Samsung Galaxy Mega 6.3 και Galaxy Mega 5.8 [φήμες]

Η ιστοσελίδα ETNews δημοσιεύει ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες οι οποίες αναφέρουν ότι η Samsung ετοιμάζει ένα tabletόφωνo με οθόνη 6.3 ίντσες από τη νέα προσιτή σειρά Galaxy Mega χωρίς πενάκι. Η συσκευή βρίσκεται υπό ανάπτυξη και έχει την κωδική ονομασία “Project Möbius”. Από πλευράς specs ακούγεται διπύρηνος επεξεργαστή Exynos και κάμερα 8 Megapixel.

Για τα φημολογούμενα μοντέλα Galaxy Mega 6.3 και Galaxy Mega 5.8 συζητούσαμε την προηγούμενη εβδομάδα και σε αλλο post. Για το Galaxy Mega 5.8 ακούγεται οθόνη ανάλυσης 960×540 pixels και υποδοχή για δύο κάρτες SIM.

Samsung Mega 6.3, Samsung Galaxy Mega 6.3 και Galaxy Mega 5.8 [φήμες]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

godzilla ήμαρτον και έλεος

chris

Galaxy Mega 5.8 οθόνη ανάλυσης 960×540 pixels.W.T.F

Δημητρης

Δεν νομιζω να ειναι αυτες ομως εται οπως ειναι στις φωτο, πρωτον λεμε χωρις πενακι και στο mega 5,8″ εχει υποδοχη!!! Δευτερον απο ποτε μετραμε τις οθονες απο πανω μεχρι κατω και οχι διαγωνια;;; Γνωμη μου η φωτο ειναι fake! (Μακαρι να βγουν βεβαια τα τηλεφωνα και σε πιο προσιτες τιμες)

Ntinos

Καλο το σκεπτικό ( bigger screens ) αλλα τα υπόλοιπα ακούγονται κάπως περίεργα. Ειναι κρίμα τέτοιες διαστάσεις να κυκλοφορουν με αναλύσεις τόσο χαμηλές, καθώς πλέον είμαστε σε επίπεδα FHD στις σμαρτ-οθόνες μας. Χωρις το πενακι μάλλον θα στοχευουν περισσότερο σε media consumption παρα σε productivity οπότε παιρνει κ ενα δευτερο μείον λόγω της χαμηλης αναλυσης.2600 μιλιαμπερονια λένε τα στατιστικά-πιο κατω απο το γερο-note αλλα μάλλον οκ με τον διπυρηνο που θα φορέσει και την ανάλυση που θα εχει. Που ακριβως στοχευει η Σαμμυ, με αυτη τη σειρα, μου ειναι ακόμη μυστήριο. Μπορει απλα να θελει να καλύψει τα κενά μεταξύ του note 2 και των 7ιντσων ταμπλετ της-πολυ πιθανό. Θα δείξει όμως. Πάντως δίχως πενακι κ με τέτοιες αναλύσεις κ γενικότερα με τα specs προσωπικά δεν το βλέπω να αφηνει το στίγμα του στους καταναλωτές. Έχεις την σειρα note που εκπροσωπειτε είς διπλουν κ απο ταμπλετ αλλα κ απο phablet-τα οποία ειναι πλέον σχετικά μεγαλα, αν κ όχι τελειως ΜΕΓΑλα, συν το οτι έχουν και τρελα σπεκς μαζι με το πενακι να βάζει το κερασάκι παν στη τούρτα. Απο την αλλη έχεις τα note σαν ταμπλετ με ολα τα goodies των ξαδελφων τους απο την phablet κατηγορία συν το πλεονέκτημα… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.