Samsung Galaxy Fold και Flip 3: Φεύγει το Ζ λόγω Ουκρανίας

Samsung Galaxy Z Fold 3, Samsung Galaxy Fold και Flip 3: Φεύγει το Ζ λόγω Ουκρανίας

Samsung Galaxy Z Fold 3, Samsung Galaxy Fold και Flip 3: Φεύγει το Ζ λόγω Ουκρανίας

Τα Samsung Galaxy Z Fold 3 και Galaxy Z Flip 3 χάνουν το γράμμα Ζ στις αναφορές στα επίσημα sites της εταιρείας στις χώρες της Βαλτικής. H αιτία είναι η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, η οποία συνοδεύεται από το γράμμα Ζ.

Η Samsung έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα σταματήσει τις πωλήσεις των smartphones της στη Ρωσία, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, ενώ τώρα σημειώνει ότι το γράμμα Z από τα δημοφιλή foldables της, δηλαδή του Samsung Galaxy Z Fold 3 και του Samsung Galaxy Z Flip 3 θα αφαιρεθεί από τα μοντέλα που πωλούνται σε χώρες της Βαλτικής. Η πρώτη κίνηση είναι η αφαίρεση του επίμαχου συμβόλου από τα επίσημα sites της Samsung στην Εσθονία, τη Λιθουανία, τη Λετονία όπου εκεί τα εν λόγω μοντέλα ονομάζονται πλέον Samsung Galaxy Fold 3 και Samsung Galaxy Flip 3.

To γράμμα Z εμφανίζεται χαραγμένο ή ζωγραφισμένο πάνω στις ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις στα πεδία των μαχών στην Ουκρανία, με πολλές ερμηνείες, αλλά και… θεωρίες συνωμοσίας να το περιβάλλουν. Στο Internet έχει δημιουργήσει μεγάλες συζητήσεις από όσους το χρησιμοποιούν για να δηλώσουν την υποστήριξή τους στις ρωσικές δυνάμεις.

Προφανώς, η Samsung δεν θέλει να δημιουργούνται… ατυχείς συνδέσεις, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι στο επίσημο site της στην Ουκρανία, το Ζ δεν έχει αφαιρεθεί από τα foldables της.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Z Flip 3 Samsung Galaxy Z Fold 3

Samsung Galaxy Z Fold 3 και Z Flip 3: Ενημερώνονται σε One UI 5.1.1

Στα μέσα Αυγούστου η Samsung ανακοίνωσε την κυκλοφορία της ενημέρωσης One UI 5.1.1 στα παλαιότερα foldables της.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy Z Fold 3

Galaxy Z Fold 3: Οθόνες ραγίζουν χωρίς κανένα λόγο μετά τη λήξη της εγγύησης

Oρισμένοι χρήστες Samsung Galaxy Z Fold 3 φαίνεται πως αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις foldable οθόνες των συσκευών τους, οι οποίες ραγίζουν χωρίς κανένα λόγο.

Smartphones Samsung Galaxy Z Flip 3 Samsung Galaxy Z Fold 3

Samsung Galaxy Z Fold3 και Z Flip3 αποκτούν νέες δυνατότητες κάμερας

Μια νέα ενημέρωση λογισμικού στα Galaxy Z Fold3 και Galaxy Z Flip3 ετοίμασε η Samsung, που φέρνει νέες δυνατότητες κάμερας στα foldables. 

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Z Fold 3

Το Expert RAW της Samsung διαθέσιμο και στο Galaxy Z Fold3

Η εφαρμογή κάμερας Expert RAW της Samsung, αν και άργησε λίγο, καθώς την περιμέναμε τον Απρίλιο, ήρθε στο Galaxy Z Fold3.