Samsung Galaxy F, leaked φωτογραφίες της premium έκδοσης του Galaxy S5;

Το Samsung Galaxy F αναμένεται να είναι η premium έκδοση του Samsung Galaxy S5 με οθόνη 5.3 ιντσών QHD (1440 x 2560), Qualcomm Snapdragon 805 επεξεργαστή, 3GB RAM και 16MP εξωτερική κάμερα με OIS. Όμως, αντί για την πλαστική κατασκευή που έχει η φετινή ναυαρχίδα, θα είναι κατασκευασμένο από μέταλλο.

Το PhoneArena δημοσιεύει leaked φωτογραφίες οι οποίες δείχνουν το φημολογούμενο Samsung Galaxy F. Αναφέρει ότι η συγκεκριμένη συσκευή που απεικονίζεται έχει τον Snapdragon 801 μέσα αλλά η τελική έκδοση θα έχει τον Snapdragon 805 και ότι η συσκευή είναι λίγο πιο μικρή από το Samsung Galaxy S5 με πιο λεπτά bezels. Τέλος, παρά την μεταλλική του κατασκευή, το Galaxy F φέρεται να έχει IP 67 πιστοποίηση, θα είναι δηλαδή ανθεκτικό σε νερό και σκόνη.

Όπως και να έχει όμως κρατάμε πάντα τις επιφυλάξεις μας για την γνησιότητα της συσκευής και των τεχνικών χαρακτηριστικών μιας και η ίδια η Samsung δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα τίποτα επίσημα.

, Samsung Galaxy F, leaked φωτογραφίες της premium έκδοσης του Galaxy S5;

, Samsung Galaxy F, leaked φωτογραφίες της premium έκδοσης του Galaxy S5;


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

37 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manos Vs

Τι πρωτοτυπο desing! Δυσκολευτηκα να καταλαβω οτι ειναι Σαμσουνγκ!

True

@Manos Vs Οντως..Τα ιδια και τα ιδια καθε φορα!Αλλαξε ρε παιδακι μου design!Εχεις αυτο το απαισιο καλουπι εδω και 3 χρονια…!!!Ελεος

Manos Vs

@True Απο το s4 και μετα, ακομα και οι mini εκδοσεις εχουν ακριβως τον ιδιο σχεδιασμο, στο μπροστα μερος τουλαχιστον! Απο πισω ειναι τελειως ιδια.

Manos Vs

*Απο πισω δεν ειναι τελειως ιδια.

Τομ

Ετοιμαστειτε για μεταλλικο καπακι τυπου G3. Μπαμ απο χιλιομετρα κανει. Πιο λεπτα bezel αληθινο μεταλλο γυρω γυρω ναι μεταλλικι καπακι πισω δεν νομιζω. Αν ηταν οντως μεταλλο θα το κρατουσαν καθαρο δεν θα βαζαν αυτην την εντονη βουρτσισμενη οψη. Ετσι νομιζω. Anyway. Οταν παει στα 350 το gs5 δεν θα με νοιαζουν πολλα αλλα κινητα. Εκτος αν φτασει στην ιδια τιμη και το m8. Εκει εχουμε θεμα

True

Αστην εκει και μακαρι να χασει πωλησεις τωρα με τον ανταγωνισμο για να φερει τον νου της!Γιατι ωσπου ο κοσμος εθελοτυφλει και αγοραζει τα κινητα της δεν προκειται ουτε design, ουτε τιμη πωλησης να ριξει!!

tiamat

90% αυτο ειναι παιδια.
το αλλο με το πλαστικο με τις τρυπιτσες που φαινονταν απο μεσα το αλουμινιο ηταν θηκη τελικα..

δε ξερω ,αλλα τα bezels δε μου φαινονται μικροτερα απο το κανονικο s5 τωρα… και σαν να πηρε μονο σε μηκος λογω των 5,2′ και ψιλοτηλεκοντρολιζει οντας πιο μακροστενο..

ωχ μαπα ειναι παλι το καρπουζι αδερφε !

geraldo.aliai

Οπα γιατι η σαμη εμαβαλε QHD οθονη και δεν εβαλε την amoled οθονη τι εγινε;

Alexis

Όχι δεν την ξαναπατάω! Πως και πως περίμενα το S5 να έχει καινούριο design και μεταλλική κατασκευή και εν τέλη ξενέρωσε τον μισό πλανήτη! Γι αυτό δεν περιμένω κάτι από την samsung αν και πιστεύω πως θα είναι αυτό στην φωτογραφία! Ίδιο δλδ με το s5 αλλά διαφορετικό καπάκι πλαστικό που μοιάζει με μέταλλο! Όπως το g3!

Φωτης

Tom@ κ γω εχω αυτο το δίλημμα..Gs5 η HTC M8..Το δεύτερο αν εξαιρέσεις λιγο την καμερα ειναι κορυφη..Οθονη, UI,Battery,ηχος,εμφάνιση..Στα τεστακια Παντος βγαινει πρωτο..Αλλα για να πω κ την αλήθεια θέλω να δω απο κοντα κ το lg g3..Οσο κ παράξενο κ να φανει αν κάτι με ξενερωσει κ δεν το πάρω σε σχεση με τα προηγούμενα που αναφέρω πιο πάνω θα ειναι η φωτεινότητα κ η ζωντάνια των χρωμάτων της οθόνης..Για την ανάλυση ούτε λόγος γιατι ξέρουμε οτι θα ειναι απίστευτη..Επισης λόγο οθόνης QHD δεν νομιζω να εχει την άπιαστη ταχύτητα του M8..

νικος

@φωτης ξεχασες τη μπαταρια που για μενα ειναι το παν.
Στο gsm arena η μπαταρια του g3 παντως βγηκε για τα πανηγυρια ειδικα στο browsing καμια σχεση με g2.
.Εγω μολις πεσει η τιμη του z2 το πηρα, κ αυτο σφαιρατο βουτυρο παει κ το κυριοτερο μπαταριαρα μιας κ το πηρε φιλος κ γνωριζω.

degrellhs

O πόνος έρχεται…

Alexis

Για την μπαταρία του G3 είδα σε ένα βίντεο να βγάζει 7 ωρες 47 λεπτα βίντεο QHD.

Darth

@geraldo τι σχέση εχει το QHD(το Οποιο είναι ανάλυση της οθόνης) με το amoled (το Οποιο είναι τύπος του panel του οποιο φοράει η οθονη)

ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΩ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

kostas

ρε τσακαλι μανο…..για να μην πω τπτ αλλο,οταν αυτο το καλουπι καθεται στο χερι τοσο αψωγα γτ να το αλαξουν?εναν λογο πες μου,πιασε ολα τα κινητα και μετα πες μου,ειναι αληθεια οκ βαρετο αλλα η apple εχει αλλαξει το desing εχεις iphone και γιατι ειναι καλυτερη η samsung τωρα αρχιζεις τις δικαιολογιες απλα γιατι εσταξες το 500αρικο και δεν θες να εχει ο αλλος κατι καλυτερο με λιγοτερα χρηματα

nikos

😲 τι πρωτότυπος σχεδιασμός!Και από άποψη specs εκπληκτικό!Ένα g3 με snapdragon 805 και 300€.Ευχαριστώ πολύ αλλά δεν θα πάρω!👺

Nio

Και μόνο που γράφει Samsung δεν μ’αρεσει. Και αν δεν βάλει home buttons αφής θα πάει δεύτερη, τριτη σύντομα. Συν ότι έχει τα πιο άσχημα κινητά. Δε πα να τα βγάλει και από κράμα τιτανίου με αμέθυστο, είναι κακασχημα.

Αντρέας

Πρώτη φορά θα πάρω ίσως το μέρος της Samsung καθώς τόσα χρόνια έχω συνηθίσει όλα τα fanboys να λένε πάντα καλά σχόλια για αυτήν. Πως κάνετε έτσι. Σαν κινητό εάν τελικά ισχύουν όλα αυτά και εκτός τιμής (που δεν ξέρουμε) πιστεύω ότι πρόκειται για κορυφαία συσκευή.

Ανδρέας

Ζήλια που έπεσε..! Τόσο πολύ πονάνε τα specs αν όντως ισχύουν! Γιατί όντως θα δούμε βελτιώσεις εκεί όπου ‘υστερεί’ η samsung σε σχέση με τον ανταγωνισμό! Πραγματικά αν έχει μικρά bezels και IP67 πιστοποίηση θα κάνει αυτό που περίμεναν πολύ απο g3 κάτι που φαινομενικά μέχρι τώρα δεν πάει μαζί! Όσο για υλικό κατασκευής εγώ πιστεύω θα είναι unibody μέταλλο μιας και υπάρχουν και φήμες για ομιλίες με κατασκευαστκή εταιρία του m8. Όπως και να έχει αν ισχύουν τα specs θα είναι προσωρινά ο βασιλιάς του ανδροιδ χωρίς αμφιβολία και χωρίς να του λείπει τίποτα απο των ανταγωνισμό, μέχρι να αντικατασταθεί απο το νοτε 4 που θα είναι για ακόμη μια χρονιά κορυφή! Δώσε πόνο sammy👌👏👏

dimpep

Αυτό το Powered by Android στο λαιμό μου κάθεται. Ασχημο λογότυπο το android, καιρός να το αλλάξουν

Ασχετο, αλλά ήθελα να το πω

nikos

@Ανδρέας εσύ περιγράφεις ένα ουτοπικό κινητό που όμως δεν πρόκειται να είναι έτσι!Όλες οι εταιρείες δυσκολεύονται να κάνουν την συσκευή τους αδιάβροχη και με μικρά bezels έχοντας ως βασικό υλικό το πλαστικό και εσύ πιστεύεις ότι θα το πετύχει και μάλιστα φτιάχνοντας το κινητό από μέταλλο?Δεν νομίζω!Το galaxy f θα είναι απλά ένα κινητό με τα κορυφαία specs της περιόδου που ανακοινώνεται(κάτι που έπρεπε να έχει ήδη γίνει από το κανονικό s5 και όχι να βγάζει prime έκδοση της ναυαρχίδας!”prime έκδοση της ναυαρχίδας”?Και μόνο που το γράφω με πιάνουν τα γέλια!)Από άποψη ποιότητας δεν θα είναι τίποτα ιδιαίτερο(βουρτσισμένο πλαστικό θα είναι και θα το δεις)και από άποψη σχεδίασης το ίδιο μαπα με όλες τις συσκευές της τελευταίας τριετίας που μας έχει συνηθίσει η samsung. Οσο για την τιμή σου βάζω ένα στοιχηματάκι από τώρα ότι κάτω από 800€ δεν θα έρθει Ελλάδα!

Charis

@dimpep Ποσο δικιο εχεις ρε φιλε! Πολυ αθλιο αυτο το λογοτυπο.. Αλλα θα μου πεις ολα ειναι θεμα γουστου

Ανδρέας

@nikos δυστηχώς για εσένα αυτά δεν τα λέω εγώ αλλά το ίδιο το άρθρο περιγράφει έτσι το galaxy s5 prime. Επειδή δεν το είδαμε στο g3 απο την lg σημαίνει ότι είναι ακατόρθωτο για την samsung; Όσο για το υλικό κατασκευής είσαι λάθος εδώ και στο 100% η sony απο το Ζ που ήταν η ναυαρχίδα της είχε πιο premium υλικά και ήταν και αδιάβροχο όπως και τα υπόλοιπα Ζ που κυκλοφόρησαν οπόταν δεν είναι και ακατόρθωτο! Συμφωνώ απόλυτα στο ότι αυτό έπρεπε να ήταν το μοναδικό s5 όπως και να έχει όμως τον καιρό που ανακοινώθηκε το σ5 ήταν κορυφαίο σε όλους τους τομείς. Εγώ κρατάω επιφυλάξεις για το υλικό κατασκευής αλλα θεωρώ ότι όντως αν ανακοινωθεί θα είναι όντως απο μέταλλο αλλιώς γιατι να κάνει τον κόπο αφού μετα την ανακοίνωση του νοτε 4 πάλι θα τα γκρεμίσει όλα σε όλους τους τομείς. Όσο για το design αυτό είναι υποκειμενικό. Εμένα μου αρέσει το design της samsung απο το σ3 και μετά. Αντιθέτως δεν μου άρεσε το design του σ2 που στους πλείστους άρεσε, εμένα με χαλούσε πολύ το πίσω μέρος. Όπως και να έχει δεν είναι και το ομορφότερο μιας και έχουμε δεί πιο ωραία design αλλα… Συνέχεια »

Costas

Το S5 δεν φτιάχτηκε για να είναι η ναυαρχίδα της Sammy, αυτό τον τίτλο τον έχει το note. Μπορεί να είναι ένα s5 από πιο ποιοτικά υλικά αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ο βασιλιάς που ψάχνετε ορισμένοι.

KAFROS

Εγώ απλά θα πω ότι όσο ωραίο και αν ακούγεται το φημολογουμενο s5 prime/galaxy f, αυτό που έχει ανακοινώσει η sony (ναυαρχίδα ανα εξάμηνο) ως πολιτική ειναι μακραν πιο τίμιο. Μπορεί να μην έχω συσκευή της, μπορεί να απαξιώνει σε σύντομο χρονικό διάστημα το κορυφαίο της μοντέλο (αφού όλοι ξέρουμε ότι σε 5-6 μήνες θα βγάλει καινούργιο) αλλά τουλάχιστον είχε τα κότσια να το δηλώσει επίσημα και χωρίς υπεκφυγές σε αντίθεση με πολλές άλλες εταιρείες που ανακοινώνουν ναυαρχιδες, αφήνουν υπονοούμενα ότι θα τις κρατήσουν ως κορυφαίο μοντέλο στη γκάμα τους για ένα χρόνο και μετά από λίγους μήνες βγάζουν κάτι βελτιωμένο χωρίς προειδοποίηση.

nikos

@Ανδρέας το άρθρο δεν επιβεβαιώνει τίποτα απλά γίνονται υποθέσεις…Οσο για το υλικό εγω δεν είπα ότι δεν θα είναι μέταλλο,είπα ότι δεν θα είναι μέταλλο και αδιάβροχο και με μικρά bezels!Πολύ απλά γιατί το μέταλλο και η αδιαβροχοποίηση είναι παράγοντες που δυσκολεύουν την ελαχιστοποίηση των πλαισίων ο καθένας μόνος του ξεχωριστά,πόσο μάλλον μαζί!Όσο καλή και να είναι η samsung στην ελαχιστοποίηση των bezels σε αυτόν τον τομέα υπάρχουν και καλύτεροι(όσο και αν δεν θες να το παραδεχτείς)που δεν τα κατάφεραν,οπότε τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα το πετύχει εκείνη?Κρατά αυτό:Το s5 prime θα έχει ελάχιστα μεγαλύτερη οθόνη από το s5,στο ίδιο μέγεθος θα είναι αδιάβροχο και για υλικό θα έχει βουρτσισμένο πλαστικό που θα δίνει αίσθηση μετάλλου.Φυσικά θα είναι εξοπλισμένο με τα καλύτερα specs που είναι διαθέσιμα.

geraldo.aliai

@Darth βλακια ειπα; Δεν ειχα καταλαβει πως QHD ηταν αναληση οθονης εγω νομιζα πως ειναι ενα ιδος οθονης σαν της amoled και της led. Προσηκα μεχρι την full hd ξερω στα τηλεφωνα τουλαχιστον απο εχει και περα τα εχω κασει λιγο.

geraldo.aliai

Lcd οχι led.

Τασος

Δεν το χανουμε με τιποτα!!!

Trinity

Nio δεν έχεις δίκιο είσαι κολλημένος

Chris

Ενταξει ολα καλα ρε παιδια, ακομα και ετσι να ηταν το κινητο οπως τα λεει το αρθρο σε τι τιμη θα μας το λανσαρε η samsung; Και ποσο αραγε θα το “κοστολογουσαν” στην Ελλαδα; Εδω μας εφεραν το πλαστικο S5 στα 749€!!! Εκτος και αν αλλαξει τιμολογιακη πολιτικη η samsung (αλλα παρα πολυ χλωμο το κοβω). Νομιζω πως αρχισε να μοιαζει την apple….. πολυ υπεριτιμηνενα τα τηλεφωνα της! Ετσι λεγαμε και για το “μηλο”, πολυ καλα τηλεφωνα αλλα οχι και τοσα λεφτα! Τελος παντων αυτα απο εμας που δεν μας περισσευουν και πολυ….

Λευτέρης

Προφανώς το galaxy f είναι μια καινούρια σειρά και όχι ένα “s5 prime”.Κορυφαία σε χαρακτηριστικα.Εαν βρίσκεται σε τιμή το πολύ 650 σε σκρουτζομαγαζο με πραγματικό μέταλλο και άνω των 3.000mah μπαταρια το τσίμπησα και αφήνω όλους τους άλλους να κράζουν!

Nio

Trinity, Εγώ είμαι ένθερμος αντικειμενικος υποστηρικτής της τεχνολογίας χωρίς κολλήματα. Της τεχνολογίας που συμβαδίζει με στυλ. Αυτό το πράγμα στην φώτο παίζει να το σχεδιάζουν στην τύχη. Κρίμα στα specs. Τσάμπα μάγκας είναι το κινητό. Note3 πολύ καλύτερο και φτηνότερο.

Erevos

@Nio
“Και μόνο που γράφει Samsung δεν μ’αρεσει.”,”Εγώ είμαι ένθερμος αντικειμενικος υποστηρικτής της τεχνολογίας χωρίς κολλήματα”…καλά μερικοί τα θέλετε και τα γράφετε αυτά τα πράγματα?

Nio

Δεν μ’αρεσει η Samsung. Μόνο το note3. Όπως δεν μου αρέσει το αιφον. Αλλά όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της Apple.
Και μου αρέσει η Sony αλλά αυτή τη στιγμή δεν μου αρέσει κανένα προϊόν της.
Και δεν μου αρέσει καθόλου η LG. Αλλά τώρα έχω το G2. Παράξενο σου φαίνεται?

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

Έχω το galaxy s5 το έχω 3 μέρες έχω ένα πρόβλημα όταν κουνάω το κινητό ακούγετε ένας θόρυβος πίσω στην κάμερα. Αν μπορεί κάποιος να μου πει αν είναι φυσιολογικός αυτός ο θόρυβος?

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

Έχω το galaxy s5 το έχω 3 μέρες έχω ένα πρόβλημα όταν κουνάω το κινητό ακούγετε ένας θόρυβος πίσω από την κάμερα. Αν μπορεί κάποιος να μου πει αν είναι φυσιολογικός αυτός ο θόρυβος?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.