Samsung Galaxy C9 Pro: Ανακοινώθηκε και σε μαύρο χρώμα

Μετά την ανακοίνωση του Samsung Galaxy S7 edge σε Black Pearl χρώμα, η Samsung φέρνει το μαύρο χρώμα και στο Samsung Galaxy C9 Pro για όσους θέλουν κάτι πιο οικονομικό από τη ναυαρχίδα. Επιπλέον, εδώ έχουμε ματ μαύρο αντί για γυαλιστερό χρώμα.

Οι φωτογραφίες του Samsung Galaxy C9 Pro είχαν διαρρεύσει αρκετές φορές και τελικά το χρώμα ανακοινώθηκε από την επίσημη σελίδα της. Δυστυχώς όμως προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο στην Κορέα μαζί με το χρυσό και ροζ χρυσό που ανακοινώθηκαν τον Οκτώβριο.

Τα εσωτερικά χαρακτηριστικά παραμένουν ίδια με 6 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1920×1080 pixels, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 653 και Adreno 510. Η μνήμη RAM είναι 6GB, η ενσωματωμένη μνήμη 64GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD. Ενσωματώνει κάμερα 16 Megapixel στην μπροστινή και πίσω πλευρά και μπαταρία 4000mAh. Περιλαμβάνει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο Home button, stereo ηχεία στο πάνω και κάτω μέρος, USB Type-C, δύο υποδοχές SIM με 4G LTE, NFC, Samsung Pay και Hi-Fi audio codec από την Cirrus. Τρέχει Android 6.01 και TouchWiz UX

Η τιμή του Samsung Galaxy C9 Pro στην Κίνα είναι περίπου 470 δολάρια.

Samsung Galaxy C9 Pro black, Samsung Galaxy C9 Pro: Ανακοινώθηκε και σε μαύρο χρώμα

Samsung Galaxy C9 Pro black, Samsung Galaxy C9 Pro: Ανακοινώθηκε και σε μαύρο χρώμα

Samsung Galaxy C9 Pro black, Samsung Galaxy C9 Pro: Ανακοινώθηκε και σε μαύρο χρώμα

Samsung Galaxy C9 Pro black, Samsung Galaxy C9 Pro: Ανακοινώθηκε και σε μαύρο χρώμα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannisp

Auto an den Kano lathos einai to htc 10 mou !!!!!!!!! Apla vgalane to htc kai kotsarane to samsung !!!!!!! Aparadekta ta typakia !!!!!!!!!

giorgosgek

@Giannisp ναι μονο που καμια σχεση , οχι οτι εχω κατι με την htc ισα ισα μου αρεσει πολυ , ειδικα τα παλια μοντελα, απλα δεν εχουν καμια σχεση ουτε σχεδιαστικα , ουτε σε θεμα hardware , αντε οι κεραιες να ειναι ιδιες που ολα ετσι τα φτιαχνουν πλεον (μετα την htc που αντεγραψε η apple) , αλλα μεχρι και αυτες ειναι διαφορετικες αν κοιταξεις

Panos

Αν βγαλουν ενα ιδιο, μεχρι 5.5 ιντσες το πηρα χθες! Οι ομοιοτητες με τα αλλα κινητα με αφηνουν αδιοφορο. Μεταλικο, Super Amoled και στερεο ηχεια, με τουμπανο μπαταρια!

Νεκταριος

Είναι πολύ καλό συγχαρητήρια στους δημιουργούς του το έχω πάρει ήδη

Mixalis

Πολύ καλο εργαλείο αν κ ακριβό στα 650 το 64 gb ,μεγάλο γρήγορο κ όμορφο κντ για τους λάτρεις της samsung που βαρέθηκαν το s7 edge μέχρι να βγει το s8

Κοnstantinos

Καλημεραααα πολυ ωραιο αρθρο σκεφτομαι να παρω κινητο αυτες τις μερες…ειμαι αναμεσα στο samsung
galaxy c9 pro αν πεσει στα 400€ vs huawei honor 9 θελω την γνωμη σου σε παρακαλω,,,,Με ενδειαφερει ενα κινητο να εχει καλη αναλυση χρωματων οθονης,καλη μπαταρια,καλη καμερα πρωι βραδυκαι βιντεο,να μην κολαει σε Multitasking,και καλο gps γτ ταξιδευω!Ευχαριστω πολυ περιμενω μνμ σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.