Samsung Galaxy M21: Έρχεται Ευρώπη με μπαταρία 6000 mAh

, Samsung Galaxy M21: Έρχεται Ευρώπη με μπαταρία 6000 mAh

To Samsung Galaxy M21 ετοιμάζεται για την ευρωπαϊκή του πορεία συνεχίζοντας το δρόμο που χάραξε το Μ20, με μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας, mid range χαρακτηριστικά και προσιτή τιμή. Ένα από τα στοιχεία του τεχνολογικού εξοπλισμού του που ξεχωρίζει είναι η μπαταρία χωρητικότητας 6000 mAh. Θα θέλαμε να κυκλοφορήσει και Ελλάδα.

To γεγονός ότι το Samsung Galaxy M21 εμφανίστηκε στο επίσημο γερμανικό site της εταιρείας πυροδότησε τη σχετική φημολογία γύρω από την επικείμενη ευρωπαϊκή κυκλοφορία του νέου μοντέλου, το οποίο είναι δεδομένο ότι θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία από την αγορά της Ινδίας. Από όλες τις πηγές, πάντως, θεωρείται σίγουρο ότι η πολιτική της εταιρείας είναι ίδια με το προηγούμενο μοντέλο, το οποίο τελικά ήρθε Ευρώπη σε προσιτή τιμή. Έτσι και σε αυτή την περίπτωση του Samsung Galaxy M21, γίνεται λόγος για ενδεικτική τιμή πώλησης στα 189 ευρώ στις ευρωπαϊκές αγορές όπου θα κυκλοφορήσει.

Αναφορικά με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το Samsung Galaxy M21 είναι εφοδιασμένο με οθόνη διαγωνίου 6.4 ιντσών, σε ανάλυση Full HD+, με επεξεργαστή Samsung Exynos 9611, ο οποίος είναι βασισμένος στην αρχιτεκτονική των 10 nm, με 4 πυρήνες Cortex A73 στα 2.3 GHz και άλλους 4 Cortex A53 στο 1.7 GHz. Υπάρχουν εκδόσεις με μνήμη RAM 4 ή 6 GB και εσωτερική μνήμη 64 και 128 GB αντίστοιχα. Η πίσω κάμερα είναι τριπλή στα 48, 8 και 5 Megapixels, με την μπροστινή να έχει φακό 20 Megapixels.

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.