Samsung Galaxy M51: Έρχεται με μπαταρία 7.000mAh και τιμή περίπου 300 ευρώ [Ινδία]

, Samsung Galaxy M51: Έρχεται με μπαταρία 7.000mAh και τιμή περίπου 300 ευρώ [Ινδία]

Η Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει μία νέα συσκευή της σειράς M, προσφέροντας τη μεγαλύτερη μπαταρία που έχουμε δει ποτέ σε smartphone της εταιρείας. Νέα διαρροή μας αποκαλύπτει τα πάντα σχετικά με το Samsung Galaxy M51, το οποίο φαίνεται πως θα είναι καλύτερο από ότι περιμέναμε.

Το Samsung Galaxy M51 θα έρθει με οθόνη 6,7 ιντσών τεχνολογίας AMOLED και ανάλυσης FHD+, με μικρή οπή για τη selfie κάμερα των 32MP, αλλά και μικρά bezel περιμετρικά, με λίγο μεγαλύτερο chin. Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκεται ο Snapdragon 730, συνοδευόμενος από 6GB ή 8GB μνήμης RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου αποθήκευσης. Η μπαταρία της συσκευής ανέρχεται στα 7.000mAh, με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 25W.

Η συσκευή θα έρθει με τετραπλό σύστημα κάμερας στο πίσω μέρος, με κύριο αισθητήρα στα 64MP, ultra-wide στα 12MP, 5MP αισθητήρα βάθους και 5MP αισθητήρα για macro λήψεις. Επίσης, διαθέτει αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος ενσωματομένο στο power button. Το Samsung Galaxy M51 αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα με τιμή περίπου 300 ευρώ (25.000 INR), τουλάχιστον στην αγορά της Ινδίας. Δε γνωρίζουμε αν θα κυκλοφορήσει και σε τι τιμή και στις υπόλοιπες αγορές.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

7000 mAh !! Το έχω απορία πώς γίνεται να βάζουν τόσο μεγάλη μπαταρία σε αυτό και στο note 20 ultra να έχει 500 λιγότερα από s20 ultra…!Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι μόνο το θέμα του πάχους της συσκευής..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.