Samsung Galaxy Fold: Έτοιμες οι πρώτες θήκες για το foldable smartphone δια χειρός Spigen

Samsung Galaxy Fold, Samsung Galaxy Fold: Έτοιμες οι πρώτες θήκες για το foldable smartphone δια χειρός Spigen

Από όταν μάθαμε ότι τα foldable smartphone θα είναι διαθέσιμα προς πώληση κάποια στιγμή το 2019, είχαμε δύο μεγάλες ερωτήσεις. Οι συσκευές αυτές θα έχουν θήκες και προστατευτικά οθόνης, και αν ναι πως θα έμοιαζαν;

Χάρη σε μια μεγάλη κατασκευάστρια θηκών, την Spigen, πλέον έχουμε τη δυνατότητα να δούμε τις πρώτες θήκες για foldable smartphones. Η εταιρεία αναπτύσσει ήδη τις πρώτες θήκες του Samsung Galaxy Fold, οι οποίες ελπίζουμε ότι θα δουλεύουν με το περίεργο design της συσκευής.

Σύμφωνα με το Verge, η Spigen δούλευε πάνω σε 20 πρωτότυπα πριν καν ανακοινωθεί επίσημα το Galaxy Fold. Την προηγούμενη εβδομάδα που αποκαλύφθηκαν επίσημα οι διαστάσεις της συσκευής στο Unpacked event της Samsung, η Spigen δημιούργησε ένα μοντέλο του foldable smartphone, ώστε να αρχίσει να δοκιμάζει τις πρωτότυπες θήκες.

Samsung Galaxy Fold, Samsung Galaxy Fold: Έτοιμες οι πρώτες θήκες για το foldable smartphone δια χειρός Spigen

Η Spigen σκοπεύει να κυκλοφορήσει τρία μοντέλα θηκών για το Galaxy Fold, το Thin Fit, το Ultra Hybrid, και το πιο δημοφιλές μοντέλο της εταιρείας, το Tough Armor. Οι θήκες θα είναι κατασκευασμένες από θερμοπλαστική πολυουρεθάνη (TPU) και πολυανθρακικό υλικό(PC).

Η κύρια ερώτηση όμως παραμένει, πως θα λειτουργούν οι θήκες με την ευέλικτη άρθρωση που έχει στη μέση της οθόνης το Samsung Galaxy Fold;

Samsung Galaxy Fold, Samsung Galaxy Fold: Έτοιμες οι πρώτες θήκες για το foldable smartphone δια χειρός Spigen

Σύμφωνα με την Spigen, η θήκη Tough Armor, θα έχει ειδική κατασκευαστική δομή ώστε να μπορεί να κάμπτει. Ωστόσο, η εταιρεία δε θέλει να αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες, κυρίως λόγω του ανταγωνισμού που υπάρχει στην αγορά.

Samsung Galaxy Fold, Samsung Galaxy Fold: Έτοιμες οι πρώτες θήκες για το foldable smartphone δια χειρός Spigen

Η Spigen βρίσκεται ακόμη σε φάση δοκιμών για τον καλύτερο δυνατό σχεδιασμό της θήκης του Samsung Galaxy Fold, αλλά σκοπεύει να να διαθέσει στην αγορά και τα τρια μοντέλα στις 26 Απριλίου.

Εκτός από την Spigen, μια άλλη εταιρεία κατασκευής αξεσουάρ smartphone δουλεύει πάνω στο σχεδιασμό θήκης για το Samsung Galaxy Fold, η Zagg. Ωστόσο, η ανάπτυξη της θήκης για το foldable smatphone έχει σταματήσει προς το παρόν, διότι η εταιρεία δεν έχει πρόσβαση στη συσκευή.

Τέλος, δεν είναι ακόμη γνωστό, αν η Samsung θα κυκλοφορήσει επίσημες θήκες μαζί με την συσκευή.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.