Το Samsung Galaxy Gear 2 θα έχει κυρτή οθόνη;

Η αλήθεια είναι ότι το έξυπνο ρολόι Galaxy Gear της Samsung δεν ενθουσίασε. Η εταιρεία “έτρεξε” για να είναι από τις πρώτες που θα το παρουσιάσουν στην αγορά όμως δεν φαίνεται να έχει πείσει τους πειρισσότερους. Το ίδιο έκανε και το με κυρτό smartphone Galaxy Round, πρώτη το έβγαλε όμως η LG είναι αυτή που διαθέτει εμπορικά το LG G Flex σε ευρεία κλίμακα.

Αφού λοιπόν έκανε το κομμάτι της η Samsung, τώρα ετοιμάζεται για το πρώτο της σοβαρό smartwatch που λέγεται ότι θα παρουσιαστεί επίσημα με το Galaxy S5 τον Απρίλιο.

Το Galaxy Gear 2 σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές θα είναι πιο λεπτό και ελαφρύ και με κυρτή οθόνη που θα “αγκαλιάζει” τον καρπό του χεριού. Πιστεύουμε ότι αυτό που περιμένουν όλοι οι κατασκευαστές είναι η απάντηση της Apple με το iWatch και μετά θα ανοίξει και επίσημα η αγορά των smartwatch.

Samsung Galaxy Gear 2, Το Samsung Galaxy Gear 2 θα έχει κυρτή οθόνη;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Κώστα βλέπω και καμερα!!πόσο λες να έχει (τιμή) ?

Babisvasileiou

Φίλε αυτό στην φωτό είναι το galaxy gear (1) που έχει κάμερα

Mike GTi

Απίστευτο το galaxy gear απλώς δύσκολο για κάποιον που έχει σκάσει ήδη 800 να συνεχίσει να σκάει για extra……τελικά όμως αξίζει οσο δεν πάει, κάνει πολλά πράγματα και έχει άριστο video 720P με πολύ σωστό neutral φίλτρο που βγάζει και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού πιο φωτεινά και απο το note 3 καθαρά λόγω μη χρήσης φίλτρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.