Samsung Galaxy F, Μία “σκάλα” πάνω από το Samsung Galaxy S5;

Η Κορεάτικη ιστοσελίδα ETNews, σε μία νέα αναφορά της επαναλαμβάνει αυτό που είχε διαρρεύσει εδώ και καιρό, πως η Samsung ετοιμάζει μία “premium σειρά” που θα βρίσκεται ένα επίπεδο πάνω από την σειρά Galaxy S και οι συσκευές που θα την αποτελούν, αν είναι περισσότερες από μία, μεταξύ άλλων θα διαθέτουν μεταλλικό σασί.

Με λίγα λόγια, η εταιρεία εκτός από το Samsung Galaxy S5, ετοιμάζει πιθανότατα και το Samsung Galaxy F, όπως ονομάζει το premium smartphone η ιστοσελίδα ETNews.

Οι διαφορές μεταξύ των δύο smartphones δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα, πέρα από την διαφορά ότι το Samsung Galaxy F θα διαθέτει μεταλλικό σασί. Η Κορεάτικη ιστοσελίδα λέει ότι η Samsung έχει ήδη αναπτύξει ένα πρωτότυπο Galaxy F στην Ευρώπη.

Samsung Galaxy S5 Galaxy F, Samsung Galaxy F, Μία “σκάλα” πάνω από το Samsung Galaxy S5;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
telnet05

Για τιμη μαλλον περνα τα Iphone εεεεε;;;;

Κώστας

Το τέλος των καλών πωλήσεων της σειράς s

μιχαλης

Θα τσούξει λίγο η τιμή του . Αλλα τουλάχιστον τα αντροιντ κινητά μέσω Σκρουτζ πέφτουν πολύ γρήγορα σε σχέση με τα iPhone τα οποία μένουν σχεδόν στις ίδιες τιμές .

Antonis

Βγαζει την F κι αμα παει καλα καταργει τα S. ριχνει αδεια να πιασει γεματα

μηνας

μεταλλικο σασι,ελπιζω οχι οπως του s4

Νίκος21

@μηνας το s4 δεν εχει μεταλλο

jin

Antonis σωστός…..

Τομ

Οτι να ναι ειχαμε το 700 ευρω για high end κινητα τωρα θα παει στα 800. Βαλτε μεταλα dd10 μπαταριες αυτοκινητων και επεξεργαστικη ισχυ πυργου τουλαχιστον τα μεσαια κινητα να ειναι πολυ καλα και σε καλες τιμες να παιρνουμε αυτα. Μου φαινεται αν συνεχισει να τρεχει ετσι το android, με εξαντλητικους ρυθμους και τιμες που πλεον ξεπερνανε και την apple θα ειναι ο θανατος του.. Ψιλο ανεβαινουν και τα windows ερχονται και αλλα OS (βεβαια μαλλον θα αποτυχουν αυτα) δεν θελει και πολυ. Δεν αστειευομαι η αγορα των android ειναι πολυ γρηγορη και εξαντλητικη και πλεον δεν μπορει να πει κανεις οτι η apple ειναι ακριβη. Τα HTC και τα samsung δεν ειναι δηλαδη; Η μονη διαφορα ειναι στο ποσο γρηγορα πεφτει η τιμη γεγονος το οποιος αντισταθμιζεται απο την μεταπωλητικη αξια.

Τομ

ddr10 στην πρωτη γραμμη**

Θανάσης

Έχει ξεφύγει γενικά η φάση με τα δυνατά specs σε κινητά. Δε λέω ότι δεν είναι καλό να ανεβαίνει το hardware όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά ίσως θα έπρεπε να ρίχνουν καμιά ματιά και στο software. Δε θα έπρεπε ένα λογισμικό σαν το android να απαιτεί πολλά resources για τη λειτουργία του. Πλέον το hardware έχει φτάσει σε επίπεδα desktop/laptop στα κινητά, αλλά τα software είναι αρκετά περιορισμένα.
Αντί να στοχεύουν σε συσκευές all-in-one (κινητό, desktop, media center κλπ) προσπαθούν να ξεπεράσουν η μια εταιρεία την άλλη στο ποια έχει πιο high end κινητό από άποψη hardware…

Vasilis

Το λειτουργικό έφτιαξε, το kit kat 4.4 είναι πιο ελαφρύ από τα προηγούμενα και τρέχει πιο γρήγορα στις παλιές συσκευές από το jelly bean.

j

@Vasilis ναι αλλα από την 4 εως τωρα δεν εχουμε καμια τεραστια διαφορα σρην εμφανιση του androiid. καττανταει βαρετο κάθε φορα σχεδόν το ιδιο και το ιδιο

kostasliverpool

Και ολη την αλφαβητο να φτιαξει σε κινητα μια ζωη θα κυνηγαει….Μου εκαναν δωρο το SG4 για τις γιορτες και 2 μερες μετα το πουλησα. Και φυσικα πηγα για το ONE και η κοπελα μου το LG G2. Καλη χρονια σε ολους.

op-laq

TIL η Samsung κυνηγάει την htc !

Panos7GR

@j: Σε κάθε έκδοση υπάρχουν διαφορές. Μετά την 4 όμως είδαν ότι είχε απήχηση το UI και προτίμησαν να βελτιώσουν άλλα πράγματα (από εμφάνιση πάντα), όπως Notification bar, Quick Settings κτλ. Αλλά και πάλι… Android δεν έχεις; Αν δεν σου αρέσει ο launcher πηγαινε στο Play Store και βάλε άλλον! 😉
Σας αρέσει το UI άλλης εταιρίας; Πάτε στο XDA και βάλτε το UI της εταιρίας που σας αρέσει. 😉

Ξεκολλατε!! Android έχετε… Μπορείτε να το φτιάξετε όπως γουστάρετε!!! Μην μένετε στα “μανισια” αν δεν σας καλύπτουν ή τα βαριέστε! Δεν είναι ούτε WP, ούτε iOS….

Χρήστος Παπαβασιλείου

Μωρέ αμα τα wp8 δε σε έκαναν να νιώθεις λίγο το κινητό σε κάποια πράγματα και λειτουργίες θα ήμουν ακόμη εκεί. Απο lumia 720,πηγα σε nexus 4.

JohnWave

Άντε επιτέλους και η Samsung να φτιάξει ένα κινητό αντάξιο της premium αίσθησης των τριών best σε αυτόν τον τομέα για το 2013 : Huawei P6, HTC One, Lumia 925.

Dre

Τι κόλλημα έχουν μερικοί με το αν είναι μεταλλικό; Και πλαστικό να είναι so f*cking what? Δεν το θέλω για ασπίδα σε μεσαιωνική μονομαχία με σπαθιά, για smpartphone το θέλω και μην ακούσω τις σαχλαμάρες περί ποιότητας κατασκευής και τέτοια… Για τις υπόλοιπες συσκευές και gadget όλα αυτά τα χρόνια μέχρι και σήμερα που είναι πλαστικές, δεν γκρίνιαξε κανείς. Μόνο από κρυπτονίτη ακόμα δεν έχουν ζητήσει μερικοί να φτιάξουν κινητό.

Αντί οι εταιρίες να επικεντρωθούν σε ουσιαστικά θέματα όπως η μπαταρία και το λειτουργικό, προσθέτουν μη χρηστικά “πυροτέχνημα” όπως το eye movement control, fingerprint detection κτλ…

Παρόλα αυτά μπράβο στην Samsung που σκέφτεται να μεγαλώσει την ταχύτητα και το μέγεθος της RAM διότι δυστυχώς κάποιοι app developers νομίζουν πως είναι άπειρη.

JohnWave

@Dre, για σένα είναι σαχλαμάρες το design , για κάποιους από εμάς δεν είναι σαχλαμάρες. Προσωπικά δεν βάζω ποτέ ως 1ο κριτήριο το design αλλά γουστάρω τρελά την αίσθηση του μετάλλου, το μικρό πάχος και τα μικρά bezels σε ένα κινητό. Σε όλα τα άλλα που γράφεις περί eye movement κτλ, συμφωνώ.

Μανος

Ωστοσο ολοι γκρινιαζετε οτι καμια συσκευη δεν ειναι μεταλλικη κλπ, ενω αν ξερατε λιγο οτι ο,τι λαμπει δεν ειναι χρυσος, θα καταλαβαινατε οτι το πλαστικο ειναι πολυ καλυτερο απο το μεταλο, για τον απλο λογο οτι αν το πλαστικο πεσει κατω δεν παθαινει τπτ η το πολυ πολυ να σπασει κ να αντικατασταθει με φτηνο ανταλλακτικο, ενω το μεταλλο απαξ και ληγισει δεν ξαναισιωνει και το προβλημα ειναι μεγαλο…. Αντε που μου θελετε μεταλικο σασι τρομαρα σας!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.