Samsung Galaxy C5 & Galaxy C7: Ετοιμάζονται για τη διεθνή αγορά

Μαζί με τη διεθνή έκδοση του Samsung Galaxy A9 Pro, στην παγκόσμια αγορά φαίνεται πως θα δούμε δυο ακόμη μοντέλα που ήταν διαθέσιμα στην Κίνα και ανήκουν στη νέα σειρά C. Πρόκειται για τα Samsung Galaxy C5 και C7, που ανακοινώθηκαν τέλη Μαΐου.

Τα δυο μοντέλα πήραν πιστοποίηση από την FCC στις ΗΠΑ, κάτι που σημαίνει ότι σύντομα θα κυκλοφορήσουν στην αγορά. Για την Ευρώπη δεν έχουμε πληροφορίες, αλλά το αναμενόμενο είναι να έρθουν και προς τα εδώ. Η ημερομηνία κυκλοφορίας παραμένει επίσης άγνωστη ενώ οι τιμές τους υπολογίζονται ότι θα είναι μεταξύ 320 (Galaxy C5) και 380 δολαρίων (Galaxy C7).

Tο Samsung Galaxy C5 είναι μεσαίας κατηγορίας με μεταλλική κατασκευή και πάχος μόλις 6.7 χλστ., έχει οθόνη 5.2 ιντσών Super AMOLED 1080p, τρέχει Android 6.0 Marshmallow και στο κεντρικό κουμπί είναι ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Έρχεται με κάμερα 16 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel, οκταπύρηνο Snapdragon 617 και μπαταρία 2600mAh. Η μνήμη RAM είναι στα 4GB, η χωρητικότητα 32GB/64GB (επεκτάσιμη έως 128GB). Η τιμή του στην Κίνα είναι 335 δολάρια περίπου.

Το Samsung Galaxy C7 φορά οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 625 2.0 GHz, οθόνη 5.7 ιντσών full HD, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB/64GB με δυνατότητα επέκτασης. Η κάμερα είναι 16 Megapixel, η εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel, η μπαταρία 3300mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης Quick Charge 3.0. Οι διαστάσεις του είναι 156.6×77.2×6.7 χλστ. ζυγίζει 165 γρ., τρέχει Android 6.0.1 Marshmallow και έχει αισθητήρα αποτυπωμάτων στο κεντρικό κουμπί. Στην Κίνα κοστίζει 395 δολάρια (32GB).

Samsung Galaxy C7

galaxy c5 galaxy c7 fcc, Samsung Galaxy C5 & Galaxy C7: Ετοιμάζονται για τη διεθνή αγορά

Samsung Galaxy C5

galaxy c5 galaxy c7 fcc, Samsung Galaxy C5 & Galaxy C7: Ετοιμάζονται για τη διεθνή αγορά

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Τι να πω … μπράβω στη Samsung κάθε εβδομάδα κι ενα νεο μοντέλο με εντελός διαφορετική προσέγγιση !!

elpigeme

Καλησπέρα! Ανάμεσα σε samsung galaxy A9 και C7 ποιό από τα δύο προτείνετε; σας ευχαριστώ πολύ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.