Η Samsung έκανε τα αποκαλυπτήρια σε ένα νέο σκληροτράχηλο smartphone, το Samsung Galaxy Active Neo. Η συσκευή που ανακοινώθηκε επίσημα στην Ιαπωνία, μποορύσαμε να πούμε ότι είναι ένα downgraded Samsung Galaxy S6 Active. Έρχεται με οθόνη 4.5 ιντσών ανάλυσης 480×800 pixels, οπότε απευθύνεται σε όσους δεν θέλουν μεγάλη οθόνη και ανάλυση. Φυσικά το σημείο που […]
Η Samsung έκανε τα αποκαλυπτήρια σε ένα νέο σκληροτράχηλο smartphone, το Samsung Galaxy Active Neo. Η συσκευή που ανακοινώθηκε επίσημα στην Ιαπωνία, μποορύσαμε να πούμε ότι είναι ένα downgraded Samsung Galaxy S6 Active. Έρχεται με οθόνη 4.5 ιντσών ανάλυσης 480×800 pixels, οπότε απευθύνεται σε όσους δεν θέλουν μεγάλη οθόνη και ανάλυση.
Φυσικά το σημείο που επικεντρώνεται η Samsung είναι η IP67 πιστοποίηση, που κάνει την συσκευή ανθεκτική σε νερό και σκόνη. Επίσης, μπορεί να πέσει από 1.5 μέτρο ύψος πάνω σε τσιμέντο και να μην πάθει τίποτα.
Στα υπόλοιπα τεχνικά, έχει εγκατεστημένο Android Lollipop, επεξεργαστή Snapdragon 410, LTE συνδεσιμότητα, κάμερα 8 Megapixel, δεύτερη κάμερα 2 Megapixel, μνήμη RAM 2GB RAM, ενσωματωμένη μνήμη 16GB με δυνατότητα επέκτασης και μπαταρία 2200 mAh μπαταρία.
Το Samsung Galaxy Active Neo θα είναι διαθέσιμο αρχές Νοεμβρίου στην Ιαπωνία, στα 168 δολάρια. Ωστόσο, η Samsung δεν αποκάλυψε αν κυκλοφορήσει σε άλλες αγορές. Θα σας ενδιέφερε;
Το Samsung Galaxy S26 Ultra φαίνεται πως δεν φέρνει σημαντικές αλλαγές στο S Pen. Δείτε τι ισχύει για το stylus και τι σημαίνει για όσους σκέφτονται αναβάθμιση.
Το Samsung Galaxy S26 Ultra εμφανίστηκε σε hands-on βίντεο με ενεργή την Οθόνη Απορρήτου, μια λειτουργία που περιορίζει τη γωνία θέασης της οθόνης για μεγαλύτερη ιδιωτικότητα.
Συμπαθητικό φαίνεται αν εξαιρέσουμε την ανάλυση της οθόνης που είναι τραγική. Άκου εκεί 480/800. Που πάτε ρε Καραμητροι με τέτοια ανάλυση;
@Gp
Ναι, αλλά σκέψου ότι έχει το 1/3 των pixels που έχουν άλλα κινητά με αυτό τον επεξεργαστή (συνήθως έχουν οθόνες HD), οπότε θα πετάει! 😉
Μια χαρά είναι για αυτούς που χρειάζονται στην δουλειά τους κινητά σκληρά. Μικρή η ανάλυση αλλά αν είναι super amoled θα είναι οκ.