Samsung Galaxy Fold: Κυκλοφορεί τον Μάιο με τιμή 2500 δολάρια

Galaxy Fold τιμή, Samsung Galaxy Fold: Κυκλοφορεί τον Μάιο με τιμή 2500 δολάρια

Σύμφωνα με ανεπιβεβαιωτες πληροφορίες του Techblog σήμερα το βράδυ στο Unpacked event του Σαν Φρανσίσκο η Samsung θα δείξει και το αναδιπλούμενο smartphone Galaxy F (Fold) το οποίο μαθαίνουμε ότι θα ξεκινήσει να πωλείται σε συγκεκριμένες χώρες μέσα στον Μάιο με εκτιμώμενη τιμή από 2500 δολάρια Αμερικής.

Σήμερα Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου σε δύο παράλληλα Unpacked event στο Λονδίνο (όπου βρίσκεται το Techblog) και στο Σαν Φρανσίσκο, η Samsung θα παρουσιάσει τα νέα Galaxy S10, Galaxy S10+ και Galaxy S10e. Αυτα είναι τα σιγουράκια. Λέγεται όμως ότι και το πολυσυζητημένο αναδιπλούμενο Galaxy F (Fold) θα κάνει την εμφάνιση του on stage στο event του Σαν Φρανσίσκο.

Σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy Fold, έχει ακουστεί ότι αυτό θα αποτελείται από δύο διαφορετικές οθόνες η μια με διαγώνιο 4.58″ και η άλλη με διαγώνιο 7.3″. Η μικρή θα έχει ανάλυση 1960×840 pixel και κάδρο 21:9 και η μεγάλη κάδρο 4.2:3 και ανάλυση 2152×1536 pixel.

Επεξεργαστής Snapdragon 855, μνήμη RAM 8GB και μπαταρία με χωρητικότητα 2190 mAh συμπληρώνουν το παζλ με τα φημολογούμενα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Fold.

Οι πληροφορίες του Techblog σχετικά με την παρουσίαση σήμερα του Galaxy F, την κυκλοφορία του τον Μάιο και την εκτιμώμενη τιμή είναι ανεπιβεβαιωτες. Ελάχιστες ώρες απομένουν έως το αποψινό event, κοντή γιορτή!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis

… μπαταρία με χωρητικότητα 2190 mAh …

ΠΟΣΟ;;;

jonjon

Αυτά έχει η νέα τεχνολογία!
Πάντως με συμβόλαιο με δέσμευση 240 μηνών 🤣 θα βγαίνει κάνα 100 Ρίκο.

VasilisN9

Η μπαταρία μας έκαψε. Με 2190 βγάζεις δεν βγάζεις ένα 2ωρο SOT.

P@NOS

2190?? Μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος??

... M... M

Only 2-3 hours with this lowest battery… Dislike!

Παιδιά σε άλλα ξένα site γράφουν για μπαταρία 6000mAh. Ας περιμένουμε να δούμε.

Σταθείτε στην ημερομηνία κυκλοφορίας και στην τιμή. Τα specs είναι εντελώς στον αέρα.

Flagship_killer

Το ενδεχόμενο να έχει δύο μπαταρίες και ουσιαστικά η μια να τροφοδοτεί το κινητό κλειστό και η άλλη το tablet mode, το σκέφτηκε κανείς;;; αλλά τι λέω…. για μια ακόμη φορά θα έχουμε το φαινόμενο του “δε μπορώ να το έχω, άρα το κράζω ” ειδικά σε αυτή τη τιμή που επιτέλους…. δεν θα το έχει και ο πιο τελευταίος όπως συνέβη με τα iPhone από ένα σημείο και μετά!
Όποιος μπορεί και του αρέσει αγοράζει. Όποιος δε μπορεί κράζει και όποιου δε του αρέσει περιμένει απλά το επόμενο…

I am

Δεν είναι ακριβό αν σκεφτούμε ότι είναι το πρώτο
Σε 2 χρόνια η τιμή θα έχει πέσει τουλάχιστον στην μέση

I am

*εννοώ για την γενική τιμή της αγοράς στον τομέα και όχι στο συγκεκριμένο μοντέλο

NikosAr

Ναι η τιμή μας μάρανε … κατά τα αλλά έργο τέχνης …πόσο σανό ακόμα …αα και αν τελικά έχει 6000 μπαταρία … ε τότε μάλιστα … τότε δικαιολογημένα ζητά αυτά τα χρήματα :/ να κοιτάξουν λίγο και τις τιμές στις smart tv 65 ιντσών γιατί αναλογικά ( όπως θα έλεγαν και τα προβατάκια ) ξανά 70.000 έπρεπε να κάνουν

Agnostos13

Στην παρουσίαση είπαν για 4380 mAh στο Fold…

NtinosMD

1980 δολλαρια plus tax … μαλιστα. Ας το απολαυσουν λοιπον οσοι το αγορασουν. Εγω θα περιμενω υπομονετικα τη 3η εκδοση σε δυο χρονια ( ας θυμηθουμε πως το edge design ξεκινησε απο το note 4 edge κ τελειωποιηθηκε στο s8 ).

I am

Σίγουρα δεν αξίζει να πάρεις την πρώτη υλοποίηση λόγο τιμής και προβλημάτων
Μιλάμε όμως για μια πραγματική εξέλιξη στις συσκευές. Το multitasking κατατάσσει πλέον το κινητό σε υπολογιστή έστω και σε πρώιμο στάδιο

Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 4380 mAh.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.