Samsung Galaxy F, δεν είναι το Galaxy S5 LTE-A-εμφανίζεται σε νέο render

Η Samsung ανακοίνωσε ήδη το πρώτο Quad HD smartphone της, Samsung Galaxy S5 LTE-A το οποίο όμως είναι αποκλειστικά για την αγορά της Κορέας και δεν θα το δούμε να έρχεται Ευρώπη. Ωστόσο, αναρωτιόμαστε αν αυτό είναι τελικά το πολυσυζητημένο Samsung Galaxy S5 Prime/ Samsung Galaxy F. Σύμφωνα με τον @evleaks, το Galaxy F είναι διαφορετική συσκευή και μας δείχνει νέο render της.

Η συσκευή εμφανίζεται σε διαφορετική απόχρωση χρυσού από εκείνη που είδαμε πριν από λίγες μέρες, σε γυαλιστερό χρυσό. Στην οθόνη έχει την ίδια ημερομηνία με τα προηγούμενα renders, Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, πολύ πιθανό να το δούμε να παρουσιάζεται τότε.

Σε αντίθεση με το Samsung Galaxy S5 LTE-A, το Samsung Galaxy F θα είναι κατασκευασμένο από μέταλλο ενώ θα έχουν τον ίδιο Snapdragon 805 επεξεργαστή και 3GB RAM. Ωστόσο, η Quad HD οθόνη του Galaxy F ίσως είναι λίγο μεγαλύτερη στις 5.3 ίντσες και όχι 5.1 ίντσες.

Μιας και η Samsung όπως είπαμε επιβεβαίωσε ότι το Samsung Galaxy S5 LTE-A δεν θα βγει στην παγκόσμια αγορά, λογικά το Samsung Galaxy F μπορεί να γίνει η επόμενη ναυαρχίδα της. Προς το παρόν αναμένουμε να δούμε τι θα δούμε.

, Samsung Galaxy F, δεν είναι το Galaxy S5 LTE-A-εμφανίζεται σε νέο render
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

εγκυκλοπεδια χρειαζομαστε για τα μοντελα της samsung…

True

Μου αρεσουν αυτα τα “δηθεν” renders “αποκαλυψεις” τα οποια βγαζει στην φορα ο καθε evleaks και ολα ειναι τακτοποιημενα με τις ημερομηνιες λανσαρισματος τους (π.χ 12 Σεπτεμβριου) και με ολες τις λεπτομερειες του τηλεφωνου.Οχι οτι ειναι ολα στημενα απο την samsung για να βγαλει προς τα εξω και να τα διαφημισει χωρις ιδιαιετερο κοστος..φημεσ λενε μετα!lol

Someone

@nikos όντος!

dimpep

12 Σεπτεμβρίου δεν είναι τεταρτη, είναι παρασκευή!

KostasB

Ήταν Τετάρτη το 2012! Μάλλον από τότε το έχουν έτοιμο στα εργαστήριά τους!

anergos13

Θα ξεκινησει και το ελληνικο αλφαβητο…συντομα..υπαρχει προβλημα?

anergos13

Θα ξεκινησει και το ελληνικο αλφαβητο ….συντομα…
Υπαρχει κανα προβλημα?…

giannogeorge

Βαρέθηκα ήδη.

Piki

Μήπως το F θα είναι με ΤΙΖΕΝ; Λέω εγω τωρα…

nikos

Φήμες λένε ότι Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2026 η Samsung θα πάψει να χρησιμοποιήσει το όνομα galaxy στις συσκευές της.Μπα,πιο πιθανό να έχει βγει η Ελλάδα από την κρίση(ανέκδοτο ήταν αυτό,γελάμε εδώ 😵) παρά να σταματήσει τα galaxy η Samsung.Εδώ μαθαίνω ότι σκόπευει να επεκταθεί και σε άλλους γαλαξίες!Άντε και καλές πωλήσεις με τους εξωγήινους. 😉

Manos Vs

@True, this is true!

dark_master

Μου φαίνεται περίεργο ο λόγος που θα βγει αν δεν είναι με tizen. Μέχρι τώρα το πρώτο εξάμηνο έπαιζε με τη σειρά S και το δεύτερο εξάμηνο με τη σειρά Note.
Αν τώρα όμως βγάλει κ 3 σειρά θα γίνει λίγο μπάχαλο. Επίσης δεν γνωρίζω αν τη συμφέρει να το βγάλει με “ενδιάμεση” οθόνη από τις σειρές S & Note αφού έτσι υποβαθμίζει τη σειρά Note.Για μένα το πιο λογικό θα ήταν να το έβγαζε με Tizen σε καλύτερη τιμή από τη σειρά S για να τραβήξει κόσμο κ βλέμματα.
Άλλωστε μη ξεχνάμε ότι τα κινητά με το δικό της λειτουργικό (Bada) πάντα είχαν κ καλύτερα υλικά κατασκευής και καλύτερη τιμή από τη σειρά S.
Νομίζω ότι η διακύμανση της τιμής του S5 μετά τον Αύγουστο θα μας φανερώσει το τι σκοπεύει να κάνει.
Επίσης το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει ανακοινώσει το S5 Mini είναι λίγο περίεργο…

Petros

ρε παιδια τι tizen με android θα ειναι αφου στις φωτογραφιες που ειχαμε δει απο το
phonearena το android εγραφε.

nikos

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ο @evleaks τον τελευταίο καιρό έχει χάσει το χάρισμά του και πετάει ασυναρτισίες…Τα ίδια έλεγε και για το m8 prime και τελικά δεν θα υπάρξει…Απλά αυτή η περίοδος και μέχρι τον Σεπτέμβρη είναι “νεκρή” και όλο και καμιά μπούρδα πρέπει να μας λένε για να βρίσκονται στην επικαιρότητα…

Αντρέας

Sto phone arena που το είδα νομίζω πως είναι απο μέταλλο και αυτό.

Tom

Εχω χασει την μπαλα.. Καλα εμενα το s5 με 350 με καλυπτει απολυτα σαν αγορα αρα τι με νοιαζει. Επισης με τα ιδια λεφτα με καλυπτει απολυτα και το sony αλλα δεν το ρισκαρω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.