Samsung Galaxy F41: Πέρασε από το GeekBench, έρχεται με Exynos 9611

, Samsung Galaxy F41: Πέρασε από το GeekBench, έρχεται με Exynos 9611

Τα τελευταία χρόνια η Samsung έχει επικεντρωθεί μόνο σε δύο σειρές της στη mid-range και entry-level κατηγορία, τις Galaxy A και Galaxy M. Όπως φαίνεται όμως, η εταιρεία ετοιμάζει μία νέα σειρά στη μεσαία κατηγορία, τουλάχιστον σύμφωνα με μία νέα συσκευή που πέρασε από το GeekBench.

Το Samsung Galaxy F41, με ονομασία μοντέλου SM-F415F, πέρασε λοιπόν από το benchmark app, αποκαλύπτοντας μας τις πρώτες πληροφορίες για τη συσκευή. Η νέα πρόταση της Samsung έρχεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 9611, ο οποίος θα συνοδεύεται, τουλάχιστον σε μία έκδοση, από 6GB μνήμης RAM. Το Galaxy F41 συγκέντρωσε 348 πόντους στο single-core και 1.399 πόντους στο multi-core test.

, Samsung Galaxy F41: Πέρασε από το GeekBench, έρχεται με Exynos 9611

Όπως θα περιμέναμε, η συσκευή τρέχει την έκδοση Android 10 του λειτουργικού συστήματος της Google. Αν και δε γνωρίζουμε πολλά για τη συσκευή, σύμφωνα με πηγές η νέα σειρά της Samsung θα επικεντρώνεται στην καλή κάμερα στη μεσαία κατηγορία, αφήνοντας το design και την οθόνη που προσφέρει η σειρά Galaxy A. Η σειρά αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου.

Πηγή
Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.