά , και εγώ βρίσκω τα κινητά με κάτω από 5″ πολύ μικρά αλλά εφόσον υπάρχει κόσμος που τα αγοράζει (κυρίως γυναίκες) θα κυκλοφορούν.

tech21man

Υπαρχουν ανθρωποι που εκτιμουν αλλα πραγματα εκτος απο να εχει τον τελευταιο (hot!) snapdragon.

Αυτα ειδε και η samsung, ξεκινησε απο το alpha, εξελιξε το metal frame εβαλε και γυαλι α-λα s6 και πλεον ψαχνεις να δεις ποιο ειναι ποιο μεν, αλλα ολα ειναι ποιοτικα (οκ, οχι η fake plastic leather σκληρη πλατη του core).

Και εγω δεν ξερω ποσοι γνωστοι μου θα επαιρναν ευχαριστως τεραστιο κινητο. 6? 6+ αν ειναι διαθεσιμο. Οσο πιο πολυ το χρησιμοποιεις τοσο το καλυτερο για ξεκουραση στην τελικη.

Lefteris

Να γιατί φωνάζουμε για τα bezel!!!! Τώρα αυτό με 6 ίντσες και λεπτά bezel μπορεί να είναι το πολύ όσο ένα iphone plus! 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.