Samsung Galaxy J3: Εμφανίστηκε στο GFXBench και είναι mid-range

Η Samsung φαίνεται πως δουλεύει ασταμάτητα σε νέες συσκευές μιας και στο GFXBench εμφανίστηκε το Samsung Galaxy J3 (SM-J3109), λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του Galaxy J2 και πιθανόν αυτή τη φορά να έχουμε μια mid-range πρόταση του Κορεατικού κολοσσού.

Με το Galaxy J2 να βρίσκεται στην αγορά λιγότερο από μήνα, η Samsung φαίνεται πως ετοιμάζει και το Galaxy J3, με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά να αποκαλύπτονται μέσα από το GFXBench, τοποθετώντας το στην κατηγορία των mid-range συσκευών.

Το Samsung Galaxy J3 “τρέχει” λειτουργικό σύστημα Android 5.1.1 Lollipop, διαθέτει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης HD 1280×720, “φοράει” τον τετραπύρηνο 64bit Snapdragon 410 χρονισμένο στα 1.2GHz, με GPU Adreno 306, ενώ η μνήμη RAM βρίσκεται στο 1GHz και ο εσωτερικός επεκτάσιμος αποθηκευτικός χώρος φτάνει τα 8GB.

Όσον αφορά την κάμερα, η συσκευή διαθέτει κύρια κάμερα στα 8 megapixels και εμπρόσθια στα 5 megapixels ενώ εντυπωσιακό είναι ότι και οι δύο έχουν δυνατότητα καταγραφής video σε ανάλυση Full HD 1920×1080 pixels.

Το μόνο που απομένει είναι να δούμε κατά πόσο αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα όταν θα έχουμε την επίσημη ανακοίνωση της συσκευής από τη Samsung.

Samsung Galaxy J3: Εμφανίστηκε στο GFXBench και είναι mid-range, Samsung Galaxy J3: Εμφανίστηκε στο GFXBench και είναι mid-range

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Antonis

Απορω γιατι η Samsung συνεχίζει στα Midrange κινητα να χτυπαει 200-300 ευρω και να εχει ακομα 1gb ram.Απαραδεκτο κατα την γνωμη μου αν και υποστηριζω samsung.

Costas

Ίδιο με το J5 δεν είναι?

Bloodmaster

@Costas
Στην καμερα υστερει αυτο 8 VS 13 MP

Elias

και στη RAM, το J5 έχει 1.5 GB…

shadgr

Λέω να περιμένω το J7… μπα για δες, κυκλοφόρησε ήδη…
οκ, θα περιμένω το Υ5..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.