Galaxy C10: Το πρώτο της Samsung με διπλή κάμερα;

galaxy c10 dual camera, Galaxy C10: Το πρώτο της Samsung με διπλή κάμερα;

Η Samsung έχει αποφασίσει να απέχει, μέχρι στιγμής, από την τεχνολογία της διπλής κύριας κάμερας παρά την επιτυχία που σημειώνουν οι ανταγωνιστές (πχ. iPhone 7 Plus).

Οι φήμες όμως θέλουν τον κατασκευαστή να ενσωματώνει δύο φακούς στο επερχόμενο Galaxy Note 8, όντας το πρώτο Samsung smartphone με το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό.Αυτή ήταν η γενική πεποίθηση μέχρι πριν λίγα εικοσιτετράωρα, όπου μια πηγή από την Κίνα φανερώνει την ύπαρξη μιας άλλης συσκευής με dual-camera που θα κάνει την εμφάνιση της πρώτη.

Αναλυτικά, ένας leaker από την Σανγκάη με όνομα @mmddj_china ανήρτησε στον επίσημο Twitter λογαριασμό του ένα σκίτσο του νέου εκπροσώπου της σειράς Galaxy C, καθώς και κάποια από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Το κινητό θα έχει κωδική ονομασία SM-C9150, με τον leaker να αναφέρεται στο Galaxy C10.

galaxy c10 dual camera, Galaxy C10: Το πρώτο της Samsung με διπλή κάμερα;

Σύμφωνα με τον ίδιο, η συσκευή θα έχει προ-εγκατεστημένη την ψηφιακή βοηθό Bixby, πράγμα που σημαίνει πως θα έχει και αποκλειστικό πλήκτρο ενεργοποίησης της. Επιπλέον, ο ίδιος μαρτυρά πως το C10 θα κρύβει στην θέση του επεξεργαστή τον Snapdragon 660 που θα ανακοινωθεί επίσημα από την Qualcomm την Τρίτη 9 Μαΐου, σε λίγες ώρες.

Από το σκίτσο που ο @mmddj_china ανήρτησε στον λογαριασμό του, βλέπουμε πως το Galaxy C10 έχει διπλή κάμερα. Αν όντως η εικόνα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, τότε το Galaxy Note 8 δεν θα είναι η πρώτη Samsung συσκευή με δυο φακούς στο πίσω μέρος, όπως προαναφέρθηκε.

galaxy c10 dual camera, Galaxy C10: Το πρώτο της Samsung με διπλή κάμερα;

Επίσης, στο σκίτσο δεν υπάρχει αισθητήρας αποτυπωμάτων, καταλήγοντας πως εκείνος θα είναι είτε πίσω από το κύριο πλήκτρο κάτω από την οθόνη ή ενσωματωμένος στο panel, σε περίπτωση που το C10 ακολουθήσει την σχεδιαστική γραμμή των Galaxy S8 και S8+.

Η αλήθεια είναι πως ο Κινέζος leaker δεν φαίνεται να είναι πολύ δημοφιλής, οπότε οι διαρροές του δεν θα πρέπει θεωρούνται δεδομένες πληροφορίες. Βέβαια, αν επαληθευτεί σε όσα γράφει, θα αποκτήσει σύντομα πολλούς περισσότερους ακολούθους. Όπως και να έχει, εμείς αναμένουμε από την Sammy να επισημοποιήσει μόνη της τα νέα smartphones που έχει στα… σκαριά, με το Galaxy C10 να μοιάζει ως το επόμενο κινητό που θα δεί τα φώτα της δημοσιότητας για πρώτη φορά. Σύντομα θα γνωρίζουμε ποια Samsung συσκευή θα φέρει πρώτη στο καταναλωτικό κοινό κύρια κάμερα με δυο αισθητήρες.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bezilys

Από πίσω θυμίζει LG!!

@tito

@bezilys μας τρολαρεις μάλλον

bezilys

@tito όχι σοβαρά μιλάω δεν θυμίζει λίγο LG g3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.