Samsung Galaxy J7 (2018): Με Exynos 7885 και 3GB RAM;

samsung galaxy j7 2018 exynos 7885 3gb ram, Samsung Galaxy J7 (2018): Με Exynos 7885 και 3GB RAM;

Η Samsung ανανεώνει τη mid-range σειρά J για το 2018 μιας και ετοιμάζει το νέο J7, το οποίο εμφανίστηκε στο Geekbench και με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, που φαίνεται πως θα διαθέτει, φαίνεται πως είναι πολύ ικανοποιητικά για την κατηγορία του.

Συνεχίζεται η επένδυση του κορεατικού κολοσσού στις mid-range συσκευές, με το J7 του 2018 (SM-J720F) να “μετράει” τις δυνάμεις του στο Geekbench, σκοράροντας 1.214 πόντους στο single-core και 4.042 πόντους στο multi-core τεστ, αφήνοντας υποσχέσεις για κάτι καλό μιας και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής δείχνουν μια προσεγμένη συσκευή.

Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκουμε τον οκταπύρηνο Exynos 7885 ο οποίος αποτελείται από τον διπύρηνο Cortex-A73 χρονισμένο στα 2.2GHz και τον εξαπύρηνο Cortex-A53 χρονισμένο στα 1.6GHz, ενώ τον τομέα των γραφικών αναλαμβάνει η Mali-G71 GPU. Όσον αφορά τη μνήμη RAM αυτή βρίσκεται στα 3GB, αρκετή για να διαχειρίζεται την ταυτόχρονη λειτουργία ενεργών apps ενώ αναφορικά με το λειτουργικό σύστημα, είναι θετικό ότι η συσκευή “τρέχει” το Android 8.0.0 Oreo.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.