Galaxy Note 10: Hands-on βίντεο αποκαλύπτει λεπτομέρειες

Η κορεάτικη κατασκευάστρια ετοιμάζεται για την κυκλοφορία των Samsung Galaxy Note 10 και έως τώρα έχουμε δει αρκετά leaks των δύο συσκευών τα οποία αφορούν τα χαρακτηριστικά και τον σχεδιασμό τους.

Samsung Galaxy Note 10, Galaxy Note 10: Hands-on βίντεο αποκαλύπτει λεπτομέρειες

Ωστόσο, αυτή τη φορά έκανε την εμφάνιση του ένα hands-on video στο οποίο παρουσιάζεται ένα mockup των Galaxy Note 10 και Note 10 Plus. Το βίντεο αποκαλύπτει κάποιες αλλαγές στον σχεδιασμό των συσκευών και επιβεβαιώνει κάποιες φήμες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με το βίντεο το Samsung Galaxy Note 10 έχει 6,3 ίντσες οθόνη που είναι η μικρότερη που έχουμε δει στη σειρά από την κυκλοφορία του Note 7 και μετά. Από την άλλη, το Galaxy Note 10+ έχει 6,8 ίντσες οθόνη, αλλά χάρη στα λεπτά bezels και τον full screen σχεδιασμό φαίνεται μικρότερη.

Samsung Galaxy Note 10, Galaxy Note 10: Hands-on βίντεο αποκαλύπτει λεπτομέρειες

Μία εμφανής διαφορά των Note 10 με τους προκατόχους τους είναι η απουσία της κλασικής θύρας ακουστικών. Η Samsung ακολούθησε την νέα τάση οπότε πλέον οι χρήστες θα πρέπει να αρκεστούν στην χρήση USB type-C και τη χρήση μετατροπέα ή bluetooth ακουστικών.

Ακόμη, η Samsung για πρώτη φορά στην Note σειρά τοποθετεί τις κάμερες στην αριστερή πλευρά και όχι στο κέντρο. Οι κάμερες στο Galaxy Note 10 είναι τρεις, σε κάθετη διάταξη, και αποτελούνται από την κύρια κάμερα, τον τηλεφακό και μία ευρυγώνια.

Όσον αφορά το Samsung Galaxy Note 10+ έρχεται με τέσσερις κάμερες οι οποίες έχουν παρόμοια διάταξη με αυτή των καμερών του Huawei P30 Pro. Η τέταρτη κάμερα είναι ένας ToF αισθητήρας και η selfie βρίσκεται σε ένα punch hole στο κέντρο της οθόνης.

Τέλος, το βίντεο αποκαλύπτει ότι η θέση των κουμπιών στα Samsung Galaxy Note 10 θα είναι αντίστοιχη με αυτή των προκατόχων τους. Η θύρα της κάρτα SIM βρίσκεται στην πάνω πλευρά και η θήκη του S Pen στην κάτω.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
νικ

*ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ* Θεωρω πολυ χαζο το να βγαλουν δυο εκδοσεις note γιατι υποτιθεται προκειται για ενα ”top” κινητο που απευθυνεται σε απαιτητικους πελατες τωρα το να βγαλουν δυο εκδοσεις και να κανουν την κλασσικη σειρα με μικροτερη οθονη το θεωρω λαθος και ανουσιο και με ξενερωνει

Tasos Spanos

Κλασική περίπτωση Samsung
Πλημμυρίζει τον κόσμο με συσκευές σε όλων των ειδών τις οθόνες με όλων των ειδών τα υλικά σε όλων των ειδών τις τιμές

Πάει την χάλασε και την σειρά note

Τακης

Εννοειται ειναι χαζο , την παραπεμπει σε μια κλασικη σειρα με παραλλαγες. Επρεπε να πει ¨’ Ενα ειναι το κορυφαιο κινητο , με αυτα τα χαρακτηριστικα και με αυτην την τιμ稔 . Εγω πχ εχω το note9 και ηθελα να παω στο 10 , αλλα στο μικρο κοβει χαρακτηριστικα και το αλλο ειναι μεγαλο για εμενα . Οποτε στην τελικη μπορει να στραφω και αλλου.

νικ

Τακη απο τι καταλαβα το note 10 + σε μεγεθοσ σαν συσκευη θα ειναι ιδια ( η σχεδον ιδια) με το note 9 αλλα επειδη δεν θα εχει bezels θα ειναι πιο πολλες ιντζες.. Χαιρομαι παντως που συμφωνειτε μαζι μου γιατι νομιζα ειμουν ο μονος με αυτην την αποψη.. Δυστηχως χαλανε μια σειρα η οποια απευθυνεται σε καποιον απαιτητικο οπως και τοτε με την μπαταρια του note 7. Για εμενα, αν η τιμη του note 10 μειωθει λογω της μικροτερης οθονης κλπ, και το note 10+ ειναι στην ιδια τιμη με το Note 9 οταν βγηκε τοτε ολα οκ..

Σταυρος

Είναι αργά για εμάς κοιμήσου
Θα μείνω λίγο αν θες μαζί σου
Να μη φοβάσαι MONO Huawei Mate 30 ποια σαμσουν………

Vendetta

Σταύρο σου λείπει μία ακόμα πρόταση για να έχει ομοιοκαταληξία και το προωθώ αμέσως σε single…

banwei

ΧΑΧΑ! Μιλάνε για τα banwei fanboys! Αντέγραψε αντέγραψε κάτι κάνετε.

Μάνος

Μια χαρά! Καιρός να επιστρέψω στη σειρά note μετα απο αρκετούς μήνες που μου είχαν λείψει. Καλή επιλογή τα 2 μοντέλα, ευχαριστημένοι και αυτοί που θέλουν μεγάλη οθόνη και εγώ που τα εγκατέλειψα γιατί με κούρασαν οι κουμούτσες! Once you go note…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.