Samsung Galaxy J5 (2015): Αναβάθμιση σε Android Marshmallow

Το πρώτο Samsung Galaxy J5 ανακοινώθηκε πέρσι τον Ιούνιο με Android 5.1 Lollipop και από σήμερα ξεκινά η αναβάθμισή του σε Android Marshmallow. H Google ετοιμάζεται να φέρει το Android N, αλλά η αναβάθμιση παλαιότερων low-end συσκευών είναι σίγουρα κάτι θετικό.

Αυτή τη στιγμή το Marshmallow OTA έχει ξεκινήσει να δίνεται στην Ινδία και μέσα στο επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν περισσότερες περιοχές. Έχει μέγεθος 874MB και build number J500FXXU1BPF4.

Με την αναβάθμιση σε Marshmallow το Samsung Galaxy J5 (2015) φέρνει “νέο TouchWiz, βελτιωμένο usability και ανανεωμένο visual design”. Επιπλέον έχει προηγμένη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας καθώς και νέο μοτίβο δόνησης. Προφανώς όλα αυτά έρχονται μαζί με τα νέα features που έχει βάλει η Google στο Marshmallow (Doze Mode, App Standby, νέα app ermissions, Now On Tap).

galaxy j5 marshmallow, Samsung Galaxy J5 (2015): Αναβάθμιση σε Android Marshmallow

galaxy j5 marshmallow, Samsung Galaxy J5 (2015): Αναβάθμιση σε Android Marshmallow

galaxy j5 marshmallow, Samsung Galaxy J5 (2015): Αναβάθμιση σε Android Marshmallow

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vnet

Επιτέλους! Καλά τα νέα μιας αυτήν την συσκευή την έχει πάρα πολύς κόσμος!
Μένει να δούμε το πότε και κατά πόσο θα είναι καλύτερη απ την 5.1…

the new

κανονικα σε ολα τα κινητα πρεπει να γινονται αναβάθμιση απο την στιγμη που πληρωνεις κατι και σου λενε εχεις 2 χρονια εγγυηση πρεπει να γινονται αναβαθμισεις σ’αυτα τα 2 χρονια!!
ειναι σαν να λες στους μισους στα @@@ σε γραφω που αγοραζεις “φθηνα”κινητα.
πχ εγω εχω το j1 2015 που το πηρα 89ευρο σε προσφορα και τρεχει 4.4.4 kitkat..γτ να μην βαλουν αναβαθμιση σε lollipop 5.1?!

Κώστας Ζ.

@ the new , επειδή έχει 512 mb RAM πράγμα το οποίο σημαίνει πως αν αναβαθμίσεις σε Lollipop θα έχεις θεματάκια…

Mpidis

Μας δουλεύεις ρε samsung. Ακόμα να παρουμε αναβάθμιση στο Galaxy alpha. Τελευταία φορά θα είναι που θα εχω samsung κινητο αν δεν ερθει τον ιουνιο.

forneverarrow

@Mpidis: ρε φίλε πλάκα κάνεις?? Ακόμα περιμένουμε εμείς με τo S5… Το κυκλοφόρησε σε όλο τον κόσμο εκτός από τα μοντέλα της Κύπρου (που για αδιευκρίνηστο λόγο έχει firmware XEO από Πολωνία!). Απαράδεκτοι και ασφαλώς ποτέ ξανά το ίδιο λάθος. Ο μόνος λόγος που δεν το άλλαξα ήδη είναι επειδή δουλέυει άψογα με το 5.0 και δεν έχω κανένα ίχνος lag σε apps ή όπου αλλού για να αναγκαστώ να πάρω καινούργιο μοντέλο. Ο Snapdragon 801 είναι τούμπανο ακόμα και σήμερα! Του χρόνου βλέπουμε.

Κώστας Ζ.

@forneverarrow, και ποτε να μην το δώσεις εγω μαζί σου…εχω Ζ3 compact, ο 801 απλα δεν υπάρχει…το εβαλα δίπλα στο S7 και ειχαμε διαφορά 1 με 2 (max όμως τα 2) δευτερόλεπτα διαφορά… Αλλά αυτη η Samsung κακη με τα updates…μέχρι και το Z1 compact που είχα πριν πηγε στην 5.1
Αφού ολα σου δουλεύουν άψογα, ‘μικρό’ το κακό

Ανακιν

Ο φίλος @forneverarrow θα κλαιγετε για το s5 έως το 2020 το κόβω! Έχω την 6.0.1 σε s5 από τέλη Μαρτίου πως εσύ δεν έχεις μόνο εσύ ξέρεις ρε μεγάλε

Gvirginia

@forneverarrow Μήπως πήρες την συσκευή από κάποιο “σκρουτζομάγαζο” (παραεισαγωγής δηλαδή) ? Δε νοείται να το πήρες σαν “Κυπριακό” και να σου γράφει ότι είναι από Πολωνία.. Αν κάνανε καμιά φουστιά και σε κορόιδεψαν, κυνήγα το.

@Ανακιν Γράφει ότι το κινητό του λέει ότι είναι από Πολωνία και σύμφωνα με το παρακάτω δεν είναι ο μόνος που είναι στην 5.0 Στην Ελλάδα αρχές Μαϊου την πήραν, ενώ σε άλλες χώρες (Ιταλία, Ισπανία κτλ είναι ακόμα στην 5.0).

https://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G900F/XEO/

Εσένα από πού είναι η συσκευή και πήρε αναβάθμιση τέλη Μαρτίου? Γιατί από μια γρήγορη ματιά που έριξα, τέλη Απριλίου άρχισε να παίρνει την αναβάθμιση.

Mpidis

Τουλάχιστον στο S5 κυκλοφόρησε. Στο Alpha ακομα.

forneverarrow

@Ανακιν: ποσά θες να μας τρελάνεις ρε φίλε; Τέλος Μαρτίου δεν το είχες εκτός αν ζεις στη Ν.Κορεα… Στην Ελλάδα ήρθε πριν ένα μήνα μόνο για Cosmote και Vodafone. Στα μοντέλα της Κύπρου (αυτό έχω τι να κάνουμε) ούτε καν. Επομένως άσε τις εξυπνάδες. Αν θες να δικαιολογείς τη Samsung δικαίωμα σου.

Ανακιν

Δεν υποστηρίζω τίποτα αγοράζω αυτό που μ άρεσει και με βολεύει και όταν υποστηρίζω Samsung το κάνω γιατί υπάρχουν πολλοί τρολλερς εδώ μέσα και λένε ότι θέλουνε!!! Το 6.0.1 το πήρα τέλος Φλεβάρη στο s6 και τέλος Μαρτίου στο s5 είναι γερμανικό firmware νομίζω από ότι μου λέει το phone info

Wolverine

@forneverarrow άν έχεις πολωνικό βάλτου μία Hungary 6.0.1.Το ίδιο ακριβώς πράγμα.
Εφόσον τελείωσε η εγγύηση σου λογικά γιατί παραπονιέσαι διαρκώς;Η πλειοψηφία(99%) έχει marshmallow γιατί αυτό κάνουν.Τί και άν είναι πολωνικό τί και άν είναι Ουγγρικό ή Γερμανικό;Με το Odin μέσα σε 3 λεπτά θα έχεις την τελευταία ενημέρωση.Άσε που απο την στιγμή που βάζεις official rom δεν χτυπάει ο Knox.

Μανώλης

Να ρωτήσω ποτέ θα έρθει η αναβαθμησει σε android 6 στο galaxy j5;

Βασιλης

Ρε πατε καλα θελετε και updates μονο στα ακριβα κινητα ακους εκει 89 η 150 ευρω θελει και update η κορεατες σας πουλανε πατατες προβατα ξυπνατε

Μανώλης

Φυλε θα συμφωνήσω μαζί σου. Και εγώ όταν το άκουσα πρώτη φορά ξαφνιαστικα γτ δεν το περίμενα αλλά μετά που διάβασα ότι θα την πάρουν όσοι το έχουν αγοράσει από κάποιες συγκεκριμένες χώρες τότε κατάλαβα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.