TechblogTV. Ανακαλύψτε κάτι διαφορετικό στα Android smartphones, το Samsung Galaxy Beam με ενσωματωμένο βιντεοπροβολέα για να αναπαράγεται το περιεχόμενό σας ή και αυτούσιες τις “οθονιές” του κινητού σας… στον τοίχο. Κάτι διαφορετικό αλλά και με τσιμπημένη τιμή. Δείτε το βίντεο.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
IDC: Πρωτοφανής πτώση 18,3% στην αγορά smartphone το τελευταίο τρίμηνο του 2022
Παρασκευή, 27/01/2023 · Αντώνης Γιαγδζόγλου
Το IDC Smartphone Tracker κατέγραψε αρνητικό ρεκόρ παγκόσμιων αποστολών smartphone για το 4ο τρίμηνο του 2022, με την αγορά να συρρικνώνεται κατά 18,3% σε 300,3 εκατομμύρια αποστολές.
Samsung Galaxy A54: Η χωρητικότητα της μπαταρίας και η ταχύτητα φόρτισης αποκαλύπτονται από την FCC
Πέμπτη, 26/01/2023 · Αντώνης Γιαγδζόγλου
Το Galaxy A54 της Samsung έρχεται σύντομα και το τηλέφωνο μόλις πιστοποιήθηκε από τη ρυθμιστική αρχή των ΗΠΑ, την FCC.
Galaxy S23: Η Samsung αποκαλύπτει επίσημα την περίοδο προπαραγγελίας της σειράς
Πέμπτη, 26/01/2023 · Αντώνης Γιαγδζόγλου
Στο portal Samsung UK Bussiness ενημερώθηκαν τα ψιλά γράμματα σχετικά με την προπαραγγελία της σειράς S23, παρόλο που η σελίδα εξακολουθεί να δείχνει τα τρέχοντα τηλέφωνα S22.
Samsung Galaxy Watch4: Update δίνει τη δυνατότητα ελέγχου της κάμερας ενός τηλεφώνου
Πέμπτη, 26/01/2023 · Αντώνης Γιαγδζόγλου
Η Samsung προωθεί μια νέα ενημέρωση firmware στο Galaxy Watch4, η οποία φέρνει δυνατότητες χειρισμού του ζουμ κάμερας, ένα νέο διαγνωστικό εργαλείο συσκευών και άλλες διορθώσεις σταθερότητας.
Για κανεναν μαθηματικο η κατι τετοιο καλο θα ειναι…
Για εμας τους κανονικους χρηστες μαλλον θα θελουμε απολυτο σκοταδι για να δουμε…:/
Τεχνικά χαρακτηριστικά?
Η Samsung ξαναείχε βγάλει κινητό με ενσωματωμένο προβολέα (Samsung I8520), αλλά δεν είχε πουλήσει πολύ.
Γενικά είναι ωραίο να ενσωματώνονται στα κινητά νέες λειτουργίες. Λέτε κάποια μέρα να είναι “στάνταρ” ο προβολέας στο κινητά όπως είναι σήμερα το bluetooth? Heh
απατο θα παει
Λογικό είναι τα 15 lumen του προβολέα να μην είναι πολλά και να θέλουν αρκετά σκοτεινό χώρο κατά τα άλλα μάλλον δεν προορίζεται για προβολή ταινιών όχι τόσο λόγω της ανάλυσής του όσο κυρίως λόγω της αυτονομίας η οποία οριακά επαρκεί όταν είναι πλήρως φορτισμένο για την προβολή ταινίας 1.5 ώρας.
Πάντως για επαγγελματίες που θέλουν και ένα μικρό προβολέα μαζί τους δεν είναι ούτε κακή σκέψη μα ούτε και προβληματική η υλοποίηση.
+1 από εμένα και μακάρι να γίνει μόδα και να το δούμε και σε άλλα κινητά.
ειχα δει νομιζω το συγκεκριμενο μοντελο στην Σιγκαπουρη αλλα οπως ειπαν παραπανω θελει σκοταδι για να χρησιμοποιηθει αλλα πιστευω οτι ειναι καλο για καποιον που βιαζεται να κανει παρουσιαση
Πολυ ωραία λειτουργία.. Μακάρι να εξελιχθεί και να τελείοποιηθει για να την δούμε και σε καλύτερα τηλέφωνα..