Samsung Galaxy Fold 2: Ξεκίνησε η μαζική παραγωγή του, μπορεί να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο

, Samsung Galaxy Fold 2: Ξεκίνησε η μαζική παραγωγή του, μπορεί να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο

Η Samsung, μετά τη σχετική εμπορική αποτυχία του Galaxy Fold αλλά τις θετικές πωλήσεις του Galaxy Z Flip, ετοιμάζεται για την κυκλοφορία της δεύτερης γενιάς του foldable smartphone της. Οι μέχρι τώρα αναφορές έκαναν λόγω για κυκλοφορία μαζί με τη σειρά Galaxy Note 20, κάτι που επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά.

Σύμφωνα με την Κορεάτικη ιστοσελίδα Hankooki η Samsung έχει ήδη ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή του Galaxy Fold 2. Αυτό σημαίνει πως η κυκλοφορία τον Αύγουστο είναι δυνατή, αν και όχι σίγουρη. Επίσης, η ιστοσελίδα αναφέρει πως οι πρώτες πληροφορίες για το επερχόμενο foldable θα έρθουν τον επόμενο μήνα, χωρίς να γνωρίζουμε τι ακριβώς.

Το Galaxy Fold 2 θα έρθει με ανθεκτικότερη οθόνη, χάρη στη χρήση της τεχνολογίας Ultra Thin Glass που είδαμε και στο Galaxy Z Flip. Οι μέχρι τώρα αναφορές δείχνουν σε ένα οικονομικότερο από το αρχικό μοντέλο, παρά τα ανανεωμένα specs και την αύξηση του ρυθμού ανανέωσης της οθόνης στα 120Hz, όπως τα smartphones της σειράς S20.

Χθες είδαμε πατέντα που δείχνει μεγάλη οθόνη ειδοποιήσεων, καθώς και αντοχή στο νερό, στοιχεία που δε γνωρίζουμε αν θα δούμε τελικά στο φετινό μοντέλο. Επίσης, οι μέχρι τώρα αναφορές κάνουν λόγω για ταυτόχρονη παρουσίαση πολλαπλών μοντέλων, όπως το οικονομικό Galaxy Fold Lite αλλά και μοντέλο με μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη, τα οποία βέβαια αποτελούν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μέχρι στιγμής.

Πάντως, η ιστοσελίδα Hankooki αναφέρει πως οι πηγές της είναι έμπιστες, καθώς προέρχονται από εργοστάσια παραγωγής εξαρτημάτων της Samsung. Επιπλέον, η ιστοσελίδα υποστηρίζει πως η εταιρεία έχει ακόμα ως εφεδρικό πλάνο τη χρήση του πλαστικού προστατευτικού οθόνης του αρχικού μοντέλου, σε περίπτωση που η παραγωγή του UTG δεν είναι αρκετή. Οι μέχρι τώρα προβλέψεις αναμένουν αποστολές 2.5 έως 3 εκατομμύρια τεμαχίων μέσα στο 2020.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.