Samsung Galaxy Nexus, Τεχνικά χαρακτηριστικά και φωτογραφίες

Ανακοινώθηκε επίσημα το Samsung Galaxy Nexus, το πρώτο smartphone με το λειτουργικό σύστημα Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Το Galaxy Nexus έρχεται με οθόνη Super AMOLED ανάλυσης 1280×720 pixels, με υψηλό κοντράστ και ελάχιστο χρόνο απόκρισης, διπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 5 Megapixel με βίντεο 1920×1080 pixels και δεύτερη κάμερα για βίντεοκλήσεις.

To Samsung Galaxy Nexus θα κυκλοφορήσει σε Ευρώπη και Αμερική μέσα στο Νοέμβριο.

Samsung Galaxy Nexus
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Επεξεργαστής: TI OMAP 4460 Dual-Core 1.2GHz
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4.65 ίντσες, Super AMOLED, 1280×720 pixels, 16 εκ. χρώματα
Κάμερα: 5 Megapixel, LED flash, video Full HD 1920×1080 pixels 30fps
Δεύτερη κάμερα: 1.3 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/ 32GB
Κάρτα μνήμης: micro SD ? (16GB στο κουτί?)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 3.0, micro USB, NFC, Βαρόμετρο, Pogo Pin
Μπαταρία: 1750 mAh
Διαστάσεις: 135.5×67.94×8.9 χλστ.
Βάρος: 135 γρ.

, Samsung Galaxy Nexus, Τεχνικά χαρακτηριστικά και φωτογραφίες

, Samsung Galaxy Nexus, Τεχνικά χαρακτηριστικά και φωτογραφίες

, Samsung Galaxy Nexus, Τεχνικά χαρακτηριστικά και φωτογραφίες

, Samsung Galaxy Nexus, Τεχνικά χαρακτηριστικά και φωτογραφίες

, Samsung Galaxy Nexus, Τεχνικά χαρακτηριστικά και φωτογραφίες

, Samsung Galaxy Nexus, Τεχνικά χαρακτηριστικά και φωτογραφίες

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

63 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιωργος

Πολύ ωραίο είναι αλλά λογικά θα είναι και ακριβό οπότε μένω με το SGS μου.
Δύσκολοι καιροί για νεα-ακριβα κινητα!

vasilis panagopoulos

ολε,ολε,ολε…………..τα λογια ειναι περιτα…..!!!!!!!

Γεώργιος

Εμφανισικά, δεν μου άρεσε, αλλά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι πάρα πολύ καλά!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ

ερωτευσιμο

drjohn1980

απογοητευση,δεν εχω λογο να αποχωριστω το galaxy s2 μου,και το ιδιο επεξεργαστη εχει και χειροτερη καμερα,παμε για galaxy s3….

zac

Καλα ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! το νεο Android Ιce Cream 😀 ανυπομονω να βγει στο Nexus S.
να δουμε κιολας αν οτνως ειναι πιο γρηγορο

arjerico

ναι φιλε αλλα εχει κατι που εσυ δεν εχεις παγωτο σαντουιτς! τι να λεμε κορυφαια χαρακτηριστικά απλα μενει να δουμε το λειτουργικο στην πραξη,σιγουρα φθηνοτερο απο το μηλαρακι παντως παιδιά..

Panagiotis G

ωραίο αλλά 5 mp camera; έλεος!!! πάντως το ICS φαίνεται ωραίο. να δω πότε θα το φέρει η Samsung στο GS2

Npapanikolaou

Να το πω;;;;
RAZR XT910… απογoητευση απο το SGN!!

Lefteris Grigoriadis

Αξιζει για το λειτουργικο του (Ice Cream Sandwich) που επιτελους εγινε μια αλλαγη. Τα ιδια και τα ιδια με το 2,2 και το 2,3. Με χαλασε η 5αρα καμερα. Περιμενα 8αρα. Συμφωνω με τον drjohn1980. Εννοειτε gs2 χαλαρα.

hayatevo9

Εμενα γιατί μου φαίνεται ότι η σαμσουνγκ για ‘να την πει’ στην απλ έφτιαξε ένα μεγαθήριο χωρίς να υπολογίζει φορητοτητα(κυρίως)αλλά και δυνατότητές κάμερας? Προτιμω το αντίστοιχο μοτορολα..

kostas

Kalooooo.!!!

stavros

Με αυτο θα χτυπησει η samsung την apple??? Δεν νομιζω. Αλωστε το SII ειναι πολυ καλυτερο.

GiwrgosKats

Άξια συνέχεια για το όνομα της σειράς Nexus. Όμορφο design χωρίς εξάρσεις, σε συνδυασμό με killer software. Ας το πιάσουμε και στα χέρια μας να μιλήσουμε με σιγουρια 😉

ktsak

Εμενα παλι γιατι τα χαρακτηριστικα του Ice Cream Sandwich μου φαινονται οτι ακολουθουν τα βηματα του iOS ? Βλεπω οτι πανω κατω η Google μιμηθηκε την Apple στο λειτουργικο

headache

πςςςςς φοβερο ρε παιδι μου!
Αλλα σορρυ, μπερδευτικα, αυτο ποιο ακριβως ειναι? το Galaxy S2,
το Galaxy S300, το Galaxy S2HD, το Galaxy SS, το Galaxy SS HD PPI T3, το Galaxy Nexus Prime, το Galaxy Nexus One Ring To Rule ’em all, το Galaxy Nexus GTi, ή το Galaxy 2011 I-want-to-be-an-iphone edition? 😉

Κωστας Γ.

Τα λητουργηκα δεν είναι σπανακόπιτα να τη βάλουμε στο φούρνο καί σε 2 ώρες να είναι έτοιμη να ξέραμε μόνο πόσο κόσμο έχει και δουλεύει πάνω στην ανάπτυξη τους Google kai Apple.

alex M

Hayate τι εννοείς όταν αναφέρεσαι στη φορητότητα? 5MP η κάμερα και εμένα με χάλασε λίγο
αλλά πιστεύω δεν θα έχει διαφορά. Ο φακός κάνει την διαφορά και όχι τόσο τα MP. Αυτο που θα ήθελα να τονίσω και να ρωτήσω είναι ότι το nexus prime φοράει την καλύτερη οθόνη που κυκλοφορεί? Έχει την μεγαλύτερη ανάλυση και πολύ καλή τεχνολογία? Είναι καλύτερη απο τη retina της apple και αρκετά μεγαλύτερη χωρίς να κάνει το κινητό παντόφλα ή tablet που αναφέρουν ορισμένοι. Αυτο γιατί τα κουμπιά αφής ειναι μέσα στην οθόνη? θα ήθελα πολύ να το δω από κοντά.
Επίσης μήπως μπορεί κανείς να μου εξηγήσει τη διαφορά μεταξύ SUPER AMOLED,SUPER AMOLED PLUS kai SUPER AMOLED ADVANCED?

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Πολυ καλο ειναι..Μαρεσει.. Το ICS τα σπαει..Ειναι πανεμορφο και εχει πολυ καλες λειτουργιες..Η καμερα ειναι λιγο ξενερωμα που ειναι μονο 5mp αλλα πιστευω δεν εχει και πολυ μεγαλη σημασια αυτο.. Η ποιοτητα του φακου μετραει.. Συν το τι εχει φοβερες λειτουργιες οπως το συνεχομενο panorama και το zero lag shutter.. Βεβαια εχοντας το S2 δεν νομιζω οτι εχω καποιο σοβαρο λογο να το παρω..Θα περιμενω να δω το S3..

Stratos TZ

Πολύ καλό και δυνατό φαίνεται. Σαν αδαής όμως θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής. Αν ξεχάσουμε το θέμα android 4.0 και την AMOLED πιο να επέλεγα με κριτηριο το διπλό πυρήνα και το HD video? Galaxy NEXUS ή LG optimus 2X ? Παρατήρησα πως χρησιμοποιούν την ίδια CPU (Cortex-A9 processor σύμφωνα με gsmarena) , πως όμως της Samsung δουλεύει στα 1.2ghz? με “overclock” ?

Evan

Παιδες μη σκαλωνετε με τα megapixel γιατι το εχετε καταλαβει λαθοςτο θεμα! Μιλαμε για διαφορα 600pixel οριζοντια και 400pixel καθετα! Οπως ολοι ξερετε πολλαπλασιαζουμε την οριζοντια με την καθετη αναλυση για να βγουν τα “megapixel”. Τωρα αν ψαχνετε να τυπωνετε σε αφισες τις εικονες σας δεν νομιζω οτι θα το κανετε απ το κινητο σας! Οποιος θελει ας με ρωτησει για οτιδηποτε σχετικο με φωτογραφια και θα χαρω να απαντησω!

mihalis

Πολύ όμορφο!!! Αλλά δεν νομίζω ν’αλλάξω το SGS2 μου αφού θα πάρει κι’αυτό το SIC μόνο και μόνο επειδή έχει καλύτερη ανάλυση,θα περιμένω το SGS3!!! 😉

KonSammyOmnia7

Ειναι παρα πολυ ομορφο , με καλα χαρακτηριστικα και Android 4.0 οποτε αξιζει οσο και αν κανει…! Μηπως ξερουμε αν και ποτε θα ερθει Ελλαδα ..?

Nikos

Μεταλικό σασί η πλαστικό;

Μανώλης Τσαγκαράκης

Πολύ καλό κινητό και μακάρι να μην έχει την κλασική χάλια κατανάλωση στη μπαταρία που χαρακτηρίζει τις περισσότερες Android συσκευές…!!!!

Από άποψη τιμής σίγουρα πιο πάνω από SG2… 🙁

Alex

Ευτυχως ειπωθηκε το αυτονοητο πως τα megapixels δεν κανουν την διαφορα.

Nick

@Evan

Θα συμφωνσηω απολυτα.Εχω το x10 mini pro με 5mp Camera,χωρις καμια ιδιαιτερη λειτουργια εκτος των βασικων AF,macro,flash,night shot και οι εικονες ειναι πολυ καθαρες.Τα mp δεν κανουν και τοσο μεγαλη διαφορα,παρα οι λειτουργιες της καμερας, αλλα και αυτα που δεν βλεπουμε πανω της (π.χ. οπισθιος φωτισμος)

Antonis

Πολυ με χαλαει η καμερα.

hayatevo9

alex m εννοώ ότι ο γαλαξίας 2 είναι ήδη μεγάλος με 4.3 ίντσες οθόνη, φαντάσου αυτό που έχει ακόμη μεγαλύτερη οθόνη! Αρα θα είναι πολύ δύσκολο κατά τη μεταφορά του. Αυτο εννοώ με τη φορητοτητα. Σιγουρα τα πιξελ δε κάνουν την ποιότητά της φώτο αλλά όλοι λίγο πολύ εμφανίζουμε φώτο από το κινητό μας οπότε τα 8ΜΡ βγαζουν πιο μεγαλη φωτογραφία.

georgios

ξερει καποιος να μου πει αν υπαρχει περιπτωση να δουμε το ICS στο Galaxy SII? official φυσικα.

antreas anergos

να δωσω 650 ευρω για ειναι πλαστικουρα δεν μ αρεσει…παλι που εμειναν στα 5 μεγαπιξελ με χαλαει λιγο μπορει να εχει καλο φακο αλλα σιγουρα η καμερα του iphone 4s ειναι καλυτερη
επισης το λειτουργικο παλι ιδιο ειναι πιστευω δεν αλλαξε κατι ριζικα μονο ειναι λιγο πιο ομορφο το καλο ειναι οτι το nexus περνει αναβαθμισεις συνεχεια και θα το προτιμουσα απο ενα αλλο αντιστοιχο high end android κινητο π κανει μια φορα τον χρονο αναβαθμισεις και αναγκαζεσαι να πας σε custom roms…

radiohead

Eλεος με τα μεγαπίξελς… Τι να κάνετε μια φωτό 2336 x 3504 pixels (8MP) οταν δεν σκοπεύετε να τυπώσετε πόστερ? Αλλα ακόμα κι αν ειναι αυτός ο σκοπός σας τι θα κάνετε ενα πόστερ με θαμπά χρώματα και χαμηλή φωτεινότητα και αντίθεση? Μην έχετε την αυταπάτη οτι τα κινητά ειναι φωτογραφικές μηχανές..

DarkPain

Εμενα μου αρεσε παντως!!Αρκετα!!!
Το μονο που με προβληματιζει ειναι το ποσο βολικο ειναι το μεγεθος του και ποσο ανετο θα ειναι στο χερι!!
Για οσους λετε για την καμερα που παρεμεινε 5MP,βασικος κανονας που οι περισσοτεροι δεν το χωνευουν και παρασυρονται ειναι οτι οσο περισσοτερα MP εχει μια καμερα δεν σημαινει οτι ειναι και καλυτερη καμερα…ποσο μαλλον αν σκεφτεις οτι κανουν capture(iphone 4s+galaxy nexus) περιπου τον ιδιο χρονο τωρα χαρη στο zero lag και τραβανε full hd video στα 30fps και τα 2!!!
Α

bec

το + του είναι η οθόνη ποιότητας tablet, πόσα frame rates θα έχει το ui του;

GiannisWST

Χωρις να είμαι 100% σιγουρος οι εφαρμογες θα λειτουργουνε κανονικα, θα εχει λειτουργια συμβατοτητας εχω διαβασει με παλιοτερες εκδοσεις του android, οπως ειχε η 2.3 για τις παλαιότερες. Αλλά δε ξερω να πω με σιγουρια. Για να δωσουν και στο nexus s με αναλυση 800×480 το ice cream δεν θα πρεπει να υπαρχει προβλημα λογικα. Αν ξερει καποιος αλλος περισσότερα…

Silender

στον “Stratos TZ” “Galaxy NEXUS ή LG optimus 2X”: Πρώτον, το λειτουργικό(sorry δεν μπορώ να το προσπεράσω μετά το χθεσινό). Το Nexus έχει ΗΔΗ το ICS ενώ η LG πολεμάει να μας δώσει την 2.3 ακόμα. Ναι θα βγουν Custom Rom με ICS και για το LG αλλά πότε? Μετά έχουμε τη RAM. Το Nexus έχει 1GB RAM ενώ το LG 512ΜΒ. Στο Gingerbread καλά είναι η 512 αλλά ICS με 512 δεν έχουμε δει πως πάει. Εσύ το ρισκάρεις? Επεξεργαστές ε? Μην μπερδεύεσαι με τα CPU των tablet/κινητών και κοιτάς μόνο τη συχνότητα λειτουργίας τους, δεν δείχνει και πολλά αυτό. Το LG φοράει τον Tegra 2(250) της nvidia που είναι 2 χρονών επεξεργαστής και το Nexus φοράει τον OMAP 4460 της Texas Instruments που είναι φετινό μοντέλο. Όχι δεν είναι overclocked διότι δεν μιλάμε για το ίδιο CPU. Ναί ο OMAP είναι δυνατότερος από τον Tegra. Όταν λες HD video τι εννοείς? 1920×1080 τραβάνε και τα 2 κινητά στα 30FPS(στο LG με mod τα 30FPS αλλά γίνεται). εκεί η μάχη θα κριθεί στον φακό και εφόσον δεν έχουμε δείγματα από site που εμπιστευόμαστε ακόμα δεν μπορούμε να ξέρουμε πιο είναι καλύτερο στον φακό(πάντως από τη φωτογραφική του LG έχω… Συνέχεια »

333Mbs

Πολυ ωραιο αλλα με χαλαει η καμερα 5MP και super amoled χωρις το Plus με ωρια αναλυση αλλα η ζωντανια ειναι αλλιως !!Μικρη μπαταρια οποτε παραμενο με το Galaxy s ii λευκο !!

Β Βασίλης

Δε με ενθουσίασε..το περίμενα πιο καμπυλωτό… και πιο στυλάτο.. αυτο πολύ απλό μου φάνηκε…+ οτι το σ2 θα φορέσει σαντουιτς..νομιζω ειναι καλύετρη επιλογή

Sakis House

Αρχίζω να μαζεύω λεφτά…

Geo

Αυτό φοβάμαι και εγώ με την ICS θα γονατίσει τα μικρά κινητά λόγω Ram και κανένα τύπου Htc Desire που δεν έχουν δυνατή Gpu… :S

fred

Πολυ μου αρεσει.αν σε κανα 6μηνο πεσει η τιμη του μπορει να το χτυπησω.

alex M

hayatevo 9 σε ευχαριστω για την διευκρινηση. Αυτο που θα ηθελα να επισημανω ειναι οτι οι ιντσες
του NEXUS ειναι τρικ του MARKETING. Η οθονη ειναι μεγαλυτερη απλα 1 μερος της κατω κατω ειναι τα κουμπια που σε αλλα κινητα ειναι εκτος οθονης. Σε μεγε8ος η εικονα που θα εμφανιζεται στο NEXUS ειναι ιδια περιπου με το GALAXY. Πάντως για εμένα το highlight του κινητού ειναι
η πολύ καλή ανάλυση οθόνης AMOLED και το ICS .

hayatevo9

τίποτα φίλε μου! 😉
Εγω ούτως η άλλως το galaxy 2 το θεωρώ μεγάλο. Το πολύ 4 ίντσες είναι καλά. Εγω έχω το milestone και πάλι δεν μπορώ να πω ότι δεν το καταλαβαίνω στη τσέπη μου(έχει 3.7 ίντσες αλλά έχει και συρόμενο πληκτρολόγιο qwerty)

alex M

Ναι ειναι μεγαλα απλα οι οθονες τους μ αρεσουν πολυ. Κ εγω τις 4 και 4.3 τις θεωρω ως οριο. Απλα το nexus εχει παρα πολυ καλη αναλυση και αυτο με γοητευει! Παντως οπως ειπα πραγματικα δν ειναι μεγαλυτερη απο το galaxy. Το nexus θα ηταν πραγματικα αχτυπητο κινητο αν ειχε 8 mp camera. Δεν λεω οτι θα εκανε διαφορα στις φωτογραφιες, απλα για λογους προωθησης και ανταγωνισμου, οι περισσοτεροι θα διαλεξουν 1 κινητο με 8 mp, μονο και μονο γιατι υπαρχει.
Ολα πλεον εχουν 8Mp οποτε ηταν λιγο λα8ος να βγει το nexus με 5… Αμα ειχε 8 δεν 8α υπηρχε 1 πραμα αρνητικο στο τηλεφωνο..

Silender

βασικά μπορώ να βρω 1-2 αρνητικά εκτός της κάμερας…

Micro SD where are you???
HDMI επίσης.

Kostas

Τα μεγαπίξελ είναι αδιάφορα (και βασικά για τους άσχετους και για το μάρκετ).
Το βασικό στοιχείο είναι το μέγεθος του σένσορα. Αυτό είναι το σημαντικό (που παράγει θόρυβο) και όχι τα mp (τουλάχιστον γιαυτούς που κατέχουν το θέμα)

gt

όλο και κάποιος δημόσιος υπάλληλος που περνάει εποχή ΠΕΙΝΑΣ με 1.000 ευρώ τον μήνα θα μπορέσει να το πάρει. για εμάς τους υπόλοιπους, απλησίαστο.

john thunter

με αφτο το android ειναι για να το φαμε

αλεξανδρος

προσωπικά δε με χαλάει καθόλου που οι οθόνες μεγαλώνουν διαρκώς.
είχαμε τις 3,5 μετά ανεβήκαμε, μετά ήρθε το (τότε) τεράστιο hd και hd2, και τώρα αυτό.
γιά όσους γουστάρουν πάνε σε μεγάλες οθόνες, για εμάς τους υπόλοιπους απλά οι συσκευές με τις ίντσες πού θέλουμε θα αρχίσουν να θεωρούνται mid range που σημαίνει πολύ φθηνότερες!!!!!
to
διαφωνεί κανείς;
για μένα είναι too too much οι 4,65 , 4,3 οριακά, το μότο 910 είναι super! το μόνο μειονέκτημα είναι ότι η μπαταρία του είναι fix, δε βγαίνει 🙁
ενώ εδώ έχουμε και λέμε:
1) όχι υποδοχή sd
2) 5άρα κάμερα (όπως και να το κάνουμε 400*300 επιπλέον pixel είναι πολλά στο σύνολο)
3) πλαστκό (όχι πως μέ χαλάει απόλυτα αλλά άλλο να κρατάς μέταλλο και kevlar)
το μόνο θετικό είναι κάτι ποου θα αποκτήσει ακόμα και το κινητό σταθμός SGS2, μιλάω για το ICS

argiriscuderias

στο engaget λενε οτι το plus που δεν εχει το nexus εχει διαφορα δηλαδη οτι ειναι μια super amoled σαν του galaxy s με αναλυση ενω η super amoled plus εχει κατι καλυτερο χρωματα υποπιξελ δεν ξερω.

ιωαννης

πφφ…..λετε οτι ειναι αρνητικο τα 5mp? ποσες φορες θα πουμε οτι τα megapixel δεν παιζουν ρολο? ρολο παιζουν οταν καποιος απο εσας θα θελησει να εκτυπωσει μια εικονα….αλλα ποσοι το κανουν αυτο με φωτο απο το κινητο τους? :/

μετα..δεν εχει εξοδο για καρτα μνημης…στο iphone 3g-3gs-4-4s αυτο σας πειραζε?(οσοι ειχατε..:P )
το μονο πραγματικο μειον για μενα ειναι οτι δεν εχει hdmi…
στο συγκεκριμενο κινητο τα μειον ειναι πολυ λιγοτερα απο τα συν….το κινητο για μενα μαζι με το αρκ εχουν τα ποιο ωραιο ντιζαιν στην αγορα.. …ειναι δυπηρηνο ,εχει 1gb ραμ
πολυ καλη αναλυση….και ειναι ‘κοιταει’ στα ματια το s2…τι αλλο θελετε? :)))

dimitris

Παντως, ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ 0 η samsung στο design των κινητων της…..ελεος δηλαδη!

Πάνος

βασικά το Ice Cream Sandwitch είναι το Honeycomb αλλα μονταρισμενο για smartphones…!!!
συμφωνείς Κωστα?

ιωαννης

@dimitris….θεωρεις το ντιζαιν του nexus 0 σε προτοτυπια? wtf? τι να πει η htc που εχει φτιαξει 30 κινητα και ειναι ολα ιδια…..η σαμσυνγκ σε ολα τα μοντελα της (ace ,galaxy s,galaxy s2,note )εχει το ιδιο ακριβως ντιζαιν…αλλα εδω το αλλαξε αρκετα!..

pkporto

που ειναι η κυρτη οθονη?

akumiris

Χαχαχαχαχαχα!!! Ξεράθηκα με τον headache! “one ring to rule them all”!! Stick with your S2 πάντως από ‘μένα… Άλλωστε η Sandwich κοντοζυγώνει…

michalis_mclaren

Παιδια μια καλη camera 5mp μπορει ανετα να βγαλει καλυτερες φωτογραφιες απο μια απλη 14mp. Σκεφτειτε το εξης απλο. Οι καμερες dslr με ιδια mpixels με τις compact βγαζουν πολυυυυυυ καλυτερες φωτογραφίες. Μην μπερδευεστε λοιπον. Εχει καλυτερη καμερα απο το iphone4s.

ANDREAS

εγώ ως αρνητικά δεν βρήκα τα 5 mp της κάμερας αλλά το ότι απουσιάζει το gorilla glass και η gpu είναι ίδια με αυτή του galaxy s …

ΔημήτρηςΔήμου

Κώστα σήμερα μου έβγαλε ένδειξη αναβάθμισης, το αναβάθμισα και πήγα στην 4.0.2. Μήπως ξέρεις τι νέα χαρακτηριστικά προσφέρει;

ΔημήτρηςΔήμου

https://www.gsmarena.com/verizon_galaxy_nexus_already_getting_updated_to_android_402-news-3525.php

Κάτι λέει στη φωτογραφία, όχι τρελά πράγματα αλλά ανακοινώθηκε και το 4.0.3 που απ’ότι διάβασα θα θεωρείται η “βάση” για τις επερχόμενες αναβαθμίσεις αν κατάλαβα καλά.

Αντρέας

Καλημερα!Βιντεο-κλησεις πως μπορω να κανω μεσω 3G απο το Galaxy Nexus (i9250) ? Δε βρισκω κάπου σχετικη επιλογη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.