Samsung Galaxy M42 5G: Παίρνει το One UI 5.0 που βασίζεται σε Android 13

galaxy m42 5g, Samsung Galaxy M42 5G: Παίρνει το One UI 5.0 που βασίζεται σε Android 13

Το πιο πρόσφατο smartphone της Samsung που ενημερώνεται σε Android 13 με One UI 5.0 είναι το Galaxy M42 5G.

Η ενημέρωση κυκλοφορεί για το Galaxy M42 5G στην Ινδία με κωδικό αθλητικού μοντέλου SM-M426B. Διαθέτει έκδοση υλικολογισμικού M426BXXU3CVK5 και συνοδεύεται από την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Android του Νοεμβρίου 2022.

Το One UI 5.0 φέρνει έναν νέο τρόπο προσαρμογής της οθόνης κλειδώματος, βελτιωμένη απόδοση και widgets διεπαφής χρήστη, μια ευκολότερη μέθοδο διαχείρισης εφαρμογών παρασκηνίου, επανασχεδιασμούς στην εφαρμογή Ρυθμίσεις και συνολικά μια πιο βελτιωμένη εμπειρία.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S24

Samsung Galaxy S24 Series: Οι πωλήσεις ξεπερνούν τη Galaxy S23 παγκοσμίως – Το Ultra παραμένει το πιο δημοφιλές

Η σειρά Galaxy S23 πήγε πολύ καλύτερα σε πωλήσεις συγκριτικά με τη Galaxy S22 και τώρα η σειρά Galaxy S24 τα καταφέρνει ακόμα καλύτερα.