Samsung Galaxy J MAX: Έρχεται νέο smartphone με γιγάντια οθόνη 7″

Σύμφωνα με διαρροή του @evleaks, η Samsung ετοιμάζει ένα νέο smartphone, το οποίο θα ανήκει στη σειρά Galaxy J και θα ονομάζεται Samsung Galaxy J Max. Όπως δηλώνει και το όνομά του, δεν περιμένουμε κάποια μικρή συσκευή.

Αν συσκευές όπως το Xiaomi Mi Max με οθόνη 6.44 ιντσών θεωρούνται μεγάλες, τότε το Samsung Galaxy J MAX στις 7 ίντσες μάλλον παύει να θεωρείται smartphone, αλλά tablet.

Εκτός από την οθόνη, δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το μη ανακοινωμένο Samsung Galaxy J MAX, αλλά αναφέρεται ότι θα έχει υποδοχή για δυο κάρτες SIM, υποστήριξη για GSM, HSDPA και LTE. Ακόμη δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε θα ανακοινωθεί.

samsung galaxy j max, Samsung Galaxy J MAX: Έρχεται νέο smartphone με γιγάντια οθόνη 7″

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μάκης

Ε! Οκ το κατάντησαν αηδία με τα smartphone που όλο και μεγαλώνουν τις ίντσες τους και τελικός θα γίνουν tablet.

tech21man

Μια χαρα μου φαινεται. Εχω ηδη συνηθισει το xperia z ultra τοσο που θα ηθελα και λιγο πιο μεγαλο. Ακομη το κραταω και απανταω με το ενα χερι.

Αντιθετα με μικρες κινεζουλες και τους φιλαρακους τους στα διαφορα review παντως, ακομη ειναι “πολυ πιο μικρο απο το κεφαλι μου”! (καθως σε σχεση με το δικο τους ηταν…μεγαλυτερο χα χα).

Geeorge

Εγω παλι θεωρώ κινητο το z5c που εχω κ ειναι η ευκολία η ίδια. Βεβαια το οι τάσεις δεν ειμαι εγω οποτε κατι ξερουν οι εταιρείες κ τα μεγαλώνουν. Το παραπονο μου ειναι μοναχα οτι εχουν ριξει μαυρη πετρα στα τηλέφωνα κατω των 5 ιντσών οπου κ οι επιλογες για ενα καλο κινητό ειναι ανυπαρκτες.μονοδρομος ηταν το sony για μενα,οχι οτι το εχω μετανιώσει βέβαια.

Mary

Μιλάμε για τρελό ξεστοκαρισμα φέτος η samsung…

Jonathan

Παρτε το Tab s 10 4g και θα στε 3 χρόνια μπροστά τι note…πελατακια

Agnostos13

Ποσα ταμπλετοφωνα πια; Απορω ποιον βολευουν…
Πιστευω μοδα ειναι…και θα περασει

cmvrgr

Χαίρομαι επιτέλους άρχισαν πλέον να παράγουν συσκευές και για εμάς που θέλουμε και δουλεύουμε μεγάλες οθόνες.

έχω εδώ και μήνες ένα lenovo phab plus με 6.8″ και πλέον επιστροφή σε κάτι μικρότερο δεν υπάρχει.

Και εγώ ήμουν από αυτούς που κράζανε για τις μεγάλες οθόνες άλλα ειναι άλλη διαστάση. Λιγότερη κούραση στα μάτια και πολλαπλάσια παραγωγικότητα.

Το μέγεθος του τηλεφώνου μου ειναι πολύ βολικό και συνηθίζεται εύκολα.

Μετά την lenovo ακολούθησε και η Asus στις 6.8” και τώρα η Samsung … Μπράβο εύχομαι να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.

Αλέξανδρος

Ρε παιδιά και εγώ κάτοχος του xperia ultra είμαι και έχω και ένα 5.5″ για κινητό, αλλά μη το παραξεφτιλίσουμε…….. Μέχρι 5.5″ “βαριά” το λες κινητό ( βασικά ένα μικροσκοπικό ταμπλετάκι ή ένα αρκετά μεγάλο κινητό ). Το ultra το γουστάρω πολύ και το έχω πρώτα για εργαλείο δουλειάς και μετά για “κινητό-tablet”.
Όντως από τις 6″ και μετά είναι κυριολεκτικά phablet αλλά μετά ακόμη και τις 6.44″ ίντσες του ultra είναι ένα μικρό tablet, καμία σχέση με κινητό. Αυτό το γράφω γιατί έχει παραγίνει με τις ίντσες. Και μένα μου αρέσουν τα μεγάλα tabletόφωνα γιατί σε όλα είναι + από τα μικρά τηλέφωνα εκτός από την χρήση με το ένα χέρι αλλά κάπου έχει χαθεί το μέτρο.

GS

Λίγο πιο μικρό από το tablet μου (Tab 3)

cmvrgr

@Αλέξανδρος

Αλέξανδρε ο καθένας έχει το δικό του μέτρο. Για αρκετούς από εμάς οι 6.8″ με 7 ” ειναι το ελάχιστο για εσένα τεράστιο. Το θέμα ειναι ότι η αγορά έχει αρχίσει να τα ζητάει παγκοσμίως.

Από την άλλη γιατί μόνο να καλύπτονται οι δικές σας ορέξεις στις 5.5″ και όχι για εμάς τους υπόλοιπους στις 6.8″ με 7″ ….

Geeorge

cmvrgr μη γινεσε παραπονιαρης κ εγω όπως έγραψα εχω το z5c κ αυτο θεωρώ κινητο κ δεν έχω επιλογές αλλα αφου η αγορα ζητα 5,5 σε πλειοψηφία τι να κανουμε;παντος εγω που έχω 2 παιδια κ η δουλεια μου ειναι στο ορθιο το πως χειριζεσε τετοιο τηλ εγω δε θα το μπορουσα.

Πέτρος Π

Εντάξει η αλήθεια είναι οτι έχει χαθεί η μπάλα, έχει ξεφύγει η κατάσταση… Νομίζω στις 5,5″ είναι κάπως οριακό, σε μεγαλύτερες ίντσες αρχίζει και φαίνεται γελοίο… Είχαμε στην παρέα άτομο με κινητό 6″, και κάθε φορά που μιλούσε στο τηλέφωνο μας ερχόταν να βάλουμε τα γέλια… Ενώ ακόμα και έξω σε καφετέριες κλπ, όποτε μιλούσε στο τηλέφωνο κοιτούσαν όλοι καλά καλά… Είπαμε άλλο τηλέφωνο, άλλο tablet, άλλο laptop!

Agnostos13

Γιατι σας φαινεται γελοιο;
Μια τετοια συσκευη λειτουργει ανετα και σαν ατομικο στεγαστρο σε περιπτωση βροχης ή ηλιου καθως επισης ειναι πολυ χρησιμη αν ψαχνεις καμια ρακετα ακομα στην παραλια…

cmvrgr

Υπάρχει αγορά για τα μεγάλα phablet και όσο και να λέτε ότι δεν σας βολεύει ειναι δικό σας θέμα και προτίμηση.

Έτσι κάποτε λέγανε και για τις 5” – 5.5”. Η αγορά αλλάζει και θα το δείτε τα επόμενα χρόνια.

Οι εκφράσεις του ότι έχει “ξεφύγει” ειναι δική σας εκτίμηση που δεν έχετε δουλέψει ποτέ με τέτοιες συσκευές να δείτε την υπεροχή της οθόνης.

Όσο για τα “γελούσαμε” όταν βλέπαμε να μιλάνε με τόσο μεγάλες συσκευές ειναι κατινιές και γελοιότητες.

Στην Ασία και σιγά σιγά στην Ευρώπη κάνουν θραύση. Τα γραμματόσημα των 5.5” που εκθιάζεται ειναι για μικρής διαρκείας χρήση και υποχρεωτικά πρέπει να κουβαλάς και tablet με μεγαλύτερη οθόνη για να κάνεις κάτι παραγωγικό.

Με ένα 6.8” – 7” έχεις μια συσκευή που βρίσκεται ανάμεσα στους δυο κόσμους, έχεις μια συσκευή μαζί σου που τα κάνει όλα και επίσης ειναι και ποιο φθηνό από το να ξοδέψεις για 2 συσκευές.

Η διαφορά μεγέθους ειναι αμελητέα ποσότητα και συνηθίζεται σε 2 ήμερες το πολύ. Και ναι χωράει και στην τσέπη του παντελονιού…..

Μην κράζετε συνεχώς ας υπάρχουν και 5 συσκευές στην αγορά με μεγάλη οθόνη όταν υπάρχουν χιλιάδες στις 5.5”…..

Denis XD

Οθόνη με 7″, δεν πάμε καλά ρε φίλε.
Εδώ εγώ έχω το Z5 και το θεωρώ παντοφλιτσα, και διαβάζω ότι σε κάποιους φαίνεται μικρό?
Οκ, ο ψυχίατρος έχει κενό στο πρόγραμμα του. Για κλείστε ραντεβού.

Κάποτε οι 4″ μας φαινοντουσαν πολλές, και τώρα φτάσαμε στις 5,5″ να είναι σαν βασικό. Δεν φταίνε οι εταιρείες βέβαια, αφού ο κόσμος έχει χάσει το μέτρο και έχει ξεχάσει τι είναι κινητό.

Αλέξανδρος

@cmvrgr φίλε κατάλαβες τι έγραψα παραπάνω; Σου λέω και πάλι ότι και μένα μου αρέσουν οι τεράστιες συσκευές ( που είναι και τηλέφωνα ) αλλά ΜΗ χάσουμε το μέτρο. Δηλαδή επειδή και εμένα μου αρέσει το Ultra και φίλοι μου γελούσαν στην αρχή όταν το πήρα, γιατί αν και το πήρα κυρίως για την δουλειά μου ( για excel, word κυρίως γιατί με το 5,5″ δεν παλεύεται, ίσα ίσα κάτι να έβλεπα και αυτό με το “στανιό” ), μετά το έπαιρνα παντού μαζί μου και οι φίλοι μου όταν είδαν τι κάνεις σε μια μεγαλύτερη οθόνη ήθελαν μετά και αυτοί. Πέραν όμως τα καλά του είναι τεράστιο και είναι ΛΑΘΟΣ να το θεωρούμε τηλέφωνο και αυτό δεν χωράει αμφισβήτηση. Αν με το δικό σου σκεπτικό “ότι μου αρέσει το βαφτίζω όπως θέλω” τότε και το άλλο ταμπλετάκι μου το lg pad 8,3 που σε μένα χωράει στη παλάμη μου γιατί είμαι 1,90 και έχω και μεγάλα χέρια ( κυριολεκτικά σαν κουπιά……… ) να το λέω το ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ; Εν ολίγοις φίλε @cmvrgr είναι άλλο να λες θέλουμε μεγάλες συσκευές που παίρνουν και τηλέφωνο και άλλο μεγάλα smartphone, γιατί με το εφτάιντσο στο κεφάλι λίγο δύσκολα να το περάσει κάποιος… Συνέχεια »

cmvrgr

@Αλέξανδρος Καταρχήν δεν έχω τίποτα μαζί σου και ούτε έχω να χωρίσω κάτι. Τα βάζω με αυτούς που αφορίζουν την διαστάση χωρίς καν να το έχουν δοκιμάσει να ζήσουν με μια συσκευή ανάλογη για αρκετό καιρό. Το lenovo phab plus και όλες αυτές οι συσκευές ειναι PHABLETS όπως πολύ σωστά είπες και όχι smart phones. Ποιος είπε το αντίθετο ; Έτσι και αλλιώς ο πήχης του ορού phablet έχει ανεβεί για πάνω από τις 6”+. Πάντως τα χέρια μου που δεν ειναι κουπιά και το 6.8” phablet μου ειναι άνετο στο χέρι (ειναι 1cm ποιο φαρδύ από το note 4) δεν ειναι τρελή και αποτρεπτική διαφορά. Εκεί που αλλάζει ειναι στο μήκος που η διαφορά ειναι μεγάλη. Χωράει και στις κανονικές τσέπες των τζιν και είμαι φυσιολογικού αναστήματος και όχι 2.30m. Μην τρελαινόμαστε και γράφουμε ότι ειναι τεράστιο. Είναι μεγάλο άλλα όχι τόσο τραγικό. Από τις 7” και μετά το θέμα γίνεται πραγματικά μεγάλο που περνάει τα 95mm πλάτος. Κάποτε κυκλοφορούσα και με asus fone pad 8” και αυτό όντων ήταν μεγάλο. Τα έχω δοκιμάσει όλα. Για αυτούς που κοροϊδεύουν και γελάνε δικό τους πρόβλημα. Να κρατήσουν την κρίση τους για τον εαυτό τους. Και εγώ και αρκετοί φίλοι και… Συνέχεια »

cmvrgr

@Denis XD

Τις υποδείξεις για ψυχίατρο μπορούσες να την παραλήψεις.

Ότι για σένα δεν ειναι φυσιολογικό δεν σημαίνει ότι ειναι κάνονας για τους άλλους. Αν το έχεις το τηλ. για σερφάρισμα 30 λεπτά την ήμερα και κανένα sms και κανένα fb για λίγα λεπτά και κανενα παιχνιδάκι οι 5.5” ειναι τέλειες.

Αν όμως πρέπει να είσαι ώρες στο internet λόγο δουλειάς, απαντάς δεκάδες email την ήμερα, κάνεις τηλευποστηριξη με team viewer, βλέπεις δεκάδες excel την ήμερα και βλέπεις και δεκάδες σχέδια σε cad τότε είσαι για ψυχίατρο αν προσπαθείς να κάνεις την ίδια δουλειά με 5.5” ….. 🙂

Η μεγάλη οθόνη ειναι άλλη διάσταση για πολλές εργασίες και δεν ειναι τραγικό το μέγεθος όπως νομίζεις. Καμία σχέση.

Agnostos13

Εχω και εγω ενα tablet 10″ αλλα δεν θα σκεφτομουν ποτε να παρω τηλεφωνο με αυτο…

cmvrgr

@Agnostos13 άλλο 6.8″ άλλο 10″ μην τα μπερδεύεις … καμία σχέση σε μέγεθος οι 6.8″ ειναι ανετότατες για phablet.

https://www.phonearena.com/phones/size#/phones/size/Samsung-Galaxy-Tab-A-10.1-2016,Lenovo-PHAB-Plus,Samsung-Galaxy-Note-5,BlackBerry-Passport,Sony-Xperia-C5-Ultra,Asus-Fonepad-8/phones/10047,9602,9462,8854,9557,8695

cmvrgr

Διαφορά μεγέθους οθόνης

[IMG]https://i66.tinypic.com/qsaa7p.jpg[/IMG]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.