Samsung Galaxy M23 και Μ33: Οι τιμές τους στην Ευρώπη

Samsung Galaxy M33, Samsung Galaxy M23 και Μ33: Οι τιμές τους στην Ευρώπη

Samsung Galaxy M33, Samsung Galaxy M23 και Μ33: Οι τιμές τους στην Ευρώπη

Μετά την επίσημη παρουσίαση των Samsung Galaxy M23 και Μ33 έρχεται η στιγμή να μάθουμε τις τιμές στις οποίες θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη. Οι τιμές που μαθαίνουμε είναι εκείνες που θα ισχύουν στην Γερμανία.

Τα Samsung Galaxy M23 και M33 αναμένεται να ξεκινήσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία από τη Γερμανία, στην κατηγορία των low και mid range, η οποία είναι εκείνη που ενδιαφέρει μία πολύ μεγάλη μερίδα του κοινού. Αναφέρουμε εδώ ενδεικτικά τις γερμανικές τιμές και αναμένουμε πληροφορίες για την ελληνική αγορά.

Αρχικά, το Samsung Galaxy M23 με τα 4 GB μνήμης RAM και τα 128 GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου θα είναι διαθέσιμο στα 289 ευρώ. Στην περίπτωση του πιο καλά εξοπλισμένου Samsung Galaxy M33, η τιμή του διαμορφώνεται στη γερμανική αγορά στα 349 ευρώ. Εδώ η μνήμη RAM είναι στα 6 GB και ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος στα 128 GB.

Όσοι επιλέξουν την low end πρόταση της Samsung που ακούει στο όνομα Galaxy A13, με 4 GB RAM και 64 GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, θα βγάλουν 189 ευρώ από την τσέπη τους.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Gear Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Watch

Samsung Galaxy Watch: Το φθηνότερο μοντέλο δεν θα ονομαστεί τελικά FE

Η Samsung εργάζεται σε ένα φθηνότερο wearable που λεγόταν ότι θα βασίζεται στο Watch 4 αλλά θα ονομάζεται Galaxy Watch FE.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A35: Βίντεο αποσυναρμολόγησης αποδεικνύει ότι επισκευάζεται πολύ εύκολα

Η Samsung κυκλοφόρησε το Galaxy A35 και, μαζί με το Galaxy A55, φαίνεται πως είναι οι mid-range ήρωες της κορεατικής εταιρείας για το 2024.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Samsung Galaxy S23 Ultra: Έχασε σε αγώνα φωτογραφίας από Galaxy του 2020

Τα βρετανικά βραβεία φωτογραφίας αποδεικνύουν πως δεν αρκεί να έχεις το πιο πρόσφατο flagship, πρέπει να ξέρεις να το χρησιμοποιείς και σωστά.