Samsung Galaxy A90: Θα έχει Snapdragon 7150, 48MP κάμερα και ταχυφόρτιση 25W

Samsung Galaxy A90, Samsung Galaxy A90: Θα έχει Snapdragon 7150, 48MP κάμερα και ταχυφόρτιση 25W

Χθες είδαμε κάποια concept renders του Samsung Galaxy A90, τα οποία δείχνουν τον ξεχωριστό και ενδιαφέρον σχεδιασμό του. Σήμερα, εξετάζουμε τις υποτιθέμενες βασικές προδιαγραφές αυτού του smartphone.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την Κίνα, το Samsung Galaxy A90 – το οποίο τελικά μπορεί να λέγεται Galaxy A80- είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 7150 SoC, ο οποίος είναι διάδοχος των Snapdragon 710/712. Στο smartphone θα βρούμε μία OLED 6,7 ιντσών Full HD (2400 x 1080 pixels) οθόνη, εξοπλισμένη με τεχνολογία sound casting. Χάρη σε αυτή την τεχνολογία η συσκευή δε χρειάζεται να έχει ηχείο το οποίο θα καταλαμβάνει επιπλέον χώρο.

Το Samsung Galaxy A90 έχει ένα αναδυόμενο τμήμα στο πίσω μέρος, στο οποίο βρίσκονται οι τρεις κάμερες. Η κύρια κάμερα των 48MP έχει διάφραγμα f/2.0, η δευτερεύουσα των 8MP έχει διάφραγμα f/2.4 και η τρίτη θα είναι ένας ToF φακός με διάφραγμα f/1.2. Αυτές οι κάμερες θα περιστρέφονται επιτρέποντάς να τις χρησιμοποιούμε τόσο ως selfie, όσο και ως κύριες κάμερες.

Το Samsung Galaxy A90 ζυγίζει 219 γραμμάρια και οι διαστάσεις του είναι 76,5 x 165,0 x 9,0 χιλιοστά. Τέλος, διαθέτει μία 3.700 mAh μπαταρία με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 25W.

Να σημειώσουμε ότι αυτές οι πληροφορίες μπορεί να μην είναι απόλυτα σωστές από την στιγμή που προέρχονται από μία και μόνο πηγή. Όπως και να έχει, η Samsung έχει προγραμματίσει μία εκδήλωση στις 10 Απριλίου, στην οποία αναμένεται να ανακοινώσει τα smartphones της σειράς Samsung Galaxy A. Οπότε, ελπίζουμε ότι θα μάθουμε περισσότερα για το A90 την επόμενη εβδομάδα.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.