Samsung Galaxy A9: Διέρρευσε το νέο 6ιντσο της Samsung

Η Samsung ετοιμάζεται να λανσάρει ένα ακόμη smartphone το οποίο θα προστεθεί στην σειρά Α με έμφαση στο premium design. Πρόκειται για το Samsung Galaxy A9 που είδαμε πριν από έναν μήνα να περνά από το AnTuTu με την κωδική ονομασία SM-A9000. Η ίδια συσκευή πέρασε και από το ινδικό Zauba όπου δείχνει ότι έχει 6 ιντσών οθόνη.

Στο AnTuTu το Samsung Galaxy A9 είχε φανεί ότι θα έρθει με οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1080p. Το ινδικό Zauba που καταμετρά τις εισαγωγές και τις εξαγωγές στη χώρα δείχνει ακόμη πιο μεγάλη οθόνη 6 ιντσών, η Samsung φαίνεται πως θέλει να δώσει ακόμη περισσότερες επιλογές σε όσους αποζητούν όλο και μεγαλύτερες οθόνες στα smartphones τους.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, αναμένουμε οκταπύρηνο Snapdragon 620 με 1.8GHz CPU και Adreno 510 GPU, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, η οποία δεν είναι επεκτάσιμη και Android 5.1.1 out of the box.

Να πούμε ότι το Galaxy A9 είχε περάσει από το Geekbench 3 όπου είχε δώσει πολύ καλά αποτελέσματα, 1325 πόντους σε single-core test και 4461 σε multi-core. Συγκριτικά HTC One M9 και OnePlus 2 με Snapdragon 810, έδωσαν 3738 και 3673 πόντους σε multi-core, 1112 και 876 σε single-core, αντίστοιχα.

Εμείς κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για ότι διαρρέει και περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της Samsung, που λογικά δεν θα αργήσει.

Samsung Galaxy A9: Διέρρευσε το νέο 6ιντσο της Samsung, Samsung Galaxy A9: Διέρρευσε το νέο 6ιντσο της Samsung

Samsung Galaxy A9: Διέρρευσε το νέο 6ιντσο της Samsung, Samsung Galaxy A9: Διέρρευσε το νέο 6ιντσο της Samsung

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dapitium

Με δώρο θήκη – σακ βουαγιαζ!

NtinosMD

Θα της επεφταν τα οπισθια αν εβγαζε το ιδιο απλα σε 4,7 ιντσες ??????????

shadgr

Θα έχει χερούλι όπως το τάμπλετ της των 18 ιντσών..

Bloodmaster

Πιθανον να εχει και χερούλι.

Λεωνίδας

Παιδιά, κι εγώ έτσι έλεγα…αλλά απ’όταν απέκτησα το 6ιντσο 4max, το συνήθισα και το απόλαυσα τόσο γρήγορα που όταν ξαναπάρω κινητό, κάτω από 5.5. – 5.7 δεν θα ‘ναι. Μην είστε απόλυτοι…Εξάλλου τα smartphones είναι κυρίως ιντερνετ. Τι πιο ωραίο να ‘χεις μεγάλη οθόνη και να είναι και πρακτική βέβαια…

Ιωάννης jb

Χαίρομαι που στο κορυφαίο techsite τις χώρας πέφτει κράξιμο για τα προιοντα τις samsung!!
ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ!!!!!!!
(Προχθες έκανα μια αξιολόγηση στο skroutz για το a5 ηταν απο τις ελαχιστες αντικειμενικές και όλοι οι χαζοκαταναλωτές την βρήκαν μη χρήσιμη!! ΕΛΕΟΣ samsung φανς σε όλο τους το μεγαλείο λες και τους θίξαμε τη jaguar!!!!)
Το συγκεκριμένο όμως φαίνεται πολύ ωραίο!!!! και νομίζω αδίκως το κράζετε για το μέγεθος νομίζω δε θα είναι και πολύ άβολο…
Απο cpu-gpu φαίνεται κομπλε, απο rom-ram επίσης, ανάλυση καλή και γενικά δείχνει καλούτσικο, νομίζω αν είχε και καλή τιμή σίγουρα θα το σκεφτόμουν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.