Samsung Galaxy Fold 5/ Flip 5: Επίσημα έρχονται την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου

Samsung Galaxy Fold 5, Samsung Galaxy Fold 5/ Flip 5: Επίσημα έρχονται την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου

Την περασμένη εβδομάδα, ο Lee Young-hee, Πρόεδρος του Παγκόσμιου Κέντρου Μάρκετινγκ της Samsung DX, επιβεβαίωσε ότι η επόμενη εκδήλωση Galaxy Unpacked της Samsung θα πραγματοποιηθεί στη Σεούλ της Νότιας Κορέας.

Τότε δεν αποκάλυψε τον χώρο και τον χρόνο που θα διεξαχθεί, αλλά τώρα η Samsung έστειλε ένα δελτίο Τύπου στα μέσα ενημέρωσης, επιβεβαιώνοντας ότι το Galaxy Unpacked θα φιλοξενηθεί στη Σεούλ στο COEX στο Samseong-dong, στο Gangnam, καθώς “Αυτή η μοναδική τοποθεσία προσφέρει στον κόσμο ένα ευκαιρία να ζήσει το συναρπαστικό μείγμα παρελθόντος, παρόντος και μέλλοντος που καθορίζει τη Σεούλ”.

Samsung Galaxy Fold 5, Samsung Galaxy Fold 5/ Flip 5: Επίσημα έρχονται την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου

Το πρώτο Unpacked πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας το 2010 και έκτοτε έχει επισκεφθεί πολλές πόλεις του κόσμου όπως είναι η Βαρκελώνη, το Βερολίνο, το Λονδίνο και η Νέα Υόρκη. Όπως σημειώνει η εταιρεία, κάθε φορά επιλέγεται το μέρος που μοιάζει κατάλληλο με το θέμα και το ύφος των προϊόντων που θα παρουσιαστούν στην εκδήλωση.

Η Samsung λέει ότι η Σεούλ επιλέχθηκε «λόγω του ρόλου της να επηρεάζει τις παγκόσμιες τάσεις με τη δυναμική κουλτούρα και την καινοτομία της, ενώ αντικατοπτρίζει επίσης την ισχυρή εμπιστοσύνη της Samsung στην κατηγορία των foldable».

Αν και η Samsung δεν αποκάλυψε το όνομα των προϊόντων που θα αποκαλύψει σε αυτό το Galaxy Unpacked, επιβεβαίωσε ότι θα αποκαλύψει τις foldable συσκευές επόμενης γενιάς της στην εκδήλωση, δηλαδή τα Galaxy Z Fold 5 και Galaxy Z Flip 5.

Tέλος είπε ότι αυτό το Galaxy Unpacked θα πραγματοποιηθεί την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, επιβεβαιώνοντας εν μέρει τις φήμες για διεξαγωγή της εκδήλωσης στις 26 Ιουλίου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.