Samsung Galaxy Fold 2: Θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως σε χαμηλότερη τιμή

Samsung Galaxy Fold 2, Samsung Galaxy Fold 2: Θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως σε χαμηλότερη τιμή

Αφού πέρασε από σαράντα κύματα, τελικά το Samsung Galaxy Fold βγήκε στην αγορά μαζί με ένα πακέτο ειδικών οδηγιών φροντίδας. Σύμφωνα με αναφορές η εταιρεία εργάζεται ήδη στο Samsung Galaxy Fold 2, το οποίο θα είναι φθηνότερο και θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως.

Μετά τα προβλήματα που αντιμετώπισε η Samsung αποφάσισε να διαθέσει το Galaxy Fold σε συγκεκριμένες αγορές και υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, μέσω μεμονωμένων συνεργατών της. Για παράδειγμα, διέθεσε τη συσκευή στις ΗΠΑ μέσω της AT&T, και όποιος θέλει να το αγοράσει πρέπει να είμαι πελάτης του παρόχου.

Επιπλέον, κανείς δεν μπορεί να παραλάβει τη συσκευή σπίτι του, αντιθέτως πρέπει να μεταβεί σε κάποιο κατάστημα της Samsung ή σε κάποιο Best Buy για να του κάνουν μία μικρή παρουσίαση και να του δώσουν το foldable smartphone στο χέρι.

Φαίνεται ότι η κατασκευάστρια θα αλλάξει τακτική. Σύμφωνα με αναφορές το Samsung Galaxy Fold 2 θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως και κατά πιθανότητα μέσω του συνόλου των μεγαλύτερων παρόχων κινητής.

Περνώντας στο κόστος της συσκευής, οι αναφορές θέλουν την τιμή του Samsung Galaxy Fold 2 να είναι χαμηλότερη και από αυτή της 4G έκδοσης του προκατόχου του. Αναφορικά, το πρώτο Fold τιμολογείται στα 1.980 δολάρια Αμερικής, χωρίς να έχει ειπωθεί οτιδήποτε για την 5G έκδοση, που ενδεχομένως θα τιμολογείται στα 200-300 δολάρια παραπάνω.

Επιπλέον, το Samsung Galaxy Fold 2 θα κυκλοφορήσει και σε έκδοση με 256GB αποθηκευτικό χώρο. Το foldable smartphone πρώτης γενιάς της εταιρείας έρχεται με 512GB, οπότε η κατασκευάστρια δημιουργεί έναν ακόμη παράγοντα μείωσης της τιμής.

Τέλος, όσοι αναρωτιούνται τον ρόλο του Samsung Galaxy Fold, η απάντηση είναι απλή για αρκετούς. Θεωρείται ένα concept το οποίο έχει ως στόχο να θέσει τα θεμέλια μιας νέας τεχνολογίας. Η συσκευή είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και η εταιρεία δίνει την ευκαιρία στους αγοραστές τις να αντικαταστήσουν την οθόνη με 149 δολάρια Αμερικής.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.