Samsung Galaxy Fold: Έχει όντως έντονη πτυχή στη μέση της οθόνης; [video]

Samsung Galaxy Fold, Samsung Galaxy Fold: Έχει όντως έντονη πτυχή στη μέση της οθόνης; [video]

Ένα σύντομο hands-on βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδύκτυο επιβεβαίωσε τον μεγαλύτερο μας φόβο για το επερχόμενο Samsung Galaxy Fold και την αναδιπλούμενη του οθόνη. Αυτό που είχε συζητηθεί ότι δηλαδή η πτυχή εκεί που “τσακίζει” για να διπλώσει είναι ορατή, επιβεβαιώνεται από το συγκεκειμένο βίντεο.

Το Samsung Galaxy Fold ανακοινώθηκε μαζί με τα νέα Galaxy S10 και Galaxy S10+ και κατά κύριο λόγο η συσκευή κρατήθηκε μακριά από τα μάτια των περιέργων δημοσιογράφων όπως εμείς. Η Samsung δεν επέτρεψε σε κανένα να το κρατήσει στα χέρια του ή να περιεργαστεί σε λειτουργία από κοντά.

Στην εκδήλωση Unpacked που έκανε η εταιρεία στο Σαν Φρανσίσκο, καθώς και στη έκθεση MWC 2019 η συσκευή ήταν έξυπνα τοποθετημένη μέσα σε μια προθήκη που έκρυβε την πτυχή της οθόνης. Βέβαια εδώ να πούμε ότι και η Huawei δεν άφησε κανέναν να πιάσει στα χέρια του το δικό της αναδιπλούμενο smartphone, το Mate X.

Samsung Galaxy Fold, Samsung Galaxy Fold: Έχει όντως έντονη πτυχή στη μέση της οθόνης; [video]

Είναι λες και η Samsung δεν ήθελε κανείς να δει ότι υπάρχει μία έντονη πτυχή καταμεσής της οθόνης όταν το Samsung Galaxy Fold είναι “ανοιχτό”. Η εταιρεία κοινοποίησε αρκετά δικά της hands-on βίντεο της συσκευής, στα οποία η πτυχή αυτή δεν είναι εμφανής. Ωστόσο, ο κάτοχος ενός Samsung Galaxy Fold δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται καθαρά μία έντονη γραμμή κατακόρυφα κέντρο της οθόνης.

Πέρα από την πτυχή που στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται καθαρά, στην δεξιά γωνία της οθόνης διακρίνουμε ένα μεγάλο notch, το οποίο δεν το είχαμε παρατηρήσει ποτέ, μέχρι σήμερα.

Samsung Galaxy Fold, Samsung Galaxy Fold: Έχει όντως έντονη πτυχή στη μέση της οθόνης; [video]

Δεν ξέρουμε αν η συγκεκριμένη συσκευή παρουσιάζει κάποιο ελάττωμα, ωστόσο επιφυλασσόμαστε και όταν θα έρθει η στιγμή κρατήσουμε στα χέρια μας ένα Samsung Galaxy Fold θα σας πούμε τι είδαμε.

Τέλος, στο βίντεο μπορούμε να πάρουμε μία γεύση για το πώς φαίνεται το Android 9 Pie στο Samsung Galaxy Fold, και να δούμε το πόσο παχύ είναι το τηλέφωνο όταν το διπλώσουμε και στην τελική το αν εξυπηρετεί τις ανάγκες μας ένα αναδιπλούμενο smartphone…

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Ότι ποιο κακόγουστο έβγαλαν ποτέ …. αν και θυμιζει συσκευές προηγούμενης δεκαετίας

Prideous

Το notch μια χαρά το είχαμε παρατηρήσει
Πιστεύω πως στο mate X θα είναι καλύτερο

kostas_falcon

Το mate x το έπιασε και το επεξεργαστηκε ο Χάιμε Ριβέρα από το pocketnow…. Έχουν ανεβάσει το βίντεο στο YouTube….

kostas_falcon
Ευγενία

Πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλαδα;

Αλέξανδρος

Θα την βγάλει την άκρη η Sammy πάνω στο θέμα. Το να διπλώνει εσωτερικά πιστεύω ότι είναι καλύτερο.
Για να τα πιάσουμε στα χέρια μας και βλέπουμε.

Μανώλης

Τα foldable 1ης γενιάς λειτουργούν ως κραχτης της εκάστοτε εταιρίας. Είναι σε πειραματικό στάδιο και θα το αποκτήσουν μόνο όσοι εχουν λεφτά για πέταμα ωστε να κανουν λεζαντα. Πιστεύω σε 3-4 χρόνια θα μπορούνε να δούμε πιο σοβαρά αυτη την τεχνολογία οταν θα αρχίσει να πατάει σωστα και να εξυπηρετει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.