Samsung Galaxy Fold: Αντέχει πολλές αναδιπλώσεις αλλά καθόλου πτώσεις

Η Samsung ύστερα από μήνες καθυστερήσεων κυκλοφόρησε το Galaxy Fold στο οποίο έκανε διορθώσεις για να μην επαναληφθούν τα προβλήματα του παρελθόντος. Ως τώρα έχουμε δει ένα βίντεο φροντίδας του Samsung Galaxy Fold από την εταιρεία, ένα τεστ αντοχής από τον JerryRigEverything και τη συσκευή του TechCrunch να χαλάει ύστερα από καθημερινή χρήση.

Samsung Galaxy Fold, Samsung Galaxy Fold: Αντέχει πολλές αναδιπλώσεις αλλά καθόλου πτώσεις

Τώρα, οι άνθρωποι πίσω από το YouTube κανάλι SquareTrade αποφάσισαν να δοκιμάσουν τα όρια του Galaxy Fold. Η κατασκευάστρια είχε δηλώσει ότι το αναδιπλούμενο smartphone μπορεί να ανοίξει και να κλείσει συνολικά 200.000 φορές πριν δημιουργηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα. Ο αριθμός αυτός μεταφράζεται σε 5 χρόνια χρήσης αν ανοιγοκλείνουμε το smartphone 100 φορές κάθε μέρα.

Samsung Galaxy Fold, Samsung Galaxy Fold: Αντέχει πολλές αναδιπλώσεις αλλά καθόλου πτώσεις

Το SquareTrade χρησιμοποίησε ένα μηχάνημα με το οποίο έκανε fold το smartphone 120.000 φορές. Αυτός ο αριθμός μεταφράζεται σε 3 χρόνια χρήσης. Το Samsung Galaxy Fold δεν παρουσίασε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και πέρασε τη δοκιμασία με σχετική επιτυχία.

Samsung Galaxy Fold, Samsung Galaxy Fold: Αντέχει πολλές αναδιπλώσεις αλλά καθόλου πτώσεις

Αναλυτικότερα, στα 18.500 folds εμφανίστηκε ένα τμήμα κατεστραμμένων pixels στην οθόνη και στις 40.000 αναδιπλώσεις η αφή δεν ανταποκρινόταν σωστά. Ωστόσο, το SquareTrade άφησε το foldable smartphone να ξεκουραστεί για μία νύχτα και διαπίστωσε ότι η αφή ήταν και πάλι πλήρως λειτουργική. Μετά τα 120.000 folds ο μεντεσές άρχισε να μην λειτουργεί καλά, αλλά αυτό δεν επηρέασε τη λειτουργικότητα του Galaxy Fold.

Φαίνεται ότι μετά από 185 ημέρες χρήσης το Samsung Galaxy Fold αρχίζει να παρουσιάζει προβλήματα. Το θετικό είναι πως η εταιρεία προσφέρει τη δυνατότητα αλλαγής της οθόνης μέσα στον πρώτο χρόνο για $149.

Samsung Galaxy Fold, Samsung Galaxy Fold: Αντέχει πολλές αναδιπλώσεις αλλά καθόλου πτώσεις

Το SquareTrade δοκίμασε την αντοχή του Galaxy Fold σε πτώση από ύψος 1,8 μέτρων. Παρόλο που το foldable smartphone ήταν τοποθετημένο στη θήκη του, το κανάλι αναφέρει ότι τόσο η εξωτερική όσο και η εσωτερική οθόνη καταστράφηκαν και δεν μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν.

Samsung Galaxy Fold, Samsung Galaxy Fold: Αντέχει πολλές αναδιπλώσεις αλλά καθόλου πτώσεις

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό, ακριβό και ευαίσθητο smartphone. Όσοι αποφασίσουν να επενδύσουν τα χρήματα τους στο Samsung Galaxy Fold θα πρέπει να το προσέχουν πολύ και να το έχουν πάντα μέσα στη θήκη του.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung

Samsung: Υπόσχεται 2,5 δισεκατομμύρια φορές πιο ασφαλή σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων

H Samsung εργάζεται ώστε να κάνει τη χρήση ενός σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων πιο ασφαλή και αναμένεται να αντικαταστήσει τη χρήση ενός μικρού σαρωτή για την ανάγνωση ενός μόνο δακτυλικού αποτυπώματος με ένα μεγαλύτερο που θα μπορούσε να σαρώσει πολλά δάχτυλα ταυτόχρονα.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 13

Xiaomi 13/13 Pro: Όλα τα specs στη φόρα πριν την κυκλοφορία

H αναβολή της σειράς Xiaomi 13 έδωσε στους leaker το περιθώριο να διαρρεύσουν τις τελευταίες άγνωστες λεπτομέρειες.

Cars featured FIAT Metaverse

FIAT Metaverse Store: Η πρώτη έκθεση αυτοκινήτου στο metaverse

Η FIAT ανακοινώνει το FIAT Metaverse Store, το πρώτο διαδραστικό κατάστημα αυτοκινήτου στο περιβάλλον metaverse, που αποτελεί παγκόσμια πρωτιά.

Smartphones Apple featured iPhone 14

iPhone 14: Η λειτουργία SOS μέσω δορυφόρου έσωσε άνδρα στην Αλάσκα

Mετά από μερικές εβδομάδες που έχει τεθεί σε λειτουργία η νέα υπηρεσία Emergency SOS via satellite της Apple σε ΗΠΑ και Καναδά, σημειώθηκε η πρώτη επιτυχία της (που έγινε γνωστή).