Samsung Galaxy Fold4: Με καλύτερο τηλεφακό από το Galaxy S22 Ultra;

Samsung Galaxy Fold4, Samsung Galaxy Fold4: Με καλύτερο τηλεφακό από το Galaxy S22 Ultra;

Οι φήμες θέλουν το Samsung Galaxy Fold4 να έχει καλύτερη κάμερα από το Fold 3, που διαθέτει κύριο αισθητήρα 12MP, μονάδα τηλεφακού 12MP με οπτικό ζουμ 2x και μονάδα ultrawide 12MP.

Ο γνωστός tipster Ice Universe έρχεται τώρα να αποκαλύψει τις ακριβείς προδιαγραφές του πολυαναμενόμενου foldable της Samsung. Όπως λέει, θα διαθέτει κύρια κάμερα 50MP, ultrawide 12MP και τηλεφακό 12MP με οπτικό ζουμ 3x.

O Ice Universe συμπληρώνει πως αυτή θα ήταν η καλύτερη μονάδα τηλεφακού 3x που έχει κάνει ποτέ η Samsung. Μιλάει για μία μονάδα ακόμα καλύτερη από τον αισθητήρα 3x στο Galaxy S22 Ultra. Αυτό θα μπορούσε να κάνει το Galaxy Z Fold 4 ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα με κάμερα της χρονιάς.

Σύμφωνα με τα renders που διέρρευσαν πρόσφατα, το Galaxy Z Fold 4 θα έχει σετ κάμερας σαν του Galaxy S22 Ultra χωρίς bump και πιθανώς ελαφρώς φαρδύτερη εσωτερική και εξωτερική οθόνη.

Προηγούμενες αναφορές λένε ότι θα τροφοδοτείται από το Snapdragon 8 Gen 1 Plus και είναι απίθανο να έχει υποδοχή για το S Pen.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.