Samsung Galaxy AI: Δεν θα έρθει στη σειρά Galaxy S22

Galaxy AI S22, Samsung Galaxy AI: Δεν θα έρθει στη σειρά Galaxy S22

H Samsung παρουσίασε τη σειρά Galaxy S24 την περασμένη εβδομάδα βάζοντας στο επίκεντρο την τεχνητή νοημοσύνη. Έφτασε στο σημείο, μάλιστα, να τα αποκαλεί τηλέφωνα ΑΙ αντί για smartphones.

Ορισμένες από τις νέες δυνατότητες του Galaxy AI κόσμου είναι πραγματικά εντυπωσιακές και η Samsung έσπευσε να επιβεβαιώσει ότι θα φτάσουν στο σύνολό τους και σε παλαιότερες συσκευές. Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι η τελική λίστα με τις επιλέξιμες συσκευές θα είναι πολύ μικρότερη από ό,τι πιστεύαμε, και έχει επίσης ορισμένες αξιοσημείωτες παραλείψεις.

Κατά την κυκλοφορία αναφέρθηκε ότι τη λειτουργικότητα Galaxy AI θα λάβουν μέσω ενημερώσεων λογισμικού, σειρά Galaxy S23, τα S23 FE, Z Flip 5, Z Fold 5 και το Tab S9, κάποια στιγμή στο πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους. Όπως αποδεικνύεται, αυτή δεν είναι μια πρώτη λίστα, αλλά μια ολοκληρωμένη, με τις συσκευές της σειράς Galaxy S22 να μην παίρνουν την ενημέρωση.

Σε μια συνομιλία με το TechRadar, ο επικεφαλής εμπειρίας πελατών της Samsung, Patrick Chomet, αποκάλυψε ότι καμία από τις συσκευές που κυκλοφόρησαν το 2022 δεν θα πάρει το Galaxy AI.

Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι, με την πάροδο του χρόνου, οι εμπειρίες τεχνητής νοημοσύνης μας μπορούν να υποστηριχθούν από τις επιδόσεις των κινητών τηλεφώνων, κάτι που αφορά τις ικανότητες της CPU και της GPU. Έτσι, προς το παρόν μαθαίνουμε. Προχωράμε βήμα-βήμα. Γνωρίζουμε ότι η Galaxy AI λειτουργεί καλά στη σειρά Galaxy S24 και γνωρίζουμε ότι θα λειτουργήσει καλά στη σειρά Galaxy S23. Αλλά, δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η ένταση της χρήσης της AI για τον μέσο πελάτη, και, επομένως, πώς αυτή η ένταση θα επηρεάσει τους πόρους της συσκευής και τους πόρους του cloud.

Πρώτα, θέλουμε να διασφαλίσουμε την ποιότητα και τις επιδόσεις αυτών που αναπτύσσουμε. Στη συνέχεια, θα μάθουμε πώς οι άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτά τα χαρακτηριστικά και θα βελτιώσουμε τις επιδόσεις. Μετά, θα φέρουμε την Galaxy AI σε ένα δεύτερο σύνολο συσκευών – συγκεκριμένα, στα S23, S23 FE, Z Fold 5, Z Flip 5 και Tab S9 – για να δούμε πώς θα λειτουργεί.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.