Samsung Galaxy Fold: Update φέρνει χαρακτηριστικά του Note 10

Samsung Galaxy Fold, Samsung Galaxy Fold: Update φέρνει χαρακτηριστικά του Note 10

Χρειάστηκε να περάσει αρκετός καιρός και να πραγματοποιηθούν αρκετές σημαντικές αλλαγές στον σχεδιασμό του, αλλά τελικά το Samsung Galaxy Fold κυκλοφόρησε. Η κατασκευάστρια έκανε διαθέσιμη την πρώτη μεγάλη ενημέρωση λογισμικού, η οποία φαίνεται ότι φέρνει στο foldable smartphone αρκετά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Note 10.

Το περιεχόμενο της ενημέρωσης

Η ενημέρωση λογισμικού του Samsung Galaxy Fold έχει αριθμό έκδοσης F900FXXU1ASJ4 και μέγεθος περίπου 673MB. Με αυτό το update το foldable smartphone λαμβάνει το Night mode για τις selfie, τη λειτουργία της Live αυτόματης εστίασης κατά την εγγραφή βίντεο, το AR Doodle και μία επιλογή ενεργοποίησης της Super steady εγγραφής στη Hyperlapse λειτουργία.

Samsung Galaxy Fold, Samsung Galaxy Fold: Update φέρνει χαρακτηριστικά του Note 10

Επιπλέον, με την ενημέρωση αυτή, το Galaxy Fold παίρνει ένα νέο βελτιωμένο app επεξεργασίας βίντεο και τις ενημερώσεις ασφαλείας του Android για τον μήνα Οκτώβριο. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη γνωστό αν η αναβάθμιση εισάγει τη λειτουργία Hyperlapse στις selfie και το Night mode στον τηλεφακό.

Διαθεσιμότητα

Η νέα ενημέρωση λογισμικού είναι ήδη διαθέσιμη στη Γαλλία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, και θα κυκλοφορήσει σταδιακά σε όλες τις αγορές που πωλείται το Samsung Galaxy Fold. Επιπλέον, το foldable smartphone είναι ένα από τα έξυπνα τηλέφωνα της εταιρείας που θα λάβει το One UI 2.0 το οποίο βασίζεται το Android 10.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.