Samsung Galaxy C5: Οι πρώτες φωτογραφίες με μεταλλική κατασκευή [update]

Smartphones · Samsung Galaxy

Η Samsung ετοιμάζει μια νέα σειρά στην οποία θα χρησιμοποιηθεί η ονομασία Galaxy C. Η πρώτη συσκευή έχει διαρρεύσει με κωδική ονομασία Samsung SM-C5000. Λέγεται ότι θα ονομαστεί Samsung Galaxy C5 και σήμερα διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του smartphone. Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν δείχνουν μεταλλική κατασκευή, κάτι που συμφωνεί με προηγούμενες φήμες. Όσο για τα […]

Η Samsung ετοιμάζει μια νέα σειρά στην οποία θα χρησιμοποιηθεί η ονομασία Galaxy C. Η πρώτη συσκευή έχει διαρρεύσει με κωδική ονομασία Samsung SM-C5000. Λέγεται ότι θα ονομαστεί Samsung Galaxy C5 και σήμερα διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του smartphone.

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν δείχνουν μεταλλική κατασκευή, κάτι που συμφωνεί με προηγούμενες φήμες. Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Samsung Galaxy C5 αναμένεται με οθόνη 5.2 ιντσών, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 617, Adreno 405 GPU, μνήμη RAM 4GB και Android 6.0.1 Marshmallow out-of-the-box.

Το επίσημο ντεμπούτο της σειράς C αναμένεται να γίνει μέσα στον μήνα που διανύουμε, έχει διαρρεύσει επίσης και το Samsung Galaxy C7, αλλά προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν θα βγουν εκτός Κίνας.

Update: +Νέες φωτογραφίες χωρίς θήκη

Samsung-Galaxy-C5-05-570

Samsung-Galaxy-C5-06-570

Samsung-Galaxy-C5-01-570

Samsung-Galaxy-C5-02-570

Samsung-Galaxy-C5-03-570

Samsung-Galaxy-C5-04-570

Πηγή

Newsletter Techblog
Κάθε Παρασκευή στις 19:00 — smartphones, προσφορές, επιλογές. Χωρίς spam.

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου.

Σχόλια

  1. Christosk Christosk

    Οπα, ενα htc one m9 με το flash απο την αλλη πλευρα…. My mistake, γραφει samsung πισω.

  2. Navouxodonosoras Navouxodonosoras

    ΜΕΙΖU ΜΧ5 EΣΥ?

  3. Panos Panos

    Που το είδες το Meizu ρε φίλε; Αυτό είναι κακάσχημο! Είπε να βάλει μεταλο και η Samsung και τα κανε μαντάρα στο design. Έκτρωμα..

  4. Chris Chris

    Μια χαρά κινητό είναι. Απωθημένα επειδή σας λένε συνέχεια αντιγραφεις, βγάζετε. Σιγά μην περιμένε η Samsung να αντιγράψει την meizu. Ελεος.

  5. Navouxodonosoras Navouxodonosoras

    Η πλατη ειναι σχεδον ιδια @Panos αν ειχε και ο φακος της καμερας το ιδιο σχημα δυσκολα θα το ξεχωριζες

  6. sera65 sera65

    Και μετά λέγαμε τους κινέζους, και οι νοτιοκορεατες τα ίδια είναι!!!!
    Σχισοματιδες όλοι τους!!!! Χαχαχαχα

  7. VasiliS7edge VasiliS7edge

    Δεν καταλαβαίνω τον σχεδιασμό καθολου από την Samsung. Γιατί να αλλάξει design και να κάνει το C να μοιάζει με HTC και άλλα!!! Ίσως να θέλει να παρουσιάσει ένα παρόμοιο κινητό με flagships σε οικονομική τιμη? Αν ήθελε μέταλο τα A του 2015 είναι πολύ πιο όμορφα από αυτο με τις γραμμές.

  8. Nick Nick

    Κοίτα να δεις πως έχει ο καιρός γυρίσματα, μέχρι και 1+ χρόνο πριν πόσο λοιδωρούταν Apple, Sony, & HTC από τους φιλτατους Κορεάτες για τις δήθεν ποιοτικές κατασκευές με μεταλλικό frame και γυαλί (βλεπε Ιάπωνες, δες…S6 & S7) καθώς και εξολοκλήρου μεταλλικές (iPhone & HTC One, βλέπε τώρα τη νέα σειρά Samsung C) και πόσο πιστά ακολουθουσαν και ακολουθούν οι τυφλοί φαν. Η LG τουλάχιστον μένει πιο πιστή σε αυτά που θεωρεί πιο σημαντικά για ένα τηλέφωνο θα έλεγα.

  9. Panos Panos

    @Navouxodonosoras επειδή τι Meizu Mx5 το έχω στα χέρια μου πίστεψε δεν μου του θυμίζει καθόλου. Αν θες σώνει και καλά να βρεις μια ομοιότητα τότε κοίτα προς HTC μεριά και κυρίως σε m9.
    @Chris κανένα απωθημένο αδερφέ μου. Και το Galaxy s6 edge έχω όποτε δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Το Mx5 το πήρα με επιδότηση και τα χρησιμοποιώ εξίσου.

  10. Arispan Arispan

    Και μετά λένε τους Κινέζους για αντιγραφή. Καλώς ή κακώς έχει επέλθει μοιραία κορεσμός στα smartphone.
    Κάτι που μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα,ένα θετικό και ένα αρνητικό. Το θετικό είναι το εξής ότι λόγω της στασιμότητας που επικρατεί στην εξέλιξη τους δεν θα υπάρχουν τεράστιες διαφορές μεταξύ τους δηλαδή θα προκληθεί μείωση των τιμών καθώς αποκτούν και μεγαλύτερο προσδόκιμο χρήσης.Το αρνητικό είναι ότι δεν θα υπάρχουν ουσιαστικές καινοτομίες που μόνο χειρότερη και πιο δύσχρηστη θα κάνουν την καθημερινή εμπειρία χρήσης λόγω χαμηλής αυτονομίας και άλλων παραγόντων.

  11. stelios stelios

    Βρε αυτό το σχεδιαστικό τμήμα αυτης τις εταιρειας βαλθηκε να μας πετάξει τα μάτια έξω…αρχίζω να πιστεύω ότι την σειρά Edge τα είχαν πιει και ήταν σε κεφια και τους ξέφυγε και βγήκε κάτι καλο

  12. giannogeorge giannogeorge

    Samsung: -“δανείζεσαι” το design των Galaxy, HTC; challenge accepted!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ροή ειδήσεων