Samsung Galaxy Fold: Η ημερομηνία κυκλοφορίας του παραμένει άγνωστη

Galaxy Fold, Samsung Galaxy Fold: Η ημερομηνία κυκλοφορίας του παραμένει άγνωστη

Την προηγούμενη ακριβώς Παρασκευή εκπρόσωπος της Samsung ανέφερε ότι το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone της εταιρείας θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο. Για ακόμη μία φορά όμως δυστυχώς έχουμε κακά μαντάτα αφού η ίδια η Samsung δήλωσε πως αρνείται να κυκλοφορήσει το Galaxy Fold τον Ιούλιο.

Αφού το Galaxy Fold δεν θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο και με το Note 10 να έχει ήδη προγραμματιστεί να αποκαλυφθεί μέσα στον Αύγουστο μήπως η Samsung σκοπεύει να καθυστερήσει πολύ περισσότερο την επανακυκλοφορία του;

Το όλο ζήτημα με τα Galaxy Fold ξεκίνησε όταν κυκλοφόρησε τον Μάιο στην Αμερική με την flexible OLED οθόνη να σπάει έπειτα από δύο εβδομάδες χρήσης, είτε από την αφαίρεση του πλαστικού καλύμματος που έμοιαζε με screen protector είτε από σωματίδια που έμπαιναν στον μεντεσέ που επέτρεπε το δίπλωμα του smartphone.

Μετά από αρκετά κρούσματα η Samsung ζήτησε πίσω όλα τα αναδιπλούμενα smartphone για να διορθώσει όλα τα προβλήματα που εμφάνισε το τηλέφωνο. Λίγο αργότερα αναφορές που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο υποστήριζαν ότι η Samsung ξεκίνησε να λύνει τα βασικά προβλήματα όπως το μεγάλο κενό που άφηνε ο μεντεσές όταν ήταν κλειστός με αποτέλεσμα να κολλάει σκόνη και άλλα μικρά σωματίδια.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης jb

Έλα τώρα μη το κάνουμε και θέμα..
Έχει καθυστερήσει μόνο 3 μηνες και ζήτημα είναι να καθυστερήσει άλλα 3 χρόνια…
Μέχρι το 2022 θα έχουμε σίγουρα στα χέρια μας τα απίστευτα και τρομερά αυτά smartphones
Λίγη πίστη για τη κορυφαία αυτή εταιρία που θα είναι για πάντα και παντού πρώτη….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy Fold

Αισιοδοξία στη Samsung για τις πωλήσεις των Galaxy S23 και των foldable Flip και Fold

Μετά από μια κακή χρονιά στην αγορά smartphone, με αποστολές μειωμένες κατά 11,3% σε ετήσια βάση για το 2022, ο TM Roh της Samsung εμφανίζεται ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη φετινή χρονιά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Fold

Galaxy S20 FE 5G και (OG) Galaxy Fold παίρνουν το One UI 4.1

Το One UI 4.1 παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S22 της Samsung και έκτοτε φτάνει σε πολλές παλαιότερες συσκευές της εταιρείας.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Fold

Samsung Galaxy Fold 5G: Αποκτά το Android 12 με ενημέρωση OneUI 4.0

Το firmware για το Galaxy Fold 5G είναι F907BXXU6GULB και φέρει την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Ιανουαρίου 2022.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Fold

Samsung: Αναστέλλει την ενημέρωση One UI 4 για τα Z Fold3 και Z Flip 3

Οι κάτοχοι Samsung Galaxy Z Fold3 και Z Flip3 έλαβαν τη σταθερή ενημέρωση One UI 4  και έκτοτε έχουν αναφέρει σημαντικά σφάλματα και προβλήματα με τις συσκευές τους.