Samsung Galaxy Fold: Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες στην Κίνα

Galaxy Fold, Samsung Galaxy Fold: Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες στην Κίνα

Το πρώτο foldable smartphone της Samsung έχει αποκαλυφθεί ότι θα επανακυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο δεν υπάρχει ακόμη όμως μία συγκεκριμένη ημερομηνία. Η κίνηση της Samsung China να ανοίξει τις προ-παραγγελίες για το Galaxy Fold στο website της ενισχύει περισσότερο την πληροφορία αυτή. Αυτό σημαίνει ότι το smartphone είναι μερικές μέρες μακρυά από την κυκλοφορία του.

Το τηλέφωνο του Νοτιοκορεάτικου κολοσσού πέρασε από 40 κύμματα μέχρι επιτέλους να μάθουμε επίσημα από την εταιρεία τις αλλαγές που έγιναν στον σχεδιασμό ώστε να αποφευχθεί η καταστροφή του smartphone στις πρώτες ημέρες χρήσης, όπως έγινε και με την προηγούμενη κυκλοφορία.

Galaxy Fold, Samsung Galaxy Fold: Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες στην Κίνα

Το Galaxy Fold θα διαθέτει μία 7.3 ιντσών Infinity Flex Display όπως την ονομάζει η Samsung ανάλυσης 1536 x 2152 pixels. Όταν το τηλέφωνο είναι ανοιχτό θα μπορεί να υποστηρίξει μέχρι και τρεις εφαρμογές ταυτόχρονα.

Όταν το τηλέφωνο είναι διπλωμένο ο χρήστης θα αλληλεπιδρά με μία τυπική 4.6 ιντσών οθόνη ανάλυσης 840 x 1960 pixels. Εσωτερικά μάλλον θα τοποθετηθεί ο Snapdragon 855, 12GB μνήμης RAM, 512GB αποθηκευτικού χώρου και θα υποστηρίζει η UFS 3.0 τεχνολογία.

Η κάμερα θα έχει τριπλή διάταξη και θα αποτελείται από μία 16MP ultra-wide, 12MP telephoto και μία 12MP wide. Η front facing κάμερα θα ανέρχεται στα 10MP. Το τηλέφωνο θα έχει μπαταρία χωρητικότητας 4.380mAh και θα τρέχει το Android 9.0 Pie.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy Fold

Αισιοδοξία στη Samsung για τις πωλήσεις των Galaxy S23 και των foldable Flip και Fold

Μετά από μια κακή χρονιά στην αγορά smartphone, με αποστολές μειωμένες κατά 11,3% σε ετήσια βάση για το 2022, ο TM Roh της Samsung εμφανίζεται ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη φετινή χρονιά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Fold

Galaxy S20 FE 5G και (OG) Galaxy Fold παίρνουν το One UI 4.1

Το One UI 4.1 παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S22 της Samsung και έκτοτε φτάνει σε πολλές παλαιότερες συσκευές της εταιρείας.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Fold

Samsung Galaxy Fold 5G: Αποκτά το Android 12 με ενημέρωση OneUI 4.0

Το firmware για το Galaxy Fold 5G είναι F907BXXU6GULB και φέρει την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Ιανουαρίου 2022.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Fold

Samsung: Αναστέλλει την ενημέρωση One UI 4 για τα Z Fold3 και Z Flip 3

Οι κάτοχοι Samsung Galaxy Z Fold3 και Z Flip3 έλαβαν τη σταθερή ενημέρωση One UI 4  και έκτοτε έχουν αναφέρει σημαντικά σφάλματα και προβλήματα με τις συσκευές τους.