Samsung Galaxy M31s: Εμφανίστηκε στο Geekbench με Exynos 9611

, Samsung Galaxy M31s: Εμφανίστηκε στο Geekbench με Exynos 9611

Η Samsung φαίνεται να συνεχίζει να εμπλουτίζει τη γκάμα των smartphones της στην αγορά, ανανεώνοντας τις περσινές συσκευές των σειρών Α και Μ. Αυτή τη φορά έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για το διάδοχο του Galaxy M31, μέσα από το πέρασμα της συσκευής από το Geekbench.

Το Galaxy M31s πρόκειται για μία διαφορετική έκδοση του Galaxy M31, το οποίο κυκλοφόρησε μόλις πριν τρεις μήνες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μέσω του Geekbench, η συσκευή μοιράζεται τον ίδιο επεξεργαστή με το M31, δηλαδή τον οκταπύρηνο Exynos 9611, ο οποίος έρχεται χρονισμένος στα 1.74Ghz και είναι κατασκευασμένος στα 14nn.

, Samsung Galaxy M31s: Εμφανίστηκε στο Geekbench με Exynos 9611

Η μνήμη RAM του Galaxy M31s ανέρχεται στα 6GB, ενώ το λειτουργικό σύστημα της συσκευής βασίζεται στο Android 10. Η ονομασία μοντέλου του M31s είναι SM-M317F. Τα παραπάνω στοιχεία δείχνουν ομοιότητες με το μοντέλο που βρίσκεται ήδη στην αγορά, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι άλλο θα προσφέρει η εν λόγω αναβάθμιση.

Το κύριο χαρακτηριστικό του Galaxy M31 ήταν η τεράστια μπαταρία των 6.000mAh, κάτι που περιμένουμε να δούμε και στο νέο μοντέλο. Για την ιστορία, το Galaxy M31s μπόρεσε να συγκεντρώσει 347 και 1.256 πόντους στα single-core και multi-core τεστ αντίστοιχα.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.