Samsung Galaxy Mega, με 7 ιντσών οθόνη, διέρρευσε το πρώτο render

Μετά τα Samsung Galaxy Mega 6.3 και Galaxy Mega 5.8 είχαμε ακούσει φήμες τον Μάρτιο ότι η Samsung ετοιμάζει νέο Samsung Galaxy Μega. Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν την Πέμπτη καθώς η συσκευή εμφανίστηκε στο αμερικανικό FCC με την κωδική ονομασία SM-T2558 προκειμένου να λάβει έγκριση και σήμερα βλέπουμε και την πρώτη φωτογραφία.

Το νέο tabletόφωνο της Samsung θα έχει 7 ιντσών οθόνη και θα είναι πολύ λεπτό και ελαφρύ όπως ο προκάτοχός του. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε κάτι για τα χαρακτηριστικά του όμως στις 12 Ιουνίου η Samsung διοργανώνει press event για τα Galaxy Tab S οπότε ίσως να το δούμε να παρουσιάζεται εκεί.

, Samsung Galaxy Mega, με 7 ιντσών οθόνη, διέρρευσε το πρώτο render

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

godzilla!!!!!!!!!! τεραστιο!

nikos

Ωραίο το tablet ελπίζω και σε καλή τιμή

Notis

Οχι αλλο κάρβουνο… :-Ρ

Τομ

Το εχω δει το κινητο απο κοντα το εχει φερεις εναν γνωστος ναυτικος απο εξω. Ενταξει ειναι γελοιο 😀 Δεν ξερω αν ειναι ακριβως το ιδιο παντως σε τετοιο μεγεθος πανω κατω.

Αντε και tablet 17αρια σε κανα δυο χρονια

nikos

Η samsung πρέπει να άλλαξε έδρα και να πήγε στην Ολλανδία.Εκεί όλα επιτρέπονται(ανάμεσα σε αυτά και το μπάφο!)αλλιώς δεν μπορώ να εξηγήσω τι τους έχει πιάσει σε αυτή την εταιρία!

Sot11

Η έχουν αυτοκαταστροφικές τάσεις σε αυτη την εταιρεία ή τεσταρουν πόσες βλακείες μπορεί να αγοράσει ενας ανθρωπος!

Andrew

Κάθε χρόνο και χειρότερα, η μάλλον μεγαλύτερα… Που ναι εκεινες οι ωραιες εποχές πριν 2-3 χρόνια που οι ναυαρχίδες επαιζαν στις 4+ μεχρι 4,5 ιντσες με μεγιστη τιμή 450€ και την χαιρόσουν την συσκευή…?

Τομ

Ποσα nokia 8210 χωρανε πανω σε ενα galaxy mega; 😀

Nexus 7

Nexus 7 2gen Fhd ftw!!!!

Darth

10′ την αλλη φορα και μην τολμισουν να ονομασουν 10′ tablet κινιτο και μιαλασ στα καγγελα

Βαγγέλης

Το tablet μου είναι 7 ιντσων
Μετά θα ειναι το κινητό μού

tiamat

αν δειτε τα σχολεια για το πρωτο note (5,3′) καπως σαν τα παραπανω ηταν… (τερατωδες,godzilla,μεγα-παντοφλα-saquille o’neal κλπ)oμως τωρα θεωρειται πια mainstream!

μη το κατακρινουμε,καποιοι σιγουρα θα το γουσταρουν! καλο ειναι να εχουν ολοι επιλογες.οποτε με τις υγειες τους…! εγω παντως με τις ιντσες εχω φτασει τα ορια μου… το επομενο μου θελω να ειναι android,μικρο ,δυνατο και δικαρτο.

να!..πως ειναι το καινουριο s5 mini?

KAMIA ΣΧΕΣΗ !!!!!
(δυστηχως μονο η sony υπαρχει….)

nikos

@tiamat δεν είπε κανείς ότι έχει πρόβλημα με τις ίντσες!Αντιθέτως είναι ένα πολύ compact tablet.Το θέμα μας είναι το θράσος που έχουν να αποκαλούν αυτή τη συσκευή στο συγκεκριμένο μέγεθος κινητό!

pavletos

@tiamat έχεις απολυτο δίκαιο και απλά θα προσθέσω εκ πείρας ότι αν γενικά κουβαλάς ένα τσαντάκι μαζί σου, οι 6.3 ιντσες του παλιου μεγκα και οι 6.44 του z ultra τις συνηθιζεις πολύ γρήγορα..αν δεν κουβαλας όμως τσαντακι αυτα τα κινητα είναι απαγορευτικά.

Darth

@nikos ε ναι και με 50΄ να βγάλει δεν έχουμε θέμα………… αλλα όχι και να το πει κινιτο ήμαρτον

tiamat

παιδια αν εχει μικρα μπεζελ θα μοιαζει με το z ultra σε μεγεθος,λογω οτι το δευτερο εχει πολυ μεγαλα . (με αφορμη το μνμ του @pavletos)

γιατι λοιπον η sony να δικαιουται να το αποκαλει κινητο και οχι η samsung? .σχετικα ειναι ολα..

nikos

@tiamat Μα ποιος σου είπε ότι το δεχτήκαμε όταν το αποκάλεσε έτσι η sony?

nikos

@tiamat καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις όμως αυτό το πράγμα δεν γίνετε να συνεχιστεί!Τουλάχιστον μέχρι να τελειοποιήσουν τις αναδιπλούμενες οθόνες ώστε το 7ντσο και 10ιντσο ”κινητό” να χωράει στην τσέπη μας!

Λευτέρης

Φίλος έχει το Sony Xperia Z Ultra που έχει 6.4 ίντσες οθόνη και η συσκευή είναι το λιγότερο αστεία, να λειτουργεί ως τηλέφωνο.
Αν ξεχάσεις ακουστικά ή bluetooth και κάνεις την κίνηση να το βάλεις στο αυτί σου, για μένα το λιγότερο που προκαλείς είναι γέλιο.

giannogeorge

Αν το παρουσιάσει ως phablet 7 ίντσες πράμα, θα κόψω φλέβες.

Kostas

Ρε σεις μάγκες… ΟΚ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ… Αλλά γιατί κράζετε;

Έχω έναν φίλο που έχει κάτι δάχτυλα σαν χωριάτικα λουκάνικα. Έχει το Mega 6.3 και πάλι δε μπορεί να το χειριστεί σαν άνθρωπος, και δε μπορεί να πληκτρολογήσει όπως θα πληκτρολογούσα εγώ και ο καθένας.

Εννοείται πως η Samsung απευθύνεται σε άτομα που δεν έχουν συνηθισμένο χέρι, όχι σε ποζεράδες που γουστάρουν απλά να έχουν ένα Tablet για τηλέφωνο.

GeeZe

Αν το επόμενο Note βγει σε τέτοιες διαστάσεις, το ‘χω πάρει χθες!

manolinio7

Βγαλανε καποτε ενα galaxy s2 και γινανε μαγκες… και μετα βγαλανε και το note 1 και ξαναγινανε.. απο κει και μετα τους κανουμε εμεις μαγκες με τη σαβουρα που βγαζει (κατοχος note 1,2).. ειναι αυτο που λεμε: δωσε αερα στο χωριατι να σ’ανεβει στο κρεβατι..!!.. κριμα.. εγω περιμενω σαν τελαιυταια ελπιδα το note 4 γιατι μονο αυτη η κατηγορια αξιζει και ξεχωριζει προς το παρον, αν το καταστρεψουν και αυτο μετα τελος κι απο μενα..

Panos7GR

Γατάκια… ASUS FonePad!
Και για τους πιο extreme λέω και το ASUS PadFone Mini, πλήρες είναι ενα 7ιντσο ταμπλετ με δυνατότητα κλήσεων και αν δεν θες την 7αρα οθόνη, ξεκουμπωνεις και έχεις ένα 4ιντσο compact smartphone. 😉

Ασε μας λοιπόν Samsung κουκλίτσα μου με τα Mega!

Chris

Φήμες θέλουν τον Captain america να έχει χορηγό την SAMSUNG στις επόμενες ταινίες του.

johny

εννοειται η σαμσουνγκ απευθυνεται σε ατομα οπως ο χουλκ,το πραγμα απο τους φανταστικ4,τον γκοντζιλα και τον κινγκ κονγκ.δωρο και ενα αλμπουμ της πανινι με την καθε συσκευη.

Peet

SUPER…….Το περίμενα εδώ και πολύ καιρό. Αλλά το 6.3 μου έμοιαζε κάπως μικρό για κινητό

ΣΤΕΡΓΙΟΣ

ποτε ξανα για Samsung το ειχα 21 μηνες μεσα ατην εγγυηση μου εσβηση ξαφνικα το εστειλα για επισκευη και για να μην την καλυψουν μου το βγαλανε χτυπημενο και γρατσουνισμενο χωρις ιχνος γρατσουνιας στην οθονη και χωρις χτηπηματα καμια καλυψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.